פוליטקאים לא תהיו

shimon7

New member
פוליטקאים לא תהיו

גדולה של פוליטיקאי היא להתפשר עם האידיאולוגיה שלו כדי שיוכל לממש אותה. מה שווה אידיאולוגיה נחושה אם אין לה תמיכה בעם? זה מתאים למפלגות כמו מרצ והאיחוד הלאומי. לא למפלגה המתיימרת להיות גדולה. מפלגה גדולה צריכה להרחיב את האידיאולוגיה שלה כדי להיות רחבה אידיאולוגית לקלוט יותר קולות ולהפוך למפלגת העם. אבל אתם יודעים הכל. אתם בטקטיקה המתנשאת של העבודה "אם רק העם יבין". יש לי חדשות בשבילכם. העם לא יבין. גם אני לא מבין את מצנע. השאלה האמיתית שעומדת על הפרק היא האם אתם מעדיפים את פרס כראש הממשלה או את מצנע כראש האופוזיציה. כנראה שאתם מעדיפים את מצנע.

shimon7

New member
תוספת

אתם חפצים בממשלת שרון. עטים על פרס כחיות טרף. מביאים טיעוני סרק עלובים "העם יחשוב שזה זיגזג", "למצנע אידיאולוגיה ברורה", "מצביעים למפלגה כולה לא רק למצנע". תעשו לי טובה. לא שמעתי מאף אחד פה שהוא חושב שיש למצנע סיכוי לנצח. גם לא שמעתי מאף אחד שחושב שלפרס אין סיכוי. לפי הסקרים הוא מנצח, בתור מועמד וירטואלי. כשיהיה מועמד באמת התמיכה בו רק תגבר. אתם חופרים את הקבר שלכם בעצמכם, יחד עם קברים לעוד מאות ישראלים. די! מספיק עם ההתקפה הזאת על פרס! אתם יודעים שמצנע יפסיד. מה קרה לכם? אתם מתנהגים כמו מטורפים. תסתכלו על עצמכם מהצד לשנייה. זה מפחיד.

haemek6

New member
לדעתי, אפילו פרס לא יעזור.

האידאולוגיה והמצע שלכם דפוקים, ולהחליף גרבים לא יעזור. לצאת מעזה ללא הסכם? שנחזור על "הצלחות" ברק? "גדר בטחון תקנה בטחון" - את חושבים שלהמציא סלוגן זה התורה כולה? ואם עזבתם את ממשלת האחדות הלאומית, מדוע אתם רוצים חזרה פנימה? ולמה עזבתם מלחתחילה? ומתי תפסיקו לריב בתוך הבית ותתאחדו כגוף אחד ולא כמקהלת צבועים האוכלים אחד את השני? פרס או מצנע לא חשוב. וכרגיל, אתם לא תפנימו את שהעם אומר, וכרגיל תאשימו את העם. מילא.

EverMan

New member
השטח לא צריך להיות פוליטקאי

השטח צריך להיות מאמין ודעתן. הוא צריך לדעת מה לעשות ולדאוג שהמנהיג שלו יעשה זאת. שיתפשר בהסכם הקואליציוני ! לא בדרך שלו !

למעלה