פולין בחורף

איריסג

New member
פולין בחורף

שלום לכולם, נכון, חנוכה זה עוד המון זמן אבל מכיוון שהשנה התאריכים חופפים את הקריסטמס וראש השנה האזרחי - אני כבר מעכשיו מתכננת את הטיול. אנחנו מתכננים לנסוע לחמישה ימים לקרקוב ולזקופנה. זה טיול "כייף" וביקור קרובים. הטיסות שהוצעו לי עד כה (אני מקווה שיבואו הצעות נוספות) נוחתות בוורשה ומשם יש טיסת המשך. אני רוצה לבדוק אופציה לוותר על טיסת ההמשך ולהגיע עצמאית לקטוביץ' / קרקוב. אני מבינה (משיטוט מקדים בארכיון הפורום) שיש רכבת מהירה מוורשה לקרקוב. כמה זמן לוקחת הנסיעה? האם אפשר להגיע עם הרכבת הזו עד קטוביץ' (שם כנראה נלון כי שם גרים הקרובים....) כמה זמן תיקח לנו נסיעה ברכב מקרקוב לוורשה? האם מישהו יודע מה העלות של הרכבת ? (כולל מחלקות משודרגות...) כמו כן - אני מחפשת המלצות על מלון טוב (4-5 כוכבים) בקטוביץ' או בקרקוב וכן מלון נחמד ומפנק בזקופנה. האם יתכן שעלולה להיות לי בעיה להזמין רק לילה אחד או שניים בזקופנה בתקופת החג? הרבה שאלות - והרבה תודה מראש למי שיוכל לענות לי ולו על מקצתן....

deebeebee

New member
רכבת קראקוב-ורשה

אני נסעתי ברכבת המהירה מקראקוב לוורשה (לפני שלושה חודשים) והנסיעה ארכה פחות משלוש שעות ועלתה 77 זלוטי (שזה הרבה יותר יקר מנסיעה רגילה לא מהירה).

איריסג

New member
סליחה על הפיינשמקריות...

זה משהו כמו 100 שקל, לא? אם כך - האם יש לך מושג מה העלות של כרטיס במחלקת עסקים / ראשונה?

איריסג

New member
תודה !

ניסיתי גם מקודם להבין את לוחות הזמנים - ולא ממש הצלחתי כי השמות של התחנות כתובות בפולנית (למרות שזה האתר באנגלית) ובכל מקרה - אין להם לוחות זמנים לסוף דצמבר עדיין וגם לא הצלחתי למצוא כמה עולה הכרטיס. לא נורא, אני אגייס אולי בהמשך את סבתי הפולניה לתרגום....

deebeebee

New member
אני נסעתי במחלקה של עמך רגילים

לא יודעת כמה עולה בראשונה.

י ע נ ק י

New member
המון טיסות לקראקוב

חלק גדול מהטיסות של חברת לוט מגיעות מקודם לקראקוב ואח"כ לווארשא והמחיר עוד יותר זול לגבי דירות בז'קופאנה, לדעתי יש שם כ"כ הרבה שאין בעיה במקום למצוא דירה או צימר גם בעונת השיא ואם את רוצה דווקא מלון, אז קחי לך כמה טלפונים של מלונות בז'קופנה 48-18-2015092 48-18-2063284 48-18-2012738

deebeebee

New member
מהארץ לפולין יש רק שת"פ

של לוט ואל-על. כל שאר הטיסות הן ממקומות אחרים, דבר שמאריך את הדרך ולא מוזיל את מחיר הטיסה.

למעלה