פולנים---

lernery

New member
גברתי היקרה-שחיתות היתה ותמיד תהיה

נכון שהמצב במדינה הוא איום ונורא מבחינת נקיון כפיים,אני לא אדיש לזה, אבל לפחות יש על הדבר ביקורת ציבורית נוקבת.מה שהיה הרבה פחות בעבר. חוצמזה..מתי זה לא היה ככה? בכירים במנהל הציבורי,במקורות וחברת חשמל חוגגים עשרות שנים על חשבון הגב הציבורי ונהנים מהטבות לא מוצדקות באישור המדינה. אל תשכחי את ימי מפא"י העליזים, ואת הפנקס של השר דב יוסף. אני חושב שאפשר לומר שהמאפיה של הליכוד החליפה את זאת של מפא"י בתוספת כמה שיכלולים. לגבי המאבק בין הימין הקיצוני למרכז הפוליטי היו דברים לא פחות חמורים בימי הסזון ובראשית שנות החמישים סביב סוגיית השילומים. בקיצור, אני מבקש ממך לא להיסחף וגם לא להתאכזב (וגם לא לנסות לגרור אותי לויכוחים שהיעד שלהם ברור מראש. לא, אני לא מעוניין לדבר בפורום הזה על רצח רבין למרות שיש לי הרבה מה לומר בענין) תודה רבה.

davidncsy

New member
deebbeebee אל תיסחפי בבקשה

נכון שהמצב במדינה הוא איום ונורא מבחינת נקיון כפיים,אני לא אדיש לזה, אבל לפחות יש על הדבר ביקורת ציבורית נוקבת.מה שהיה הרבה פחות בעבר. חוצמזה..מתי זה לא היה ככה? בכירים במנהל הציבורי,במקורות וחברת חשמל חוגגים עשרות שנים על חשבון הגב הציבורי ונהנים מהטבות לא מוצדקות באישור המדינה. אל תשכחי את ימי מפא"י העליזים, ואת הפנקס של השר דב יוסף. אני חושב שאפשר לומר שהמאפיה של הליכוד החליפה את זאת של מפא"י בתוספת כמה שיכלולים. לגבי המאבק בין הימין הקיצוני למרכז הפוליטי היו דברים לא פחות חמורים בימי הסזון ובראשית שנות החמישים סביב סוגיית השילומים. בקיצור, אני מבקש ממך לא להיסחף וגם לא להתאכזב (וגם לא לנסות לגרור אותי לויכוחים שהיעד שלהם ברור מראש. לא, אני לא מעוניין לדבר בפורום הזה על רצח רבין למרות שיש לי הרבה מה לומר בענין) תודה רבה.

deebeebee

New member
רצח הוא רצח הוא רצח

וכל מה שיש לך להגיד על רצח רבין לא ישנה זאת גם אם תספר לי מעשיה כלשהי בנושא כפי שנהוג בחוגים מסויימים(!)

davidncsy

New member
דיביבי- את אפילו לא יודעת מה יש לי

לומר על רצח רבין, את לא מכירה אותי, את לא יודעת מהי עמדתי הפוליטית בשלמותה, אלא את מדמיינת אותי כפי שאת מכירה מהסטריאוטיפים המקובלים בחברה הישראלית. אז את יודעת שאני דתי לאומי, את כבר יודעת עלי הכל?!! נו,באמת..

הלינקה

New member
לא הכול, אבל הרבה....

סטראוטיפים במקרה זה די עובדים.

davidncsy

New member
אז זהו שלא..הלינקה ודיביבי, תנו לי

לעזור לכם לראות שיש יותר משחור ולבן בעולם. הייתי מציע לשניכן ולשאר חברי הפורום לקרוא בקישור הבא על דמות שאני ממש מעריך ואני נוטה להסכים עם רוב הדברים שהיא אומרת. וזהו, שלמרות שהיא דתית לאומית, היא קצת הורסת לאוהבי השחור לבן את הסטריאוטיפים שהם כל כך אחוזים בהם..תהנו. נ.ב ובבקשה תשדתלו לקרוא את כל המאמר ולא רק את הכותרת.

