פוליש למתכות

GiladZX6R

New member
פוליש למתכות

יש מלא מאמרים באינטרט על איך לעשות פוליש לאלומניום או פלדה עד לגימור של מראה - אבל יש שם רשימת חומרים שכנראה אין בארץ או שאין לי מושג איפה קונים אותם. למישהו יש המלצות בעניין? כל בעלי הניקלים למניהם (שחושבים שמה שיש להם זה אופנוע) ?

עכשיו תבין למה פתחתי ניק חדש ../images/Emo6.gif

כדי שגלעד לא יאשים אותי בכל מיני האשמות על ניקלים וכו. ואני בכלל יש לי פלסטיקים

יש בארץ את כל החומרים שצריך

רשימת כלים/חומרים הדרושים להברקה: 1. סבון/פסטה לאלומיניום (גרעין ממש ממש עדין) - יש יצרן ביפו, אנסה לתת כתובת מאוחר יותר. 2. שומן להברקה ולהגנה. ליישם לאחר העבודה עם החומר הראשון. - אצל אותו היצרן, ביפו. 3. מכשיר יעודי להרכבת "מברשת" בד, באמצעותה מבצעים את הליטוש - אצל אותו היצרן, ביפו. ** אפשר גם לעבוד עם משחזת זווית, או מקדחה. קשה יותר לביצוע וצריך לבדוק אם יש בד מתאים בגודל ובעובי, לעבודה עם כלים אלו. ***אבדוק את הכתובת של היצרן ואידע אותך/כם.

לאחר בירור קצר

שם היצרן - איזידור - נמצא ביפו, בחצר פנימית, במעלה הרחוב של אבולאפיה. עם מגיעים מהשעון, עוברים את אבולאפיה וכניסה ראשונה או שניה שמאלה, לחצר קטנה -. כל מי שתשאל ברחוב הזה, ידע על מי מדובר. הוא קיים לפחות 20 שנה באותו המקום. צר לי שאין טלפון שלו.

zoharch

New member
../images/Emo13.gif

לבריאות חביבי
. אתה בטח תעשה את הניסיונות על המבולגניס
רק שים לב שהבעלבית שלו, לא יתפוס אותך

malganis

New member
זוחל כמו צב נינג'ה.../images/Emo3.gif

מכיר את הנרקומן שרואה את השורה? ככה גלעד. מכיר ת'ילד בארגז חול? ככה.

אספנות

New member
ברשת לואיס בגרמניה 9.95 יורו

מברשת למקדחה אם שלוש דרגות חיספוס להברקה כולל המתאם ושני משחות להתחלה גס ולסיום עדיין

אספנות

New member
קבל את האתר

תכניס פריט מס 10003798 ולחיצה הפריט עכשיו במבצע של 9.95 יורו צריך קצת גרמנית האתר קל אתה רוצה קובץ מסודר אני ישלח לך או תעלה למסנג'ר אולי ניראה עם מי גם אני מדבר לפעמים
תעביר לי את המאייל שלך במסרים

החומר הטוב והישן נקרא "ברסו"

ניתן להשיגו גם באוטו דיפו. יש לשים לב אם מנסים להבריק אלומניום מצופה . כל החומרים להברקה עובדים בשיטה של שיפשוף המתכת והורדת שיכבה דקה מהמתכת ,עלול להגרם נזק לציפוי.

אז אין לך כל בעיה

"ברסו" מתוצרת אנגלית ניתן להשיג באוטו דיפו זה בקופסה פחית אדום לבן מורחים עם צמר גפן ביד ומשפשפים מעט עד להברקה כל פוליש לרכב יעשה עבודה דומה.

yarivos

New member
ניסיתי כבר פוליש וPEEK .

אמנם זה יוצר איזשהו ברק אך עדיין השטח מחוספס ולא מקבל את האפקט הרצוי. קשה לי להאמין ש"ברסו" יעשה משהו אחרת. תגיד.. עם ברסו היו מצחצחים נעליים צבאיות, לא? טוב.. לא רואים הרבה מהתמונה, אבל הזרוע האחורית, בלוק המנוע והג'נטים עשויים מאלומיניום. אין לו ציפוי ובתמונה ניתן לראות אותו אחרי שהסרתי ממנו את ציפוי הצבע המזעזע שהיה עליו. זה לפני הברקה עם החומרים שציינתי.

למעלה