פולניות

aviavram

New member
פולניות

שלום אמא, אני יכולה להשאיר את הילדים אצלך הלילה ? - את יוצאת ? - כן - עם מי ? - עם ידיד - אני לא יודעת למה נפרדת מבעלך, הוא כזה אדם טוב. -אני לא נפרדתי ממנו אמא, הוא עזב אותי. - את אפשרת לו להיפרד ועכשיו את מסתובבת לך עם כל אחד. - אני לא מסתובבת עם כל אחד. אני יכולה להשאיר לך את הילדים או לא? -אני אף פעם לא השארתי אתכם בשביל לצאת עם מישהו מלבד אבא שלך. - יש הרבה דברים שאת עשית ואני לא עושה. -מה את רומזת לי בזה? - שום דבר, כלום, אני רק רוצה לדעת אם אני יכולה להשאיר לך את הילדים. -את נשארת לישון אצלו ? מה יגיד בעלך אם ידע ? - בעלי לשעבר אמא, ל-ש-ע-ב-ר !!! אני לא חושבת שזה ידאיג אותו, מהיום שנפרד ממני הוא בטח לא ישן אף לילה לבד. - אז את נשארת לישון אצל הבטלן הזה..ידעתי - הוא לא בטלן !!!! -גבר שיוצא עם גרושה אמא לילדים הוא בטלן ופרזיט. - אני לא רוצה להתווכח. להביא לך את הילדים או לא ? -מסכנים הילדים, עם אמא כזאת !!!! -כזאת איך ? -עם ציפורים בראש, בגלל זה עזב אותך בעלך !!! -די !!! - ובנוסף את צועקת עלי, את בודאי גם צועקת על הבטלן הזה שאיתו את יוצאת. - עכשיו את כבר דואגת לבטלן ?? - אז את מודה שהוא בטלן.. מייד שמתי לב לזה. - שלום !!!! - חכי, אל תנתקי, באיזו שעה את מביאה לי את הילדים ??? - לא אביא אותם, אני לא יוצאת. - אם את אף פעם לא יוצאת, איך את חושבת לשקם את חייך ?

aviavram

New member
הגם את פולניה ?

כן ירבו כחול אשר על שפת הים אין לי כלום נגדם

רומנteaת

New member
בוודאי שאני פולניה.

ושלא ירבו!! מה קרה לך אתה?! אין לנו מספיק צרות בעולם בלי הפולניות..?

bellab21

New member
פולניות הכי הכי טוב

מהן קבלתי את הגברים הכי טובים בחיי מה זה רעבים לא מילה אכלו הכל וליקקו הכל פעם כמעט נשארנו ללא חלב כן ירבו הפולניות

רומנteaת

New member
תצחק, תצחק.

זה בסדר, אני רגילה שכולם חוץ ממני נהנים. נו, מישהו חייב לעבוד בזמן שאתם צוחקים, לא?

mr_lonely

New member
את חייבת להסכים שזה כתוב נהדר ../images/Emo13.gif

ועדיף צחוק פרוע מהגיחוך המתאפק הזה מתחת לשפם שאין לי...נכון ?

רומנteaת

New member
טוב, אם אין לך שפם-

זה כבר סיפור אחר לגמרי... מאשרת לך באופן חד פעמי לצחוק. זה בסדר, אני כבר אצחק בקבר!!

mr_lonely

New member
לחכות עד אז ?

לא כדאי... ומי יודע מי ישכב שם ליידך....
תצחקי כבר עכשיו...מה שבטוח...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מעולה!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבי - ברור שאין לך שום דבר נגד פולניות! (הרי אם היה לך - ודאי היית משכיל להשתמש בו ופוטר אותנו מכמה תופעות, לא?)

love u11

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדול ועוד בדיחה על פולניות

בחור מתקשר לאמא הפולניה שלו הבן: אמא, מצאתי את אהבת חיי והחלטנו להתחתן האם: מזל טוב חמוד שלי אני שמחה בשבלך. הבן: תראי אמא הבחורה אתיופית. האם: אין שום בעיה בני. הבן: אני רוצה לבוא איתה ועם ההורים שלה בשבת שתכירו אותם. האם: בשמחה חמוד שלי. הבן: איכן נישן, אמא? האם: אתה והחברה שלך תשנו בחדר שלך, ההורים שלה ישנו בחדר שלי ושל אבא ואבא ישן בסלון. הבן: ואיכן את תשני אמא? האם: אל תדאג חמוד עד שבת אני כבר ימות!!!

למעלה