פוליפים באף

veredkd

New member
פוליפים באף

שלום! אני ורד , בת 26 , מזה 6 שנים (אולי 7 ) סובלת מפוליפים באף, עשיתי ניתוח והפוליפים חזרו אחרי חודש, ניסיתי טיפול הומאופטי, עזר למס' חודשים ואז התחילה נסיגה , הטיפול האחרון היה טיפול באספירין (שמיועד לאסטמתים עם רגישות לאספירין - אני
)שגם הוא עזר לשנה וחצי בערך ואז התחילה נסיגה, הפסקתי את הטיפול עקב הריון , אני כרגע אחרי לידה והפוליפים חוזרים בענק - החלטתי לנסות את מזלי בתחום הרפואה המשלימה לפני שאני אעשה שוב ניתוח.. יש איזשהו טיפול שיכול לעזור לי אולי?? תודה רבה !

0 אור 0

New member
הייתי מנסה רפואה סינית

או אולי לחזור שוב להומאופתיה שעזרה לך בעבר (בהנחה שהנסיגה לא היתה תוך כדי הטיפול)

ינוקא1

New member
לפי רפואה סינית

הפוליפים הללו זה סוג של "ליחה" , כלומר ג'יפה שמערכת העיכול מייצרת ונתקעת בכל מיני מקומות בגוף. אני חושב שכאשר יש כבר פוליפים , כדאי לעשות את הניתוח. אבל כדי שלא יחזרו שוב , יש צורך בשינוי תזונתי. להוריד לגמרי מוצרי חלב , להוריד סוכר לבן ומוצריו , קמח לבן ומוצריו בתור התחלה. כמו כן , מנסיון העבר שלי בטיפול בבעיה דומה , יש צורך ב"סדר" בחיים. הגוף הוא כמו הבית שלנו. ואם בבית שלנו אין לנו כח לעשות סדר ולזרוק את כל מה שלא רלוונטי , אז אנחנו מניחים חפץ פה וחפץ שם ואלו הפוליפים. מערכת העיכול לא נפטרת מכל הפסולת ולכן היא מניחה קצת פה וקצת שם - במקרה זה באף. לכן גם בפן היותר "רוחני" מומלץ לעשות סדר בבית ,מומלץ לזרוק את כל מה שלא רלוונטי יותר לחיינו. כמובן מומלץ טיפול מסודר אצל מטפל.

yigalby

New member
היי ורד

רציתי לחזור אליך לפני זה לגבי הפוליפים. ישנם כל מיני צמחים שהיו משמשים לטיפול דרך האף. אין לי נסיון ספציפי עם פוליפים באף אבל קראתי על זה הרבה דברים ואם תרצי אשמח לחשוב על משהו פשוט שיכול להועיל. ממה לדעתך זה נובע ? אלרגיות? זיהומים ? אני שמח שאת מחפשת טיפול טבעי ,ואני בטוח שיש כזה אם את צריכה עזרה עדיין אני פה שופ"ס נעים יגאל

למעלה