פולין....

Squad 55 Taylor

New member
פולין....

הי אמיגוס מה המצב? עוד שבועיים אפילו פחות אני טס לפולללנד הקרה, מסע בית ספר כמו שכולכם מכירים... שבוע של עצב וביאוס בפולין. רציתי לשאול אם יש פה מישהו מפולין שיכול לתת המלצות לגבי הביגוד שם...

עצה ידידותית

תיזהר מהפולניות...

Squad 55 Taylor

New member
כן שמעתי שהן לא מגלחות

אבל אחי לא יודע כמה זמן אתה פה אבל יש לי חברה... הנה התמונה

רק לא מגלחות??? מילא זה, אבל

אתה יודע למה אישה פולניה עוצמת את העיניים בזמן הסקס? כי היא לא יכולה לראות את בעלה נהנה...

az ma

New member
צ'תכל על החיובי - אין כמו סקס עם

פולניה -- כדי להקפיא זרע... פולניה גם מנומסת ומאד איכפתית -- בבוקר היא תשאל אותך:"מותק, כמה זמן אחרי שנרדמתי עוד המשכת עד שגמרת???"

az ma

New member
סליחה, זו לא תמונה של צביקה פיק

עם שיער אסוף קצת למעלה???

חחחחח... מה אתה מתלונן?

היא לא נראית מי יודע מה גרוע חוץ מהשומן... והכי חשוב - היא מחייכת! מה? אישה מחייכת בבית זה לא הדבר הכי חשוב?

az ma

New member
לפעמים זה רק נראה חיוך...

יכול להיות שהיא רק משחררת גזים...

az ma

New member
וואו, יש לך המווון אשה...../images/Emo2.gif ../images/Emo12.gif

צ'מעי - יש לי בבית אישה

שפורמלית היא פולניה. במציאות היא משהו אחר לגמרי... אז הייתי אומר שהבדיחות על פולניות נורא מצחיקות (אותי, לא אותה) - אבל רק בגלל שלפחות מבחינתי הן ממש לא נכונות.
(אחרת הייתי בוכה, לא צוחק...)

MicMik

New member
מצורפת תמונה של תלבושת פולנית

מסורתית, אם תשתדל להראות כמו המקומיים, מובטחת לך חוויה אותנטית וקבלת פנים חמה ואוהדת.

gozala

New member
סע לשלום! מישהו מהמשפחה שלי ../images/Emo61.gif

שומר עליכם שם!

אתה נוסע למצעד החיים?

חוויה מופלאה ומצמררת ללא ספק, אני הייתי שם עם סבא שלי ז"ל, וביקרנו במחנות אותם הוא שרד. זה היה מדהים ויוצא מן הכלל. מזג האויר בתקופה זו של השנה לרוב דומה לסתיו ישראלי. לפעמים גשום אבל אני מציעה לך לבדוק באתרי מזג אויר. ואם אתה נוסע עם קבוצה, בטח תקבלו הוראות לבחור לבוש פשוט ולא צעקני, בלי צבעים צועקים וכמובן לא קרוע או חושפני (רואים שאני לא יודעת מה בני נוער לובשים בימים אלה). קח מעיל.

למעלה