פול אנד באר

פול אנד באר

בלייזרים יש שם? מחירים טובים? (בכלליות :) ) ומידות לבחורים קטנים ? תודה למי שיענה

Shy Guy

New member
כרגע קצת קיץ, אז...

אני לא כ"כ בטוח אם תוכל למצוא בלייזר ב-Pull and Bear, לא זכור לי אם בחורף היו בלייזרים... אבל אם אני לא טועה, היה מעיל טרנץ' נחמד וג'קטים אף יותר נחמדים. :) רק שעכשיו קיץ, אז בספק אם מחזיקים שם איזשהו בלייזר.
כרגע המחירים קצת ירדו ועוד ימשיכו לרדת, כפי שאני מכיר את P&B וזארה. מבחינת מידות לבחורים קטנים, אני בחור קטנטן ומאוד מחבב את P&B - יש מידת S במספר חולצות, רק שהן בדר"כ קצת-קצת רחבות על הגוף (כלומר, הגזרה לא צמודה) ו..אני כבר מדדתי גם איזשהו מכנס נחמד במידה 36/26, אם אני זוכר נכון.

eboy10

New member
../images/Emo45.gif לי לא הייתה בעיית מידות שם..

ואני נע בין מידות 18 (ילדים) ל-S. ד"א- האמת שכתבתי פה אולי פעמיים.. אבל רק שתדעו, קניתי עכשיו ארבעה מכנסיים וארבע חולצות.. יאי! כל החולצות מפול אנד בר וגם שני מכנסיים (כן, התלהבתי, אני יודע..), עוד מכנסיים מקסטרו ומתמנון (כן, תמנון, בעיה? חח). יש אחלה מבצעים על חולצות אבל לא מצאתי כלום!! :((((((((((

Shy Guy

New member
הו, תתחדש! ../images/Emo13.gif

ו..אתה מוזמן לצלם את הבגדים שקנית ולהעלות את התמונות לשרשור "התחדשויות" של יוני שיעלה בהמשך היום. :)

eboy10

New member
אני לא אצלם כי אין לי ממש איך :)

אבל אולי אני אעתיק את התמונות מהאתרים של החברות.. נראה אם יהיה לי זמן היום :)

Shy Guy

New member
אם התמונות באתרים הן התמונות של

הבגדים שקנית, אתה מוזמן להעלות אותן בכיף לשרשור התחדשויות.. כך תחסוך לעצמך את ה"טרחה" בצילום הבגדים שקנית.
במידה ויש לך מצלמה בסלולרי, אומנם לרוב לא מדובר באיכות מעולה, אבל גם זו אפשרות. :)

אמממ בלייזר כמו שיש בקולקציה של קססטרו מן

או משו בסגנון... בתחילת העונה די בניתי עליו ועכשיו ממש בא לי עליו ואין כבר בחנויות ... : \ ובקשר למידה... אני קצת פחות מממידה 1 בTNT בהזדמנות אני יעלה תמונה של הגוף השרירי והמוצק שלי

Shy Guy

New member
בלייזר ווסט אלו שני פריטים שונים... :)

תוכל לצרף תמונה של הפריט שאליו אתה מתכוון?

Shy Guy

New member
אז מדובר בווסט. ../images/Emo13.gif

בעיקרון, גם אני מחפש ווסט חביב... במידה ובתקווה שאמצא זמן בשישי לעשות שופינג חביב, אחפש ווסט נחמד וכמובן שאגיב ואכתוב באיזה חנויות ראיתי ווסטים דומים. :)

למעלה