פוליסיד

הופ2

New member
פוליסיד

שלום לכולם, קנינו דירה בת 6 שנים של 4 חדרים (חדר אחד הוא חדר ילדים עם ציורים מוכנים שאין צורך לצבוע אותו מחדש רק לתקן בכמה מקומות + משקופים), ושרותים כפולים ואנו עומדים לצבוע אותה. הזמנתי צבעי שנתן לי הצעת מחיר של 3000 ש"ח עבור צביעה +משקופים+ תיקונים קלים בקיר (סתימת חורים למשל). הצבעי טען שבגלל שכרגע הדירה צבועה בצבע פוליסיד, יש צורך בעבודה כפולה על מנת לצבוע את הדירה בצבעי סופרקריל (אני מקווה שאני קוראת לסוג צבע בשמו הנכון, אני מתכוונת לכל הצבעים היפים והרבים שנמצאים בקטלוגים כמו נירלט וטמבור). הוא טוען שיש צורך לגרד את שכבת הפוליסיד לשים חומר מעל (בנדרול?) ואז לצבוע - מה שמייקר את העבודה (4000 ש"ח) ומכפיל את הזמן. הוא הציע לצבוע גם כן בפוליסיד (הוא יתאים לי צבע, אין אפשרות לבחור מקטלוג אלא ליצור לבד את בצבע). מספר שאלות לי אליכם: האם הצעת מחיר שקיבלתי (3000) היא הגיונית עבור העבודה (זה כולל חומרים)? מה ההבדלים בין פוליסיד לסופרקריל? מה עדיף? האם שווה להשקיע יותר עבור סופרקריל? סליחה על האורך ותודה מראש על התשובות.

מאגר

New member
אחרי פוליסיד למיטב ידיעתי אין צורך

בבונדרול המחיר שלוקחים לחדר הוא כ- 700 ש"ח בצבע אקרילי וסופיות בפוליסיד. המחיר למשקופים הוא 100 ש"ח למשקוף מיכאן צאי ועשי חשבון כמה רצה הצבעי שנתן לך הצעת מחיר.לדעתי ב-4000 ש"ח הוא צריך לעשות לך את כם הבית פיקס בצבע אקרילי כולל משקופים. שיהיה בהצלחה דורון ט

מאגר

New member
תיקון טעות לאחר בדיקה עם טמבור חייב

בונדרול שכבה אחת. המחיר שלו לא יקר והעבודה איתו קלה מאוד. עדיין המחיר שאמרתי נישאר נכון גם עם בנדרול. שיהיה לנו רק טוב דורון ט

אלבה

New member
תשובות מוסמכות

אחרי פוליסיד ועוד איך צריך בונדרול, אבל מה פתאום לגרד את הצבע הישן? הרי בשביל זה שמים את הבונדרול! מגרדים רק את מה שמתקלף. לצבוע קירות בפוליסיד לא מומלץ כי זה צבע לא רחיץ, וזה קריטי במיוחד כשיש ילדים. אפשר לצבוע בזה רק את התקרה, שבה לא נוגעים. אני לא חושב שמותר לגוון פוליסיד כי זה עלול להרוס את הצבע, ועובדה שטמבור מציעה אותו רק בלבן, אבל בחיים אל תגוונו צבע באופן פירטי שלא במכונה ועפ"י מס' קטלוגי כי אם תצטרכו פעם לעשות תיקונים לעולם לא תוכלו להשיג את הגוון הרצוי. באמבטיה מומלץ לצבוע בצבע נגד עובש, כמו אקרינול.

הופ2

New member
תודה, אז בעצם

אני מבינה שמחיר 3000 לפוליסיד הוא הגיוני, ולאקריל הוא יהיה גבוהה יותר - כמו שהצבעי שלי דורש - 4000?! ועכשיו אני צריכה להחליט מה עדיף, האם להשקיע יותר ולצבוע באקריל או להסתפק בפוליסיד. מתשובתו של אלבה אני מבינה שאקריל עדיף, אשמח לשמוע גם את דעתך מאגר? האם ההשקעה הגדולה יותר עדיפה? האם באמת בפוליסיד אני יכולה לצבוע רק בלבן? האם זה לוקח יותר זמן בגלל הבנדרול? שוב תודה לכם על התשובות

מאגר

New member
עדיף צבע אקרילי מאחר והוא רחיץ

ובמקומות שיש ילדים זה עדיף עפניפולי סיד. אז שיהיה לנו רקטוב דורון ט

למעלה