deebeebee

New member
תנו לי לעזור לכם לראות

המשפט הזה כל כך אופייני!!! אין לי כלום כנגד יואל בן נון אבל יואל בן נון איננו רוב.

deebeebee

New member
בינתיים מי שמביע כאן דעות נגד

זה אתה הרבה יותר ממני. לגבי יואל בן נון או כל אדם אשר בוחר להביא את דעותיו ומחאותיו בצורה מכובדת וחוקית- אלחם על זכותם לעשות זאת גם אם אין דעותי כדעותיהם.

talia olav

New member
יואל בן-נון וחבריו לשעבר שוכחים

שאת הקרע בעם הם יצרו עוד החל מראשית שנות ה-70. כך שמי שדומע היום בשם הקרע אינו מעורר את האמפטיה שלי.

davidncsy

New member
קרע בעם? וכששמעון פרס נטע עץ בעפרה

בשנת 1976 (יש לי את התצלום איפשהו בבית) הם גם יצאו חוצץ כנגדו ויצרו קרע בעם? טליה, אני לא יודע איפה היית ב1976 ומה חשבת אז על החזקת שטחי יש"ע אבל רוב העם בתקופה הזאת חשב אחרת..הקרע נוצר בעקבות הסכמי אוסלו המזהירים שבזכותם 1000 יהודים ו2500 פלשתינאים נמצאים בעולם שכולו טוב, ושהכלכלה של אלו שנשארה בחיים עברה שנים קשות ביותר..

הלינקה

New member
אם לא היה אוסלו, הימין היה כבר מוצא

משהו אחר לצורך הפרופגנדה שלו. מה? לא היו פיגועים לפני אוסלו?

davidncsy

New member
תרשי לי לצטט אותך..

"היתה לי הרגשה שתבחר בחיים קלים ותטיל את כל האשמה בסכנה לקיומנו בסיבה פשוטה ותתעלם מהסכנה הגדולה שיצאה מהארון ביום בו נרצח ראש ממשלה בישראל ושמאיימת על ראש הממשלה הנוכחי, מקיצונים שמקדשים אדמה על-פני חיים, מהסכנה הגדולה הטמונה בשחיתות שנוגסת בכל מוסד כאן, מהעובדה שחברי-כנסת, שרים ובעלי תפקידים בכירים אחרים נבחרים על ידי עבריינים ועל-ידי בעלי הממון, משר אוצר שהכריז מלחמה נגד העניים במקום נגד העוני, מהאלימות ומעוד תופעות שקוברות אותנו עמוק עמוק". אני רואה פה דעה נחרצת ובוטה נגד אגף פוליטי מאד מסויים..וגם נגדי.. דיביבי אני התרעתי על הסכנה הדמוגרפית במדינה ועדין לא קיבלתי תשובה ממך על מה שעניתי לך ששחיתות תמיד היתה ותמיד תהיה. עדין לא ברור לי אם האיום הדמוגרפי לישראל בגבולות הקו הירוק מטריד אותך. בואי נחזור לדיון ברמה ונרד מפסים אישיים. תודה

davidncsy

New member
כן,שאמר שחיילי צה"ל הם יודיאו-נאצים

יפה מאד הלינקה שאת מעריצה אדם כזה.אני מבין שאת לא זוכרת בדיוק מי היו הנאצים..

deebeebee

New member
ויש דברים שאומרים

אנשי הימין ולא מגיעים לכותרות. דוגמא אחת- הבן שלי וגם האחיין שלי עברו חלק ניכר מהשרות הצבאי שלהם בחברון ובמקום לקבל תודה מהמתנחלים שם שחיילי צ.ה.ל שומרים עליהם הם חטפו לא אחת מכות מהם. לאחיין שלי נשברו שתי צלעות מקת רובהו של פשיסט בשם לוינגר ובזמן שהוא דאג להכות באחיין שלי הבת שלו סייעה בידיו וגם קראה לאחיין שלי "צבא ההגנה לישמעאל". כולם מדברים על הלינץ של לפני שבוע אבל, פרט לפורום שוברים שתיקה, התקשורת לא מתייחסת ליחס שמקבלים חיילי צ.ה.ל ממתנחלים רבים!!!

למעלה