פולניות

ארנבון04

New member
פולניות

למה לפולניות מספיק סקס פעם 1 ביום וזהו,אין נגעיות צריך להתחנן לירידות!!!

חופ שיה

New member
למה אנשים אוהבים להכליל ?

אני נגנבת מצורת המחשבה הזאת, אולי מספיק???

נו באמת זה לא ברור ?

זה מאותה הסיבה שיהודים מלווים בריבית ויש להם אף ארוך ואפילו שותים מצות מעורבבות עם דם של ילדים נוצריים ששחטו במו ידיהם בחג הפסח.

חחחח.שמעת על נבואה שמגשימה את עצמה?

הכל שטויות. נכון שחינכו אותנו, הפולניות, חינוך נוקשה, שמרני, מרובה בעכבות. אבל זה האתגר שלנו להפוך לשרמוטות בראש אחרי גיל 30.

bibi12

New member
קודם כל

אם יש לך פולניה תגיד תודה...... יש לך גן עדן מובטח.......

daniella1980

New member
עם כמה "פולניות" היית בדיוק, והאם

לצורך השוואה, היית עם אותו מספר של "לא פולניות"? או שאתה שואב את הידע שלך מבדיחות על פולניות? תן לי לנחש, אתה בטח גם חושב שכל הבלונדיניות טיפשות?

ארנבון04

New member
בלונדיניות לא טיפשות

בלונדיניות לא טיפשות הן פשוט מבינות את הדברים בצורה קצת שונה,ועכשיו ברצינות,היון לי כ 7 פולניות וכולן היו די קרש במיטה,מלבד קיבומניקית 1 שידעה את העבודה השאר אכזבו

Fenris

New member
כמעט כל סטיגמה נכונה

במידה מסויימת. יש פשוט הרבה יוצאים מן הכלל, או כאלה שלא מתאימים בדיוק, אבל הרוב מממשים את הסטיגמה בצורה זו או אחרת. אחרת היא לא היתה נוצרת כלל.

אומרים שאם תחפש להכניס דברים לקופסא

לפי הגדרות - תמיד תמצא. כך שכל דבר יכול להתאים כמעט להכל. זה אומר שזה נכון?

daniella1980

New member
רגע, אז חוץ מהיוצאים מהכלל,

כל הבלונדיניות טיפשות? ג'יזס. וכל הרומנים גנבים? וכל הפולניות קרות במיטה? אתה מקשיב לעצמך? מאיפה הבאת את הטענות שלך? אתה חישבת סטטיסטית כמה בלונדיות טיפשות וכמה רומנים גנבו? חשיבה כמו שלך היא גזענית והיא מה שמביא בסוף של דבר למלחמות ולדיכוי בעולם הזה.

Fenris

New member
לא חישבתי. ואת?

אני לא צעודד שנאה בגלל הסטיגמות האלה. אני גם לא מעודד לחשוב לפיהן או לשפוט אנשים לפיהן. אבל כל פעם שיצא לי להכיר מישהו לעומק הוא הראה שלסטיגמות שקשורות אליו יש בסיס. לא אמרתי שהכל נכון. אמרתי "הרוב מממשים את הסטיגמה בצורה זו או אחרת". אז אני אנסח קצת אחרת - לסטיגמות יש בסיס מציאותי. אולי הן מוגזמות, אולי הן מכלילות יתר-על-המידה, אבל יש להן בסיס מציאותי. יותר מזה - הרבה פעמים מושא הסטיגמה מודה בפה מלא שהוא מממש אותה. זה לא בא ממני, אלא מהסביבה.

daniella1980

New member
ואגב סטיגמות מאוד סייעו בשואה

לסחוף אלפי אנשים להאמין שיהודים הם אכזריים ומפלצתיים ויש להשמיד אותם. "אחרת היא לא הייתה נוצרת בכלל" - הגיון פשטני למדיי, יש הרבה דרכים ליצור סטיגמות מוטעות, הן נוצרות מקנאה, שנאה, גזענות, רוע לב, בורות וכו'. הן יכולות לסחוף המונים בעזרת פוליטיקה, דיקטטורה, סרן שמועתי הרסני, דמגוגיה, נבערות, עדריות (ראה ערך מפלגת "קדימה", אם רוצים לקשר את זה לאקטואליה). אותו רעיון בעיני. פקח את העיניים ולמד את העולם בעצמך, סטיגמות יהוו מכשול לרגליך ויהפכו אותך לאדם נאלח.

Fenris

New member
את הולכת רחוק מדי.

סטיגמות נוצרות מאמת מסויימת, מסטטיסטיקה לא בדוקה ש- מה לעשות - עובדת. אבל להפוך סטיגמות לתורה גזענית ככלי להצדקת השמדת עם - זה דורש הרבה יותר מסטיגמות. וזה אולי עזר לנאצים, אבל אני בטח לא הראשון שמזכיר סטיגמות כאלה או אחרות, ובטח לא האחרון. אני יליד 78, מה שאומר שלפחות דור אחד חי פה בארץ לפני שנולדתי. ובתקופה הזו נוצרו והוטמעו לא מעט סטיגמות - על-ידי מי ששרד את השואה והיה צריך להיות רגיש כפליים לנושא הגזענות. אבל מה לעשות, טבע האדם חזק יותר. אנחנו תמיד נרצה למקם את עצמנו ואת האחר בתוך קבוצות מוגדרות. וחלק מהגדרת קבוצה, בין אם באופן מכוון ובין אם באופן לא-מכוון, הוא יצירת סטיגמות. אוי ואבוי אם מדברי הובן שניתן לשנוא את מושא הסטיגמה באשר הוא. יותר מזה - אין לשפוט אדם על-סמך מינו, מוצאו, גזעו, צבע-עורו, דתו או העדפתו המינית בשום אופן, למעט במקרים בהם זה רלוונטי, ואני איני נוהג כך כלל וכלל. אבל אני מציאותי. ובמציאות, הסטיגמות נולדות, קיימות, חיות ונושמות. אני מתייחס אליהן כעזר להומור ולא כקו מנחה להערכת אופי האדם, אבל גם בהומור הבדיחה מצחיקה יותר כשיש גרעין של אמת. תשאלי את סיינפלד.

למעלה