פול גורג חוזר מחר

OrEl74

Well-known member
מנהל
פול גורג חוזר מחר

האמת, לא חשבתי שהוא יחזור העונה

rapgamer4ever

New member
שיהיה בהצלחה

הוא חוזר למשחק סופר משמעותי מול ההיט שאם יפסידו בו הם pretty much מסיימים את הסיפור העונה.
ניצחון מול ההיט ימקם אותם בעמדה לא רעה בכלל, הם יצטרכו לנצח 3 מ-5 המשחקים שישארו להם בכדי לעלות לפלייאוף. הלו"ז כולל משחקי חוץ מול הניקס ודטרויט ומשחקי בית מול אוקלהומה ו-וושינגטון כך שזה ממש אפשרי. בנוסף יש להם משחק חוץ מול ממפיס שגם יכול להיות אפשרי במידה והגריזליס כבר יבטיחו את המקום השני.
&nbsp
אפרופו פלייאוף מזרחי- מתוך מחשבה ש-37 ניצחונות צפויים להספיק, לברוקלין נשאר לנצח 2 מ-7. נשמע אולי פשוט אבל לא כל-כך- הם יפגשו פעמיים את אטלנטה (שיש לה אינטרס ברור לנצח את ברוקלין כי היא תקבל את בחירת הדראפט שלה), את פורטלנד, וושינגטון, מילווקי ושיקאגו. רוב המשחקים אמנם יהיו בבית אבל אף אחד לא יהיה קל מדי. במחזור האחרון הם יפגשו את המג'יק לניצחון קל על הנייר אבל ברוקלין היא מסוג הקבוצות שיכולות לתפוס מומנטו שלילי ולא לצאת ממנו. הם רגל אחת בפלייאוף אבל הרגל השנייה עוד בחוץ.

Cade Foster

New member
האמת גם אני לא

הייתי בטוח שהוא יחזור לפני שבוע-שבועיים כשעוד היה סיכוי טוב להגיע לפלייאוף, היה נראה בשבוע האחרון שאינדיאנה מרימה ידיים ובמצב כזה לא היו מחזירים אותו, צריך לזכור שיש ה גם עניין של ביטוח ששווה הרבה ככסף.

מעניין, אינדיאנה הולכת All-in על השבועיים שנשארו עד סוף העונה, זה ייגמר באסון או ששון לא באמצע.

Cade Foster

New member
ממה שאני זוכר מהמקרה של רוז

שיקאגו נתנו לו לנוח בזמנו עד סוף העונה כי אם היו מחזירים אותו לפני תום העונה הם היו מאבדים את הביטוח עליו ונאלצים לשלם לו משכורת שנתית (שהיא כידוע המון כסף) תמורת כמה משחקי פלייאוף בודדים שהוא היה משחק, וזה פשוט לא היה שווה את זה. אם מדובר באותו מקרה (וPG הוא שחקן הסופר-מקס השני אחרי... אותו דרק רוז) אז אינדיאנה שמה המון כסף על השולחן בתקווה להגיע לפלייאוף. אני כאוהד כמובן מאוד אוהב ומעריך את זה, אבל לא בטוח שזה הדבר הנכון לעשות מבחינת הארגון, גם ככה מדובר בארגון לא מרוויח יותר מידי.

אני חושב שזה תלוי כמה משחקים שיחקת

כל עוד זה פחות מ-10 משחקים, הביטוח עדיין משלם. תאכלס, יכול להיות שזה בכלל תלוי באיזה ביטוח עשית. היה את המקרה של נאש משנה שעברה, נראלי גם של רוז (שיחק בדיוק 10 בשנה שעברה) וזכור לי גם דאריוס מיילס שחזר כמה שנים אחרי פציעה שפורטלנד הגדירה כגומרת קריירה ואז דפק להם את הקאפ רום, אבל בכל המקרים זה היה רק אחרי ששיחקו מספר כלשהו של משחקים.

BeniTaz

New member
עדיף להם מקום 8 מאשר 7

הלוואי שיצליחו זה יהיה מעניין. ורק שישמור על עצמו.. אני לא בנוי לעוד פציעה שלו.

נקווה שיגיעו לפלייאוף, אולי תהיה סדרה מעניינת ברבע

כמו שזה נראה כרגע, סדרות הרבע במזרח יהיו מאוד דלוחות.
&nbsp
אם אינדי עם ג'ורג' תעפיל יהיה שמח, על אחת כמה וכמה אם זה יקרה נגד קליבלנד
&nbsp
הקבוצה השנייה הייתי שמח אם זאת תהיה ברוקלין, כי הם בכושר טוב והם קבוצה קשוחה, מפגש שלהם מול אטלנטה יכול להתפתח להיות סדרה חמה מאוד.
&nbsp
בשתי הסדרות האחרות אני לא צופה עניין משמעותי, אלא אם כן שיקאגו פוגשת את וושינגטון, שיש לסדרה הזאת פוטנציאל, ושיקאגו תגיע עם רצון עז לנקמה על המהלומה שספגו מהם בעונה שעברה...

Executioner

New member
מפתיע. הדבר שאני הכי אוהב באינדיאנה

הוא שהם לא עושים מה שרוב הקבוצות בNBA היו עושות. נתחיל מהקיץ שויתרו על סטיבנסון, צעד שאני חושב שהפתיע לא מעט אנשים וכמובן שאנחנו רואים שסטיבנסון לא הביא הצלחה יתרה לשארלוט. אחר כך החליטו שטנקינג זה לא בשבילם והם נלחמים על מקום בפלייאוף. ועכשיו, יהיו כאלה שהיו מוותרים על הסכנה שקיימת בחזרה של פול ג'ורג' אבל אינדיאנה החזירו אותו כבר עכשיו.
&nbsp
אולי זה לא היה השיקול אבל כשחושבים על זה, אם הפציעה תהפוך לפציעה טורדנית כמו שאנחנו רואים אצל הרבה שחקנים אחרים, עדיף לראות את זה עכשיו מאשר בתחילת העונה הבאה.

ניצול שירשור: אטלנטה vs ברוקלין - שידור מתחת לכל ביקורת

התמונה והקול קופצים כל הזמן ואי אפשר לצפות במשחק.

למעלה