פוליש

אודי.ר

New member
פוליש../images/Emo91.gif

האם מותר/כדאי לעשות פוליש למכונית עם צבע מטאלי ? תודה , אודי

© DrorZi

New member
אני יודע שאסור

מישהו טען פעם שיש פוליש מיוחד לצבע כזה אבל נראה לי מוזר הטענה.
דרור זי, רק ווקס אחת לחצי שנה.

rigi

New member
קיים משהו כזה

באוטו דיפו.. אני לא יודע איך להגדיר את זה .. מכייון שאני יודע שהפולישים הישנים מורידים שכבת צבע עדינה (או לא כל כך עדינה). ולאחר מכן אתה חייב לעשות ווקס... בתכשירים שיש היום שמותאמים לצבע מיטלי ..לא יורדת שכבת צבע, ניסית על הלנטיס שהיתה לי..לא שמתי לב לשיפור..... על הפאסאט נראה לי שהיה שיפור..(או שזה פסיכולוגי...). בקיצור אני חושב שזה לא עושה נזק (מדובר על פוליש ´ומסיר שריטות וזפת´ ווקס בתכשיר אחד... בהצלחה..

© DrorZi

New member
נשמע סתם עוף מוזר

לדעתי ווקס טוב ואיכותי יעשה את העבודה, ומה שהוא לא מצליח שום כאילו פוליש לא יצליח.
דרור זי, ווקס טוב זה ל-א טרטל ווקס, זה כזה שעולה לפחות כפול.

misterb

New member
polish-wax

can you recommend on a good polish and wax, and explain exactly how to use them correctly ? my car is black (not metalic) and the color has faded (plus little scratches), can it help here ? please specify also prices and places to buy them. thanks

© DrorZi

New member
במיוחד בשבילך

ירדתי למטה לבדוק מה יש לי car plan auto finish ווקס + טפלון. עולה 60 ש"ח פעם אחרונה שקניתי, מיכל שחור, נוזל לבן. בנוסף יש שמפו של CAR PLAN שמכיל את הרכיבים של הווקס ושומר על הווקס שנעשה. פוליש חפש פוליש שרשום עליו "עדין", עולה בין 20 ל 30 ש"ח. אם אתה עושה פוליש חובה מיידית לאחר מכן לבצע ווקס כי הצבע פגיע. מומלץ לחזור על ווקס אחת לחצי שנה, אני הייתי חוזר אחרי 3 חודשים אם זה כלל ווקס לפני זה. האוטו צריך להבריק אחרי זה. כל החומרים מצויים באוטודיפו ר"ג או רעננה.
דרור זי, עושה הכל ביד ולבד.

hal9k

New member
אגב, גם שטיפה במכונה היא קטסטרופה

לצבע. פשוט אסור!!! בשתי מכוניות חדשות הכנסתי ברוב טיפשותי לשטיפה כזאת שבוע אחרי שקיבלתי את האוטו ונוצרו לי שריטות זעירות, מעגליות, שנשארו עד שמכרתי את האוטו. לצבע מטאלי זה בכלל אסון.

be_roo

New member
יש שני סוגים של מכונות שטיפה

יש את אלה עם המברשות המסתובבות שנראות כמו פונפונים של מעודדות, והחומר שמהן הן עשויות גורם לשריטות נוראיות בצבע. היום כבר קיימות מכונות שמשתמשות בחומר כמו מטלים ג´ילדה, שהוא פחות אגרסיבי לצבע. אני יודעת על שתיים בת"א, אחת ליד גלידה מונטנה, והשני במתחם שבין רחובות המסגר-הרכבת-דרך פ"ת לא הייתי מתיימרת להגיד שאין סימנים בכלל, וכמובן רצוי להביא בחשבון גם את חומר הניקוי שהם משתמשים בו. אבל למי שיש רכב שכבר לא לגמרי חדש, וכבר ספג כמה מכות קטנות ומתעצל לרחות לבד, זה פתרון לא רע. SI
שיר, שתמיד יורד גשם אחרי שהיא רוחצת

למעלה