פולסא דינורא...

Nizzan Cohen

New member
פולסא דינורא...

לאחרונה מאויים ראש הממשלה שלנו, על ידי רבנים שונים, המעוניינים לבצע עליו את טקס הפולסא דינורא. טקס קבלי שמיועד להמית בתוך שנה את הקרבן. העילה לטקס הזו היא פוליטית. אבל ההשלחה של הטקס אנושית. אותו טקס בוצע על רבין בשעתו. אני מאמין שזו פעולה אלימה. ואני לא חושב שלאלימות מסוג זה יש מקום במדינה דמוקרטית. כאדם שיוצא נגד אלימות, אני מרגיש צורך להשיב על הפעולה הזו. אם הם רוצים לפגוע בדרך הזו - אני מתכוון לנסות להגן. לשלוח אנרגיות מתקנות ומגנות לדמוקרטיה הישראלית, ביום הזיכרון ליצחק רבין. *לא לאלימות!*

BlaT©

New member
רגע רגע...

"אותו טקס בוצע על רבין בשעתו" מאיפה המידע הזה?...

uu dd pp

New member
זה ידוע שעשו את הטקס הזה על רבין

ואותו בן אדם שעשה את הטקס על רבין אמר שאם יבקשו ממנו הוא יעשה את זה גם על שרון..........

BlaT©

New member
ידוע כשמועה או כעובדה?.. איך ידוע?

וידוע מי האדם?

uu dd pp

New member
ידוע כעובדה...

היה לא מזמן על זה באחד הפורומים פה בתפוז, זה היה כתוב אפילו בעיתון...

uu dd pp

New member
אההה

כן וידוע גם על הבן אדם - הוא יצא בהצהרה שאם הרבנים יבקשו ממנו לעשות פולסא דינורא על אריאל שרון הוא יעשה

Justin Angel

New member
../images/Emo128.gif גיוועלד

רק זה חסר לאנשים בחיים, לקשור את האנרגיות שלהם בצורה קרמטית למדינת ישראל. כל מעורבות ברמה הזאתי גוררת השלכות ותוצאות. לא מדובר כאן בפעולה פיזית שכאשר היא נגמרת - היא נגמרת. משמע, הפעולה שאתה מציע לעשות, מכוונה טובה, יכול לנשוך אותך באופן חזק בתחת אחר-כך. אני בטח לא הייתי רוצה להיות קשור בשום דרך לדברים הבאמת רעים במדינה הזאת. זה כמו לנסות לרפא את כל העוני במדינת ישראל באמצעות אנרגיות, זאת חצי התאבדות אנרגטית לנסות כזה דבר בכלל. שמור על כנפייך,

../images/Emo45.gif

מסכים עם ג'סטין. זה לא רעיון טוב. בכלל, לדעתי, כדאי ש*לא* לערב מאגיה בפוליטיקה. אתה רוצה להיות פעיל פוליטית? יופי, יש המון דרכים לעשות את זה שלא באמצעות מאגיה.

Nizzan Cohen

New member
המממפ....

לא דיברתי על פוליטיקה... דיברתי על רצח פוליטי.... שזה ברמה המוסרית (ולגמרי לא פוליטית) לא בסדר.... אבל מה אתם מציעים ? פשוט לעזוב את זה ? לתת להם לעשות מה שהם רוצים ?! 0_o. בעיה.

אז שיעשו, זה לא אומר שזה יעבוד

אחת הבעיות, עפ"י תאוריות מודרניות של מאגיה, היא רצון של אנשים אחרים. בפוליטיקה, גם ב"רצח פוליטי", יש הרבה רצונות מתנגשים, וכדי להשפיע על דברים ברמת מאגיה, מדובר בהליך קשה, סוחט ומסוכן, בעל סיכויי הצלחה מועטים. כך גם לגבי ה"פולסא דה נורא". אין שום סיבה להאמין כי הכישוף הוא זה שהשפיע על מות רבין - מאחר ואחד מיודעי הדבר (יגאל עמיר) הוא זה שרצח את רבין ז"ל. מה שכן, זה נופל במסגרת של הסתה, וזה כבר משהו שדורש את טיפול החוק.

anauis

New member
אם יש דבר כזה , אז אני לא מבין למה

לא עושים את הדבר הזה על סאדם וערפת, או שאפשר לעשות את זה רק על יהודים?

Bartal j

New member
עד כמה שידוע לי שמעתי פעם שעשו את

זה על סאדם חוסיין אבל משהו השתבש וזה חזר אל האדם שעשה את זה והאדם מת... אומרים שזה בגלל שסדאם שיפץ בית קברות יהודי (בטח שלא בכוונה והמעלה הזאת הרסה את הכישוף) דוגרי אני לא ממש יודעת אני רק יודעת שניסו לעשות את זה עליו וזה לא הצליח...

anauis

New member
אז זו דרך אחת שבה יכול ראש הממשלה

להתחמק מהכישוף, על ידי איזו שהוא מצווה, כמו שיפוץ בית קברות..

ת מ ו ז

New member
זאת עובדה

שסאדם חוסין שיפץ בית קברות יהודי? כי אני לא רואה שום סיבה ניראית לעיין שהוא יעשה דבר כזה.... כל המשפר שלו היה מבוסס על הרג פחד, שלא נדבר על האלפים שהוא הרג ושם אותם בקסרי אחים. למה פתאום באמצע החייים הוא ישפץ בית קברות יהודי?

Marsha Figg

New member
שמעתי שעשו את זה על לופוליאנסקי

לפני כמה שבועות... בגלל שהוא איפשר לעשות את מצעד הגאווה פה בירושלים...

למעלה