פולין

iT DiS

New member
פולין ../images/Emo160.gif

שלמלום לכוווולכם!!! אני מעריץ של בלינק מזה כמה שנים, ויש לי את כל האלבומים פרט ל"זולו" ו"צ´שיאר קאט"(שאני מנסה כבר איזה שנה למצוא ולהזמין כאן בבאר-7... ולא מצליח לי!!!), אבל בכל אופן... בספטמבר שנה שעברה יצאתי למשלחת נוער בפולין, יחד עם בני נוער מכל הארץ, ויצא איתי גם חבר טוב שלי שגם הוא מעריץ של בלינק, אבל לא על זה הסיפור... אלא על זה שפשוט כל יום, כל היום היינו הולכים ברחובות פולין, ובמלונות, והיינו שרים בלינקים!!! בקיצור, היו קטעים, ובלינק הם אחת הלהקות היחידות שיכולות להוציא אותך מההלם, ולעשות טוב בלב!! למעוניינים ICQ#:58941039

DMW

New member
נשמע מוכר

אח שלי זה נשמע לי מוכר גם נאי נסעתי בסמפמבר לפולין. וגם אני הייתי עם בני נוער מרחבי הארץ. וגם אני הסתובבתי עם חבר שלי ברחבי פולין ודיקלמנו שירי בלינק. ותמיד שכחנו את השיר הכי גדול שלהם Dammit. ובסוף גילינו את הלירקס שלו - אבל מהבית השני ועד שזכרנו את הבית הראשון זה נראה כמו נצח. תגיד מה התאריך המדויש שנסעת ומאיפה אתה?

iT DiS

New member
פולינק....

אחשילי, הייתי בפולין בין ה-6 ל-14 לספטמבר, אתה?

DMW

New member
גם אני

גם אני הייתי שם באותו הזמן עם כל הקטע של מגדלי התאומים. תגדי איך קוראים לך?

DMW

New member
אממ

אני מירן אבל לחבר שלי קוראים ראנץ´ (כינוי שלו) איך קראו לשלך?

eb182

New member
את צ´שיר קאט

הזמנתי מהאינטרנט וגם ראיתי אותו בטאוור רקורדס. אתה צודק שירים שלהם באמת עוזרים לך לשכוח מדברים כבדים שמדכאים אותך.

iT DiS

New member
אוקיי רק ש...

השאלה היא האם זה היה בבאר-7... כי אני יודע שיש את הדיסק בת"א רק שאין לי כוח וזמן להגיע לשם...

eb182

New member
לא בחיפה

אבל טאוור רקורדס אמור להיות אותו הדבר בכל הארץ. תזמין פשוט מהאינטרנט ככה לא תצטרך לזוז לחנות.

iT DiS

New member
רק שכאן בבאר-7...

הם סתומים, ולא מבינים כלום, והם לא יודעים בכלל על מה אני מדבר... ודרך האינטרנט זה בעייתי לי...

ּpine appleּ

New member
הנה משהו מוזר

הסתובבתי לי לתומי בחנות ´צליל´, ופתאום ראיתי שם לפני מונח הדיסק cheshire cat! מוזר....

Josie

New member
איך אומרות הפרחות?

הצטרפות מקרים! אני הלכתי לי לתומי בחנות טאוור רקורדס, ופתאום ראיתי שם לפני מונח הדיסק cheshire cat!

למעלה