פולי עבר התקף לב )-:

D o r o t h y

New member
פולי איש מוכשר ואהוב

ואישית אני חושבת שהוא המוכשר יותר שבין הגששים, אבל אני חושבת שאין מקום להודעה הזו פה, הערך שלה רכילותי יותר מענייני. מצטערת אם זה נשמע נוזף, אבל זה מה שאני חושבת.

danistar

New member
ואני ממש לא מסכים איתך

זה פורום שקשור למערכונים ישראלים ומה לעשות ( למזלנו הגדול ) שפולי הוא חלק בלתי נפרד מהגשש . חס וחלילה כאשר מת אמן גדול עושיםבכל פורום שרשור מייד לזכרו ( ראי ערך שייקה אופיר זל ) וזה לא נחשב לרכילות ולכן אין שום סיבה להודיע שיש שחקן שהוא במצב קשה . אני גם לא חושב שגם זו רכילות בכלל , רק העברת מידע . אף אחד כאן לא סיפר שפגש אותו באיזה מסעדה עם מישהי או ראה אותו קונה ג'ינס . אני לא סובל את כל מדורים של הרכילות וחושב שמי שעוסק ( מכתיבה ומהקריאה ) בהם הם פשוט אנשים משועממים שאין להם מה לעשות , אותי רכילות מגעילה .

דווקא מעניין

זה אומן שאנחנו מעריכים, ואם הוא נמצא בסיכון בריאותי, שגם ישפיע על עתידו המקצועי, מן הסתם יהיה לנו עניין בזה. רכילות מתייחסת לפרטים עוד יותר לא חשובים ופולשניים, במדור רכילות לא נמצא הרבה על אומנים שעברו התקף לב או מחלה כזו או אחרת, נמצא שם שטויות הרבה יותר איזוטריות מזה.

D o r o t h y

New member
מצטערת לא מסכימה עם שניכם

אני חושבת שזו כניסה לחיים הפרטיים של האיש. וזה לא דומה למצב שאמן נפטר חו"ח

royfr

New member
דורותי, אני נאלץ להסכים עם קודמייך

אם זו הייתה הודעה בסגנון "פולי התחתן עם..." או "פולי נראה סועד ב...", זו רכילות. זה שפולי לקה בהתקף לב, ואני מצטרף למאחלי ההחלמה, זו כבר לא רכילות, כי כמו שאמרו, זה ארוע שעשוי/עלול להשפיע על פעילותו לעתיד. 2 הגרושים שלי

D o r o t h y

New member
מותר לא להסכים איתי

ועובדה שלא מחקתי את ההודעה. אבל כמו שלכם מותר לחשוב שזו אינה רכילות, כך מותר לי לחשוב שזו פלישה לענייניו האישיים. נכון?

DIGITAL MAN

New member
נכנסתי במיקרה לראות אם יש אנפורמציה

על פולי וכבר היה לי חשש כבד שהנורא מכל קרה, כמו עם הרבה אומנים בתקופה האחרונה שמחתי לראות שזה "רק" התקף לב, והוא בסדר יחסית עכשיו אני קצת יותר רגוע בקשר למה שאמרת, אני בהחלט מסכים שהוא הכי מוכשר מבין השלישיה, זה לא אומר כמובן שניתן לוותר על אחד מהם, אבל הוא בהחלט הדמות הדומיננטית, עם שלל החיקויים והדמויות שהוא משחק,

danistar

New member
אין שם הכי מוכשר

שלושתם ביחד עושים את השלם וחיסרון של כל אחד מהם יורגש היטב .

למעלה