פומא חושבת חכם!!!

• פותח הנושא mri10
  • פורסם בתאריך

mri10

New member
פומא חושבת חכם!!!

ולכן לא נשרכתי אחר תגובתך אלא העליתי אותך לקידמת הבמה!!!

אבל תראי משהו.

אני חשבתי על מה שאמרת,ואכן ב22 לחודש יצאתי ללונדון מבלי להשאיר עקבות, וכשחזרתי התברר לי שהיא הפכה את העולם כדי לדעת איפה אני!!

וזהו שהיום בערב אני מתלבט אם ללכת לשם.

ואם הייתי חושב שהיא סתם לא רוצה אותו, אין לי ספק שלא הייתי מעלה כלל את הנושא לדיון.

זהו שלא.

הבחור שלה בשלב הזה הוא תיק לא פשוט!!
הוא בזבזן כפייתי שסיבך אותה ואותו בחובות,הוא לא מפסיק להאשים אותה במצבו הכלכלי, למרות שלדבריה האחריות כולה עליו.

וניכרים דברי אמת.

לעיתים הוא מאבד שליטה בהתפרצויות זעם שבאות לידי ביטוי בשבירת חפצים וכדו' אם כי בלי אלימות פיזית.

את מבינה!

בנוסף לכך היא שיתפה אותי,בעוד מספר נקודות רגישות שקשורות בתא המשפחתי שלה ושלו.
ובשלב מסוים אמרתי לה:תראי זה מחמיא לי שאת מתייעצת איתי על כל נושא,אבל מה עם הנאמנות לחבר שלך??? למה שאני אדע את הכמוסים שבסודותיו???
היא השיבה לי:אני סובלת ואין לי את מי לשתף ואתה קלטת אותי, ואתה חכם,וכו' וכו'(תכלס היא מה זה צודקת)וזהו אתה חייב לשמוע אותי,תרצה או לא תרצה.

אני הארכתי בכל זה כדי להבהיר שתי נקודות.

1.לא נכנסתי במודע למערכת הרגשות הזאת,ההסתבכות התחילה אחרי השיתוף העמוק שלה, שבא נטו ממנה!!!

2.אובייקטיבית( עד כמה שאני מסוגל להיות כזה)אני חושב שבלי קשר אליי,חבר שהוא גם בזבזן כפייתי וגם מגלה אלימות באופן שיטתי (אם כי לעיתים רחוקות)
לא יכול לצפות שחברה שלו תשכב על הגדר עבורו.

LdsPdV

New member

אתה משתפר...

קח בחשבון

שהיא פשוט משתמשת בך לייעוץ ולתמיכה. יכול להיות שהיא ממש נשענת עליך בשלב הזה, ולכן גם חיפשה אותך כל כך.

זה לא אומר בהכרח שהיא רוצה אותך בתור בן זוג ! תיזהר עם ההיקש הזה.

למעלה