פולין - עוד יום !!!
פ פרה גאה New member 10/3/03 #2 די כברררררררררר!!!!!!!11 הבנו הבנו הבנו... פולין עוד יום יומיים חודש!!!!!!! די אתם רוצים לשגע אותי הבנתי הבנתי הבנתי!!! מי שבשבט איתן יבין מי שלא להתעלם אני קצת עצבנית
די כברררררררררר!!!!!!!11 הבנו הבנו הבנו... פולין עוד יום יומיים חודש!!!!!!! די אתם רוצים לשגע אותי הבנתי הבנתי הבנתי!!! מי שבשבט איתן יבין מי שלא להתעלם אני קצת עצבנית
N Nirvana Forever New member 10/3/03 #3 גם אתה התחלת עם השטויות? בשביל העדכון היומי של המזכירה האלקטרונית יש לנו את אביעד, ושתי מזכיערות זה שתי מזכירות יותר מידי...
גם אתה התחלת עם השטויות? בשביל העדכון היומי של המזכירה האלקטרונית יש לנו את אביעד, ושתי מזכיערות זה שתי מזכירות יותר מידי...
י י ע ל 2 New member 15/3/03 #6 איזה כיף לך... כמה שזה נשמע מוזר.. אבל אם רק היו מציעים לי היתי לוקחת תיק ונוסעת עכשיו... זאת הייתה החוויה הכי מדהימה שהייתה לי... תהנה ותקח כמה שיותר מהמסע הזה..
איזה כיף לך... כמה שזה נשמע מוזר.. אבל אם רק היו מציעים לי היתי לוקחת תיק ונוסעת עכשיו... זאת הייתה החוויה הכי מדהימה שהייתה לי... תהנה ותקח כמה שיותר מהמסע הזה..