פולין

S h i r a a a a

New member
פולין

כשהייתי בי"א גם אני רציתי מאוד לסוע לפולין ויצאתי דרך משלחת מהנוער העובד והלומד (תנועת נוער למי שלא יודע). זה טיול מאוד חוויתי ומרגש, התכנים המועברים בו והמראות שתמיד רק שמענו עליהם פתאום הכל הופך למציאותי. זה מסע שלם של סיפורים, חוויות, למידה, ןהכי חשוב להחיות את הזכרון. מי שמאוד מתעניין חשוב שיגיד ואני מקווה שיוכלו לעשות מאמצים בשבילו לצאת לטיול הזה. אני מסכימה שכל אחד חייב לעבור את הטיול מתישהוא בחיים. אם משהו מעוניין לשאול אן להתעניין חשוב שתיגשו למקסי"ם או למפקדים שלהם (מפקד שכבת י"א). יש לי אלבום עם תמונות מפולין (ורשה, קרקוב, מיידנק ועוד,) אני יכולה להביא כם להתרשם. בקיצור ממש מומלץ! סופ"ש נעים!! שירה.

אבל הנוע"ל מגעיל ת'תחת

שרוך אדום זה דבר מגעיל, שרוך לבן זה דבר מצויין... "חולצה כחולה והיא עולה..."

S h i r a a a a

New member
איריס יקירתי

כל אחד ותנועת הנוער שלו... השמו"צ הנוע"ל וכל מה שיש בואי נסכים שהצופים הם מחוץ לתחום סבבה?

אוקי...סבבה... : -)

אני סתם צוחקת. אני מתה על נוע"לניקים, הם חבר'ה מצחיקים לאללה(הקומונר הקודם שלהם למד אותם איך לפרוץ לקונדמטים וחוץ מזה קראו לו פלאפי
). חוץ מנוע"ל והשמו"צ יש גם את מחנות העולים, שגם הם חולצה כחולה. והצופים באמת מגעילים ת'תחת. "הצופים, הצופים מן התחת הם יוצאים בשורה ארוכה כמו נזלת ירוקה". "לעולם אל תקחו פטריות מזחלים שאתם לא מכירים"

Flash Button

New member
הצופים אצלנו..

סגרו אותם עוד כשהייתי בכיתה ח'..כי לא היו אנשים

dogli3

New member
...

אני ב"מחנות העולים" והחולצה היא אכן כחולה. יופי של תנועה.. הייתי שנה ב"צופים" לפני 3 שנים וזה נסגר כי לא היה ביקוש. והייתי 3 שנים במד"צים.

who is this

New member
התנועה הכי טובה זה בית"ר..

ובקשר לפולין, גם אני רציתי לסוע אבל מהבי"ס שלי נסעו בסוכות ולא יכלתי כבר להצטרף.. אבל סיפרו לי שהיה ממש מרגש ומדהים ושזו חוויה שלא כדאי להפסיד...

baliti

New member
גם אני מהנוער העובד והלומד

וליתר דיוק- מחטיבת בני המושבים, אבל בינינו- לכל התנועות אותם ערכים היום, אותם טיולים ואותם תכנים אז ההבדל זה רק בתקציב ובצבע השרוך בחולצה (חוץ מהצופים).

S h i r a a a a

New member
חלב...

מה המצב שמעון? וואלה האמת חזרתי לא מזמן הביתה אז אולי יהיה מצב שאני יצא שוב כי אני עייפה... צריך לעשות לוח תורנויות חלב לחמד"ר... אני כבר לא כ"כ שותה מהחמד"ר כי זה כבר מגעיל ולא אסטתי כ"כ אם אתה מבין.. קיצר נתראה מחר.. אני יגיע אחרי העליית משמר! ביי!

Flash Button

New member
אם אתם רוצים..

המציאו דבר כזה שנקרא חלב עמיד.. אז לא צריך לקנות כול הזמן חלב חדש.. כי המוצר הזה מחזיק לחודש-חודשיים..

כמה דברים שאולי לא ידעת

אם אני לא טועה יש להם מיני בר בחמד"ר וגם חלב עמיד... כמו חלב רגיל נגמר באותה המהירות... אז זה שזה מחזיק יותר זמן לא אומר שהוא באופן מסתורי מתמלא מחדש

למעלה