פולישוק חולמת

משהו יכול להצביע לי על הכישורים של פולישוק?

מלבד העובדה שיתה חברה במפלגת דמיון שעלתה על גלי שנאת אדם,ואולי יש לה רעיונות נפלאים מסוג של "יש לי חלום" אבקש מכל המבקרים של חופרי לספר - עובדות בלבד בבקשה - אילו אירגונים ניהלה בחייה? אלו מערכות כספיות בסדר גודל של מאות מליוני שקלים הפעילה בחייה? למשרת מנהל אגף גינון בעיר יש להגיש מועמות עם נסיון קודם למשרת מנהל מחלקת חינוך יש מכרז עם כישורים מוכחים קודמים האם היית מפקיד את מכירת ביתך למי שאין לו נסיון במכירת נדל"ן? אפילו אני הקטון ממעש בעל ניסיון עדיף כי הייתי חבר מועצת עיר 5 שנים והכרתי / השתתפתי בפעילות ניהול העיר בתחומים שונים. ואני מנהל עסק של עשרות מליוני שקלים ובהצלחה (תשאלו במס הכנסה) ואני לא בטוח שכישורי עולים על אלו של חופרי ובטוח עולים על אלו של פולישוק אולם היוהרה להגיד אין סיכוי שאני לא מנצח ? ממני והלאה, והסוף ידוע מראש... מנהל הבנק יתקשר למלי פולישוק, ויבקש ממנה לדאוג לכיסוי כל הערבויות והכספים שהוציאה על חשבון ותשאלו את ברוידא / יוסי אולמרט/ דורון ניב

ע מיש

New member
רק להזכירך, בטרם נבחר לראשות העיר

לא היה לביילסקי נסיון בשום דבר ובטח שלא בניהול עיר.

BellA עלמה

New member
אני יכולה להעיד על עצמי שאני אובייקטיבית

קראתי את הכתבה מה אומר אווירת הבחירות הזו ממש לא נעימה (הציניות בפורום גם) מה שגורם לי בעצם לרצות להתרחק מכל העסק

ראי את הודעתי "לא לאלימות"

ולגבי הציניות, אני שוב מפנה אותך לגבול שבין ציניות להומור. לולא ההומור, היתה מתחוללת כאן מלחמת עולם. או, בעצם - לא היתה מתחוללת מלחמת עולם, כי הייתי מוחקת או מנטרת אותה. אשריי שיש כאן הומור, שחוסך ממני מלאכות בלתי נעימות בעליל

BellA עלמה

New member
הומור VS ציניות יש הבדל

כאחד פוגע ולא נעים השני מעלה חיוך או אפילו איזה צחקוק קטן תחליטי את מה יש פה יותר אבל .. בעצם ... תהנו אישית רק גורם לי רצון להתרחק מכל הפוליטיקה הפנימית מספיק לי הפוליטיקה הארצית תודה

ATAF151

New member
אם כך את תומכת בכולם באותה מידה

אם את לא מצביעה, את במילים אחרות מחלקת את קולך באופן שווה בין כולם. קצת לחופרי וקצת לפולישוק וקצת לעזרזר וקצת למרץ וקצת לליכוד וקצת לקדימה וקצת לדן ברוך וקצת לעבודה וקצת למפדל. לי נראה מוזר מאוד שאת סבורה שכל הרשימות הללו ורשימות נוספות שלא הזכרתי הן זהות לחלוטין בדעותיהן ובתרומתן לרעננה.

BellA עלמה

New member
ממש אבל ממש לא נכון

אני לא מצביעה כעיקרון כי אני ממש לא אוהבת dirty politics שכולם משחקים פה זה גורם לי לבחילה מספיק לי הכדור נגד בחילות שאני לוקחת בבחירות הארציות אם אצביע זה יהיה רק למר"צ וזהו (גם זה לא בטוח)

ATAF151

New member
אז תתרמי לשינוי

אם את לא אוהבת פוליטיקה מלוכלכת, אז בבקשה בררי איזו רשימה היא הכי נקיה והצביעי עבורה. אם למשל את תומכת במרץ ולא מצביעה, את בעצם פוגעת במרץ ותורמת למתנגדיה. שנית, הפוליטיקה העירונית ברעננה היא לא כזו מלוכלכת. יש אמנם תופעות שליליות אבל לא מדובר פה במי יודע מה, פרט להצתת הסניף של מרץ לא היה פה מי יודע מה ליכלוכים. למשל פולישוק, אמנם מצחיקה בדבריה שהיא בטוח תנצח אבל היא לא לכלכה. ללכלכך זה לפועל בדרכים עבריניות (לאיים, לפגוע פיזית וכו), או לפרסם דברי שקר אישיים (למשל לפרסם שמישהו בוגד באשתו או חבר בכת השטן), עד כה איש לא עשה כך, להפך, הרוב דווקא די רדומים עד כה. אל תשכחי גם שחלק מהלכלוכים לא קורים במציאות, אלא התקשורת מנפחת אותם כדי למכור עיתונים.

רענן39

New member
שכחת את האיומים שהגיעו באופן עקבי לתומכי מרצ

תלו שלטים על הבית שלהם? מדובר באיומים לפגיעהברכוש ובנפש זה לא צחוק .

רענן39

New member
ועדיין עלמה אני מציע שתקיימי ברור מקיף אודות

האנשים שעובדים למעננו בעיר תתלבטי ותחליטי , אבל לא להחמיץ את ההצבעה.

לא הבנתי. מה זה אומר?

שיש חילוקי דיעות? שיש לי סיבולת גבוהה משל ארתמיס לנהל דיון כזה? ככה זה בחברה פלורליסטית.יש חילוקי דיעות ומותר לבחור להימנע מהן.

למעלה