אני בן אדם גדול יותר
מעצם העובדה שאני שוקל מעט יותר מ100 קילו. אני לא יכול להגיד שאני לעולם לא יוצא בהצהרות שהן לחלוטין לא מכוסות, בעיקר כי זו תהיה הצהרה שהיא לחלוטין לא מכוסה. בעיקרון אני מעדיף בחיי לעבוד עם ? ולא עם ! פשוט כי זו הדרך שלי ללמוד דברים חדשים, ולשמוע דעות חדשות. כבר קרה לי כמה פעמים שיצאתי בהצהרות לא מכוסות, ותיקנו אותי. אין לי בעיה עם זה, כי אין לי בעיה לטעות. טעויות זו עוד דרך ללמוד. זה קרה פה בפורום כשהיה דיון על קובי וג'ורדן, ותיקנו אותי לגבי חלק מהדברים שאמרתי. אין לי בעיה עם זה. וכחלק מזה שאני לא עובד עם ! אלא עם ?, אני גם לא מקבל תמיד את המדע כאמת מוחלטת. בודאי לא כשמדובר במדע הסטטיסטיקה, ובודאי לא כשמדובר בבני אדם. מבחינתי כל בן אדם הוא 100% סטטיסטיקה, ולהסיק עליו מסקנות מסטטיסטיקה שעשו על מישהו אחר, זו טעות לדעתי (ומכאן מקור הויכוחים בינינו). בסופו של דבר להגיד שמשהו הוא נורמה, הופך אותו לנורמלי, ומהר מאוד למקובל (תיאוריית המדרון החלקלק). זה לא צריך להיות ככה. להגיד שחצי מהשחקנים בליגה מעשנים מריחואנה על סמך הודעה של טמבלים כמו ג'וש וויליאמס, או העובדה שכמה נתפסו עם מריחואנה כמו שיד, או נואה, או סטודאמייר, זה הכללה פרועה. יש בערך 500 שחקנים שמסתובבים בליגה, אני לא זוכר 250 שנתפסו על מריחואנה. הכללה כזו מטילה שד על כולם, ולטעמי היה עדיף שינקטו בשמות, כדי שמי שלא, לא יוטל צל על שמו. ומה אנחנו אמורים להסיק לגבי בארון דייויס, או קווין גארנט, או קובי ברייאנט, או טים דאנקן? אם הסטטיסטיקה היא 50% אז 2 מה4 מעשנים לא? (בארון נראה כמו סאטלן, וטימי רגוע מדי
) בקיצור, בוא לא נשתין לבאר שממנה אנחנו שותים. אני מעדיף שימשיכו לדווח על היחידים שמעשנים, ולא נקבל בפשטות רבה כל כך את העובדה שזה נורמלי, ואין מה להתרגש מזה. ודעתי לגבי מריחואנה, SO 60'S, גראס הרבה יותר טוב.