פולמוזיים בקלהרי...

פולמוזיים בקלהרי...

לפני שמונה ימים חזרתי מטיול של שלושה וחצי שבועות בדרום אפריקה שיא הטיול היה ספארי של 5 ימים לשמורת הטבע המדהימה בקלהרי. היה מעולה!! פשוט חלום במשך כל הזמן הרגשתי מעולה, פרט לצינון קטן אך מדאיג שעבר למרבה המזל ללא נזקים. הקפדתי על תרופות וטיפולים אפילו בתנאי קמפינג והנה ההוכחה :) ועוד כמה תמונות בשביל הנשמה יש עוד הרבה בפייסבוק...

וזה היה גור בוגר של צ'יטה

שעמד וחיכה לראות אם אמא שהחלה לרדוף אחרי ספרינגבוק הצליחה לתפוס ארוחת צהרים

שקיעות מדהימות ועננים סגולים כתומים מטורפים

לפעמים גם עם גשם וסערת ברקים ורעמים באופק

יש עוד הרבה תמונות

מי שרוצה לראות עוד יכול לראות בפייסבוק לא את הכל העלתי עדיין...יהיו עוד

sporTV

New member
התמונה הזו

צריכה להיות תלויה בחדר של פרופ' בלאו
אני מאוד שמח שהטיול/מסע עבר בשלום. אני אישית הייתי לוקח גם קסדה ואפוד מגן - כל החיות האלה...לא בשבילי. התמונות עוצרות נשימה, אאחל לך הצלחה, עד המסע הבא

../images/Emo6.gif מן הסתם היא תבקש אותה לאיזה מצגת

האמת ששלחתי לה אותה למייל כהוכחה לכך שחזרתי בשלום

vikvik

New member
וואו

איזה כיף זה נראה , זה לא סתם להחליף אוירה ואיזה חופש. זה ממש מציאות אחרת , מדהים!

itamarc8

New member
היי סיאפניקית !!!

שאלה לי אלייך האם עשית לעצמך טיפולים לבד שהיית בדרום אפריקה לכמה זמן כל טיפול ואיזה סוג של טיפול כי בבית אנו מקבלים מהמטפלים שלנו ומה עושים במידה ואני דוגמא כן רוצה לטוס לתקופה של שבועיים כי הרופא שלי אמר לי שנה שעברה שלא כדאי לטוס ולטפל בעצמך כי זה לא אפקטיבי כמו שעושים לך זה נכון והאם יש מצב שהטיפול העצמי דורש יותר או שזה אותו דבר אשמח לקבל תשובה והאם תלוי גם בתיפקודים? שלי כרגע 37 אחוז ירידה מאז האישפוז האחרון ואני מחכה לביקורת בסוף החודש ולראות האם באמת ישתפר או לא אשמח לתשובות וסליחה על האורך של השאלות תודה אגב כל 1 יכול להגיב ולרשום זה כולל את כולם. .שיהיה לכולם חג שמח ושבת שלום ממני איתמר .

טיפלתי בעצמי

אני עושה את זה בחלק מהימים גם בבית הטיפול כלל אינהלציות כרגיל ופיזיו+ היפרטוניק סליין אם אתה רוצה לסוע אז כדאי שתתחיל להתאמן על לטפל בעצמך בבית אתה תוכל לדעת הכי טוב אם זה אפקטיבי או לא לדעתי אני יכולה לטפל בעצמי טוב מאוד גם לבד בטח שלתקופה קצרה לא בכל יום יכולתי לעשות 100% טיפול אבל דאגתי שלא להחמיץ יותר מדי אם יום אחד לא הצלחתי לעשות 100% אז עשיתי למחרת טיפול טוב אני חושבת שזה אישי ואצל כל אחד זה אחרת

itamarc8

New member
סיאפניקית!

מה לגבי התיפקודים? אני במצב של 37 אחוז כרגע מחכה לביקורת סוף החודש ואדע יותר על מצבי האם גם זה חשוב?הרמת התיפקודים והאם ישמצב לטוס בתיפקודים כאלו? למרות שצריך לשוחח עםפ הרופא אבל בכללי אני שואל ותודה רבה איתמר.

לא יודעת

כמו שאמרת צריך לשאול את הרופא נראה לי שמה שחשוב זה רמת הייציבות נסיעה לחו"ל גם המצבי הינה בבחינת סיכון מחושב ולכן יש להצטייד בהתאם אני יצאתי עם מתאי תרופות כמובן כולל אנטיביוטיקה חלופית צילום חזה מכתב מסכם על המחלה שלי פתק עם טלפונים לשעת חרום כתובת וטלפון של מרפאת CF מקומית וגם, לא התרחקתי למקומות נידחים יותר מדי שאין מהם דרך חזרה יחסית מהירה לבית חולים או לארץ ולא למקומות שהם יש סיכון למלריה למרבה המזל הרגשתי מעולה ולא היה צורך בשום דבר שכזה

למעלה