פולסטילה בהריון

mushon71

New member
פולסטילה בהריון

אני מטופלת בפולסטילה (תרופה הומאופטית). עכשיו אני בהריון ואני סובלת מדלקת בשתן. בעבר תרופה הומאופטית זאת עזרה לי מאד אך כעט מכיוון שאני בהריון אני חוששת לקחת. מישהו יש המלצות? ניסיון עם זה בהריון?

הומאופתיה בהריון

בוקר טוב ושבוע טוב, בעיקרון, אין כל בעיה לקבל רמדי בכלל ו- PULS בפרט במהלך ההריון, אם כמובן הרמדי מתאימה לך לפי ההבנה ההומאופתית (וזה נכון לא רק בהריון). אם את מטופלת אצל מטפל/ת מקצועי/ת אני לא רואה כל סיבה לדאגה. כאשר אישה בהריון נעזרת בהומאופתיה נכונה, טובה ומקצועית, גם העובר "מרוויח". הריון יותר קל, ותינוק יותר "בריא". מזל טוב ובהצלחה,

mushon71

New member
תודה על תשובתך, עוד שאלה

יש לי ניסיו של כה חודשים עם הרמדי. היא ריפאה לי דלקבדרכי השתן, מאז גם לא היו דלקות. דבר נוסף הוא שהיא כנראה עזרה לי להכנס להריון כיוון שזהו הריון שני ובהריון הראשון נעזרתי בהרומונים. גם עם הרמדי המחזור שלי לא היה מסודר אבל לפחות קיבלתי מחזור, מה שלא היה לפני ההריון השני.לכן, אני מסיקה שהרמדי מתאים לי וכך אומר ההומאופט שלי. מה קורה אם לוקחים בהריון רמדי שלא מתאים? אני ממש חוששת על ההריון, כמו שכתבתי היה לי מאד קשה בהריון הראשון להכנס להריון ואני לא רוצה לאבד את זה.

עוד תשובה

בוקר טוב, יש הרבה דברים שרמדי לא נכונה ולא מתאימה יכולה לעשות. אני חושב שאת החששות שלך את צריכה להעלות בפני ההומאופת שלך, אנני מכיר את המקרה ויש לי קושי אוביקטיבי לענות לך. בהצלחה,

asaf koren

New member
דלקות בדרכי השתן

לא הומיאופתי אבל צמחי... עלי סרפד כותלית רפואית בחליטה... תנסי!!! אסף קורן

asaf koren

New member
קניית צמחים

אפשר לקנות צמחי מרפא בחניות טבע, אבל עדיך לקנות אותם במקומות המתמחים בכך. אני יכול להדריך אותך בצורה ממוקדת יותר, לשם כך אני צריך לדעת באיזה איזור את גרה...ולפי זה נתכוונן. אסף

למעלה