פולימורפיק

קספר

New member
פולימורפיק

תגידו לי מה אתם חושבים ======================================= מציאות מעורבבת במסה של שחור רוע טהור מחלחל בורידים ונמוג אט אט כמו שלג לבן אני אדם רב צורה-רוע לכל פן פולימורפיק-השלג הלבן מבעבע אין כמו שמיים נוזלים מעל ראשך אני מרגיש כמו אחרי זיון של שעה כמו מישהו שנוסע במהירות אדירה אני אדם טהור השלג הלבן גדע הכול אני לא מבחין בין טוב לרע בין שחור ללבן בין אהבה לשנאה אני איש רב-צורה איש אם כוח בלתי נשלט המציאות השחורה מעורבבת ביופי מהמם אני מרגיש בגן-עדן מרחף למעלה בלי שליטה יופי קטלני כמו אותו שלג לבן שאוהב לקחת אותך ולא להחזיר אותך אף פעם אני פולימורפיק-רוצה להיות מישהו אחר רוצה להיות אלוהים רוצה להיות שטן רוצה להיות זה שמנצח בכל מצב רוצה להיות זה שלא מרגיש זה שלא אוהב אני צריך שלג לבן שיזרום אצלי כל הזמן אני לוקח אותו כל יום בשעה קבועה עכשיו אני עני בעוד שניה הכל נגמר פולימורפיק יוצא ומחליף צבעים אבל תאמינו לי אין כמו אותו צבע של שלג לבן פולימורפיק-הגיע הזמן ללבוש צורה כן עמוק לורידים רק שלא יגמר הדבר המזויין מת עלייך

metal head

New member
אוי!

מה זה המילים האלה? אני שטן כן כן אני רשע אני מזיין ומגניב! מה זה חרא זה? באמת? יש לך אולי מילים יותר רציניות ופחות מתלהבות?

קספר

New member
אמממ

אתה יודע על מה השיר מדבר במקרה? אל תיקח את המילים שטן רוע וזיון שמיימי כמובן מאליו. תקרא את השיר שוב ותנסה להבין באיזה הקשרים הם נאמרו. או אולי הביטוי "שלג לבן" הוא שמקשה קצת?

badphish

New member
דבר אחד

בעיקרון הבנתי את המסר שך למרות שלדעתי שירים על סמים צריכים להיות יותר מרומזים ופחות בוטים אלא עם כן זה כיאלו לא באמת על סמים אלא מין מטאפורה שכזאת אז בכלל יצאת כלי... אבל אני בספק

קספר

New member
יש משהו במה שאתה אומר

שירים כאלו צריכים להיות כמה שפחות בוטים. מנסה להעביר מסר. תקרא את השיר שרשמתי אתמול.השיר הזה הוא המשך למה שרשמתי. ולא השיר הוא לא על סמים.זאת לא הפואנטה המרכזית. רק כלי מסוים זה הכל.

badphish

New member
אבל...

כול השיר מדבר על "שלג לבן" ואיך אתה מכור ונהנה מזה כן קראתי הבנתי את הרעיון

badphish

New member
מגניב

אז כמו שאמרתי קודם עם זה רק מטאפורה אז יצאת כלי גם בגלל שאתה לא משתמש בקוק

למעלה