פולסים רבותיי - פולסים!

sowhatt

New member
אני לא ממליץ. אני חושב שגם המומחים

לא ימליצו אם המטרה שלך זה להוריד שומנים מסביב לבטן. לפי מה שהבנתי מהמחקרים ומהפורום , המכשירים השונים האלה, ששולחים פולסים לשרירים, הם מכשירים שטובים לשיקום השריר אחרי פציעה. בכל מקרה, כדי להוריד שומנים מסביב לבטן, כפיפות בטן לא יעזרו ולכן גם המכשיר לא יעזור [מדמה 10 דקות שימוש בו ל600 כפיפות... לפי הפרסומות... אני גם לא כ"כ מאמין בזה] כדי להוריד שומנים בבטן צריך לעשות פעילות אירובית - הורדה כללית של השומן בגוף. ע"י ריצה או הליכה או שימוש במכשירי סקי, הליכה, ריצה, אופנים [?] וכדומה... מומחים, אני צודק?

../images/Emo45.gif

למרות שגם כפיפות בטן יכולות בשורה התחתונה לתרום לשריפת אנרגיה, כתוצאה מהגדלת מסת השריר, אבל בלי אירובי.. חבל על הזמן!!!!

שאקל

New member
מנסיון - רק אירובי

מי שרוצה לרדת במשקל אירובי זה הפתרון מספר אחת בשבילו. זה עבד בשבילי נהדר. כמובן שגם חיזוק השרירים במקביל כפי שעינת ציינה יועילה לשריפת יותר קלוריות במהלך היום. תתמידו באירובי לאורח זמן ותראו תוצאות נהדרות.

אלי ו.

New member
ממה שד"ר עצי צור הסביר פעם יש 2

מכשירים, אחד שעובד על שיקום השריר והשני עובד על מערכת העצבים. החגורה לבטן עובדת על השריר, ההרגשה שם צריכה להיות דומה לכאבי שריר בזמן מאמץ. המכשיר השני (עשו לי אותו פעם) מרגיש כמו זרם, נדמה לי שעל זה אתם מדברים. בכל מקרה ההסבר היה מזמן וכדאי לשאול את עצי שוב לפני שגם הפורום שלו יסגר. (פורום שיקום פגיעות ספורט בוואללה)

פולסים רבותיי - פולסים!

טחנו כאן בטירוף את נושא מכשירי האלקטרודות וההשפעה שלהם על חיזוק השרירים ושריפת השומן.. כל מה שאני אמרתי, נבע מידע תאורטי לגמריי, אמהמה... אני חוזרת עכשיו מטיפול פיזיוטרפיה עם מכשיר דומה, אמנם לטיפול בכאב אבל לפי הפיזיוטרפיסטית שלי, אותו העקרון ממש, והמסקנות - יאק!!! ג´יפה!!! איכס!!! מעצבן!!! מה אני אגיד לכם, אמנם הטיפול התבצע על הקרסול, אבל אפשר להבין בדיוק איך המרגש על הבטן ותאמינו לי.. זו לא תחושה שאתם רוצים לחוות. הפולסים האלה, כמו דופק מעצבן מאוד חזק ומאוד מונוטוני מעבירים זרמים לאורך העצבים וממש כמו מרדימים את כל האזור כולל שרירים מרוחקים מאוד (פתאום אפשר להרגיש את מהלכו של העצב לאורך כל הגוף). אחרי הטיפול האזור עמום, אפילו קצת רדום ויודעים מה.. אם ככה מרגישה הבטן אחרי שימוש במכשיר הדומה, מדובר בסיוט מהלך!!

ממה שהסבירה לי הפיזיוטרפיסטית

מדובר במנגנון דומה מאוד. גם בעבודה על השריר, נעשה גירוי חזק לעצב, אחרי הכל אי אפשר לגרות מ"מ בגוף מבלי לגעת במקביל בעצב. הפולסים מפעילים את האזור (בקרסול אין כל כך מקום לשרירים
) ושולחים זרמים בין היתר גם לעצב.

sowhatt

New member
לפני שבאתי לפורום הייתי ממש קרוב

לקנות מכשיר כזה... הפרסומות יכולות לשגע את האנשים... מי לא רוצה כזו בטן עם ריבועים, למזלי, הבנתי שזה לא מה שיעשה ריבועים לפני שקניתי.

למעלה