פולמון-פרקים 35-36

Roei152

Well-known member
מנהל
תשמע , הסיפורים כיפיים
זה לא הכי אמין , כמו שגאליס , אין מצב שיהיה גלגול נשמות או שכדברא מכשפות טובות , או הי , אבבל זה כייפי , הסדרה הזאת ...
מה שלא אמין , זה למשל איך עידן נזכר בהכל ,, ואיך אלי ויווני לא קולטים שסמדי משחקת בהם אבל זה בא להיות כייפי ומשחרר לא להיות אמין...
נכון שהיית רוצה טלנובלה סטייל משחק החיים או לחייי האהבה , אבל נגמר העידן הזה לצערי...
&nbsp

panda0zombie

New member
מסכימה חלקית..
השחקנים בסך הכל טובים יש קאסט עם פוטנציאל אבל הסיפורים הזויים ולא אמינים, כמו הרבה קטעים שם מה שיכול להיות שגורם לשחקנים לפחות מבחינתי ולפחות חלקם להראות מאולצים יותר מתפקידים אחרים שלהם. יובל שרף למשל שבתפקיד הזה מרגישה מאולצת ומשוחקת מידי
אבל... וזה אבל די גדול הסדרה באמת די כיפית לצפייה. אני נהנית מרוב הדמויות סך הכל וזה דרך נחמדה להעביר איתה את הזמן כשלא מחפשים סדרת איכות

rubmwue1234

New member

מטומטמת סדרה מצויינת.
את פולמון הפסקתי לראות בדיוק מהסיבה שכתבת..
וחבל כי באמת הייתה להם אפשרות לסדרה מעולה עם שחקנים מהשורה העליונה..
פשוט משהו שם עשוי לא טוב עד הסוף..

Roei152

Well-known member
מנהל
נכון היום בעיני הסדרות הת הן ...
1. בתולות 2 , שתסתים בעודד שבוע -חבל...
2 כבודו שתתחיל מחר שידור שבועי -ראיתי פרק 1 - מהפנט..
3 . ראש גדול ראש חדש - יכלה להגיע למקום יותר גבוה אבל עדיין יש הרגשה , אומנם הרבה פחות מהשמיניה שהעונה הזאת נכתבה ע"פי בקשת הקהל וזה משודר בסדרהה , בין אם זה הפתיח , ואם העלילות שלא מפותחות עד הסוף ... לא הייתי רוצה עונה נוספת
4 פולמון , כייפי אבל לא מפותח עד הסוף , כאילו עוד דרמה שסלוצקי ביקש ...
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
פולמון-פרקים 35-36 אחח אילו פרקים מעולים!!![
מנסים להקחם אולפן היה קורע ... אלי קורע ויוני מתוק..
דורון ובר -שובר את הלב , אבל הי לפחות זו לא ללי...

rubmwue1234

New member
ראש גדול
דווקא אני ממש נהנה מהעונה הזו כאילו זו עונה ששודרה ישר אחרי עונה 5 ולא איזה 8 שנים אחרי...
לא שינו את הקונספט, הדמויות חמודות,
וכמובן שכיף לראות כמה מהשחקנים הישנים.
לי היה האמתי חבל שלא נתנו פה מקום לאיזה דמות או שתי דמויות של נערים כמו בעונות הקודמות, ככה סדרה לנוער שיהיה לה חלק שהוא לגמרי בגובה העיניים של רוב הצופים, ושעשוי טוב.
אבל לא נורא, באמת עונה מעולה.

panda0zombie

New member
יאללה אני אתכם כבר
בדיוק סיימתי פרק 36...

אני לא מבינה מה הקטע של רון. הוא מאוהב בבר ואז מתגלה שהוא בכלל היה מאוהב בקארן כל הזמן ומאז שהוא ניסה להגיד לה לא שמענו על זה כלום ולא אזכרו משהו שקשור ואז הוא וגאיה וכנראה שהוא בכלל לא מעוניין בה בקטע של זוגיות וחבל כי אני תומכת בזה.
אני אוהבת את הרעיון של גאיה ורון יותר מאשר גאיה ואורן משום מה. אורן הפך גם למעצבן קצת..

ואם כבר אמרנו קארן אני די בטוחה בשלב הזה שהיא הבת של זקס.

און רפאלי מפתיע אותי לטובה. הוא לא גרוע

יוני ואלי נשמות

למעלה