פון שיראך? לאן נעלם?

fenriz

New member
פון שיראך? לאן נעלם?

ידוע שהמנהיג הראשון והמוכר של נוער היטלר היה באלדור פון שיראך שאף נשפט במשפטי נירנברג כראש נוער היטלר וראש ההסתה הנאצית לנוער אך בימיו האחרונים של הרייך ראש נוער היטלר היה ארתור אקסמן. השאלה שלי היא לאן נעלם פון שיראך, האם הוא קודם או הודח? ולמה? ממה שהבנתי אקסמן היה אחד האנשים המקורבים ביותר להיטלר בימים האחרונים וגם בצילומי האחרונים של היטלר בברלין הוא מצולם שלידו אקסמן מבקר מגינים צעירים מהפולקשטורם של נוער היטלר ברלין. לאיפה נעלם פון שיראך??

idoz

New member
נראה לי שטעות בידך

לפי מה שהבנתי מרפרוף במספר אתרים ארתור אקסמן היה ראש היטלריוגנד בשנים 1940-1945 משמע, הוא לא היה ראש ההיטלריוגנד בימיו האחרונים. יכול מאוד להיות שפון שיראך היה מנהיג היטלריוגנד עד 1940 אולם לא העמקתי בנושא. בכל מקרה כשהאינטרנט שלי יתחיל לחזור למהירות רגילה אני אחזור לחפש מענה לשאלתך.

fenriz

New member
גם אני חיפשתי על זה והתשובה לא

ברורה...וארתור אקסמן היה ראש ההיטלריוגנד בימיו האחרונים של הרייך הוא גם מצולם עם היטלר ב20 לאפריל 45 10 יום לפני הסוף

idoz

New member
חיפשתי ומצאתי, הנה התשובה

באלדור פון שיראך היה מנהיג ההיטלריוגנד בשנים 1933-1940. ב1940 פון שיראך התגייס לצבא ושירת בצרפת לפני שנקרא לחזור לעורף. הוא הפסיד את השליטה על היטלריוגנד לארתור אקסמן.

למעלה