פולישוק חולמת

ATAF151

New member
פולישוק חולמת

איזה רמה נמוכה זה לאמר ש "אין מצב שאני אפסיד בבחירות" - מילא היתה אומרת שהיא תעבוד קשה ותפתיע את כולם, אבל להגיד שבלתי אפשרי להפסיד, זה מגוכך. בנוסף היא אומרת שאנשים פוחדים לשים שלטי בחירות שלה כי הם פוחדים מהעיריה, אבל לא מספקת אפילו בדל של דוגמא לאיך העיריה מפחידה את התושבים. אני יכול להבטיח לפולישוק שגם אם בעיריה היו יושבים האלפרונים, הם לא היו נוגעים במי ששם שלטים עבור מועמדת חסרת סיכוי כמוה, פשוט חבל על הכוחות. היא גם טוענת שהעיר לא מטופחת וגם טוענת שהעיריה משקיעה יותר מידי בפרחים.

אין חדש תחת השמש

יאמר לזכותה של מלי פולישוק, שהיא עקבית: שינוי התמודדו באמצעות אג'נדה אחת: נגד הדתיים.הסתבר שעמדת "נגד" - יש לה תוחלת חיים קצרה בפוליטיקה. כנראה שיוצאי שינוי ממשיכים בדרכה של מפלגתם ומוצאים להם אג'נדות "נגד" מקומיות. נגד העירייה, נגד ראש העיר, נגד החינוך, נגד מה עוד? ומה בעד? כבר כתבתי כאן מדוע לעולם לא אתן קולי בשום מקום ליוצאי שינוי, ושזו עמדה אידיאולוגית (חברתית-כלכלית) ואג'נדה שאינן קשורות לרעננה והן הרבה מעבר לרעננה.

32103210

New member
קול רענן :אין מצב שאני מפסידה .(פולישוק)

ועל זה נאמר שמישהו יחזיק את תמי .

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif- אך חזרתי מהעבודה...לכשאקרא אגיב...

על ראש העיר אני סגורה...יש לי התלבטות לאיזו רשימה להצביע... ועכשיו גם אני נחשבת לקול צף...

מישהוא עוד ייאכל את הכובע

בפוליטיקה יש הפתעות כמו בכל מלחמה לכן יש לקחת את כל האפשרויות ואין להאשים, לא את ברוידא, וגם לא את חיים בן חיים "הגברים" שהשאירו בשדה הקרב לבדה את ה"חולמת" שהיא גם לוחמת- כל אשה המגדירה את עצמה פמיניסטית הייתה צריכה לעודד אותה, לפרגן לה. וביחוד אותן נשים שמקבלות משכורת עבור פעילותן למען נשים(והמבין יבין)

nesi happy

New member
מלי פולישוק צודקת בכל מילה שלה

אנשים אל תהיו צרים, תיפתחו, תצאו מהאינטרסים הקטנים ותהיו אוביקטיביים. אמנם העיר לא במצב נורא אך יש וניתן לשפר, ראש העיר, עם כל הכבוד, לא הוכיח לי שהוא ראוי להמשיך. גם תמי וגם חנה, למיטב ידיעתי אינן אובייקטיביות בסיפור המקומי,לכל אחת הקשרים שלה, לכן אנא צמצמו אגרסיות.

nesi happy

New member
האמת שעד לפני חודש כן, כעת כבר לא

והמגמתיות שלך ושל תמי גורמות לי יותר ויותר אנטי.

../images/Emo12.gif ואת זה את אומר בתור?

אני מפנה אותה להודעה עם ארבע ההסכמות של דון מיגואל רואיס. על הראשונה את לא ממש שומר מהרגע הראשון שהגעת לפורום. אבל לא נורא, אני לא לוקחת אותך באופן אישי. אגב, מתי יום הולדת? מה עם שי מהפורום? מראָה, למשל?

32103210

New member
אוביקטיביות

מה אכפת לך, תמי, חנה, חופרי טוב לך או לא .אם הוא טוב לך לא תצביע עבורו "בגלל" תמי וחנה ??? אם הוא לא טוב לך מה אכפת לך מה אומרות תמי וחנה .

nesi, אחרי קריאת הכתבה...מה אני אגיד לך...?!

החלטתי להיפתח יותר...לצאת מהאינטרסים הקטנים...ולהיות אובייקטיבית...
העיר במצב איום ונורא... אין תחבורה...הגינות מוזנחות - במקום להשקיע בחינוך הילדים משקיעם בצמחים... ( ותחשבו על זה... - מצב הגינות הוא על הפנים...תצליבו במידע זה ותבינו לאיזה רמת חינוך ירדה העיר בניצוחו של חופרי...יותר גרוע מהגינות הציבוריות המושקעות בעיר...שכאמור הן עלה'פנים...) אחרי קריאת הכתבה החלטתי לנתק את כל הקשרים שלי בעירייה...חבל להשקיע בריק...שכן פולישוק הודיעה קבל עם ועיר - שאין מצב שהיא לא מנצחת בבחירות... אני מוכנה אף לתלות באנר שלה במרפסת השנייה שלי שנמצאת בצד השני של הבית...במרפסת הראשונה תליתי כבר באנר של חופרי... (לכו תדעו...)

lomeshane

New member
טוב שאת מודה שיש לך קשרים בעירייה...

"אחרי קריאת הכתבה החלטתי לנתק את כל הקשרים שלי בעירייה..." אחרת לא הייתי מבינה מאיפה כל הלהט שלך "להכנס" במועמדת השנייה.עכשיו כל "חשדותיי" כלפייך הוכחו... :) מה ואיך שאת מתבטאת פה מזמן עובר את גבול הטעם הטוב, אז תדעי שמהודעותייך נוטף הרבה ארס במסווה של הומור עם הרבה סמייליז וכו'. מתגובה אחת שלך לשנייה אני אומרת לעצמי שאבוי לחופרי שכך מתנהגים פעיליו, שמבריחים ממנו בוחרים באגרסיביות שלהם... את לא מבינה שאת משיגה את התוצאה ההפוכה??? יוצרת אנטיגוניזם נגד חופרי וכל מה שהוא מייצג.

32103210

New member
קשרים בעירייה ?

הדבר העיקרי שחופרי מיצג ,זה את השכל הישר .(כל דבר נוסף זה בונוס ). יותר מזה אנחנו לא צריכים (אפשר להלחין את זה )

למעלה