פונדקאות בהודו

אביעדב1

New member
פונדקאות בהודו

שלום רב, אני וזוגתי מזה מס' שנים רב בטיפולים ,לצערי לאחרונה עקב הסתבכות רפואית הסיכויי פחת משמעותית. ולכן אנחנו בודקים את כל האופציות העומדות לרשותנו. האם ניתן לבצע פונדקאות בהודו? באם כן,האם יש צורך באישור עקרוני או שאפשר בלעדיו? האם ניתן לקבל המלצה על מקום שכזה? בתודה, אביעד

מיקי1212

New member
בעקרון כן

אבל למה בהודו ? בזמנו ביררתי וזה יוצא בסופו של דבר סדר גודל דומה של מחירים בגלל שצריך לעבור שם את השאיבות ויש את כל עניין הטיסות וכמובן שאין מה לעשות זה לא מרגיש כמו שבארץ לא חושבת שצריך אישור עקרוני אם תרצה יותר פרטים לגבי הבית חולים והרופאה המטפלת בכל זאת אז בכייף ובכל מקרה הייתי מתחילה לגלגל את ההליך גם בארץ שיהיה בהצלחה מיקי

אביעדב1

New member
תשובה

אנחנו מעוניינים לנסות שם מפני שלדעתנו וגם לאשת מקצוע מדהימה שמלווה את זוגתי הניתוק מהלחק והקירבה למשפחה יועיל רבות.

פונדקאות הודו

שלום מיקי. גם אנחנו מעונינים בפרטים לגבי בי"ח ורופאה מטפלת בהודו. נשמח אם תכתבי אותם כאן. תודה וחג שמחץ

מיקי1212

New member
טוב אז אלה הפרטים שיש לי

שם הרופאה : Dr.Nayna Patel המייל של הרופאה : <[email protected]> את הסכומים הידועים לי אני אשלח לכם במסר שיהיה בהצלחה

מיקי1212

New member
אני כבר לא ממש זוכרת

אבל אם תעשי חיפוש בגוגל עם השם של הרופאה אז בטח תמצאי ואם לא אז תשאלי אותה במייל לגבי העיר ואז תעשי את החיפוש אבל אם אני מאמצת את מוחי אז זה היה ככה בגדול בין בומבי לדלהי, יותר לכיוון בומבי לדעתי אבל שוב אם אני זוכרת נכון המרחק היה גדול וצריך היה עוד טיסת פנים בהצלחה

מיקי1212

New member
טוב אז ככה

זה הרי לא חוזה ואין חיסיון על הפרטים ויש התעניינות כך שלא נראה לי שי שממש מניעה בלפרסם את הסכומים אז ככה : כל טיפול הפריה נע בין 2800-3000 דולר סך הפונדקאות הינו 6000 דולר כאשר 600 דולר ניתנים כעבור 3 ח', 600 דולר נוספים כעבור 6 ח' והיתרה בלידה. הרופאה אמרה שיש עוד כמה תוספות שלא כלולת אך לא פירטה מהן. כמובן צריך לקחת את מחירי הטיסה הלא זולים ואם אני זוכרצת נכון יש עוד טיסת פנים אם לוקחים בחשבון כמה טיפולי הפריה אז זה כבר לא כל כך אטרקטיבי מבחינת המחיר לא לשכוח ,שאני בכל אופן, הייתי מטיסה אותה לארץ לבדיקות הרציניות שזה גם מוסיף למחיר וצריך לבדוק את כל סידורי רישום הילד שבזה אין לי בכלל מושג וכמובן, שוב לפחות לי זה לא מרגיש כמו בבית וכנראה שגם אין את אותו הבטחון אבל אם ברירה אז זו בהחלט אפשרות שיהיה לכולם בהצלחה מיקי

מא2שי

New member
שמעתי

שלרווקות אין אישור לפונדקאות כאן בארץ? האם זה נכון? למה זה? האם יש בעית חוקית לעשות זאת בהודו?

מיקי1212

New member
שלום

לגבי רווקות אני לא ממש יודעת אולי כדי שתפתחי שרשור חדש עם השאלה כדי שיראו :) אני יודעת שאם יש לך בן זוג את לא נשואה לו ויש בניכם הסכם זה גם בסדר לגבי הודו, לא נראה לי שיש בעיה אבל תשאלי את הרופאה במייל המצויין היא בוודאי תוכל לתת לך תשובה וודאית. בהצלחה

החוק מתיר רק לזוגות

לא חשוב אם הם נשואים או חיים יחד עם הסכם חיים משותפים.. (הסכם חתום ע"י נוטריון, אין בדיקה משמעותית של הוועדה) לא כל כך זוכרת מה הרציונאל, אבל זו הגדרת החוק...

למעלה