פולר VS. קאוול - המאבק מתחיל

yes REAL

New member
פולר VS. קאוול - המאבק מתחיל

נו,היה ברור שזה עניין של זמן. סיימון פולר, המחזיק בזכויות לאמריקן איידול (שהיא עצמה, אגב, העתקה של פורמט ה"פופסטארס", שתבע אותם והגיע איתם להסדר מחוץ לכתלי בית המשפט), הגיש תביעה נגד סיימון קאוול ותוכנית הכשרונות מוזיקליים/ריאליטי שלו אקס-פאקטור. ולא רק נגדם אלא גם נגד מפיצת הענק פרימנטל, שעד היום הפיצה (והכניסה לו הרבה כסף לכיס) עבורו את פורמט ופרקי "איידול" מסביב לעולם. סיימון קאוול מחוייב חוזית לעוד 2 עונות של "איידול", והתקרית הזאת - יחד עם ראיונות לעיתונות שבה הוא משמיץ את איידול - מעמידים בספק את המשך השתתפותו.

14מתן

New member
../images/Emo2.gifמה זה אקס-פאקטור ???

אפשר לקבל פרטטטטים ??

De fire

New member
לא ציפיתי לתביעה בגלל הקטע

של שיתוף הפעולה בין השניים, אבל בתכל'ס? מה יותר העתקה מזה? (אה כן, משפחת סוף הדירה) הבעיה היא שבאמת גם פולר "שאב" את הרעיון מתוכנית אחרת. אמנם שם ההעתקה פחות בוטה, אבל עדיין העתקה היא העתקה. לדעתי קוול היה צריך לתת לפולר כמה ירוקים וקרדיט ולסגור בזה את העניין, עוד לפני עליית התוכנית.

maya567

New member
ואני אומרת - קונספירציה!

קודם כל, הייתי בטוחה שזה עיבודון של פופ איידול, ושקאוול הוא גם בעל זכויות ולא רק פולר. אקס-פקטור היא בהחלט העתקה גרוטסקית של איידול, אבל אני לא אתפלא אם כל המהלך הזה לא תוכנן מראש בין קאוול ופולר. הרי כך קאוול מקבל פבליסיטי עד אין סוף, ופולר יקבל הרבה כסף מההסדר. ואני גם לא מאמינה שקאוול יוותר על הכסף ועל מעמדו כסלבריטי (הרי ליטוף אגו חשוב לבנאדם כמעט כמו כסף) ויעזוב את אמריקן איידול.

yes REAL

New member
אם זה היה ככה הם לא היו תובעים את

פרימנטל, שם זה ממש סיכסוך שיש לו השלכות כספיות חמורות.

למעלה