פוליטיקה

Lucifer LightBringer

Well-known member
בבחירות הקודמות אמרו מי שרוצה את ביבי אז שישים פתק לבן או שיבחר בו, ומי שלא רוצה אותו אז יש את המשלים.

טוב לדעת שיש לי חופש בחירה... :-D

דורי 1981

Well-known member
כמי שאבא שלו טופל על ידי מערכת הבריאות (בגלל דלקת הריאות), חשוב גם מה יהיה רשום בנושא הבריאות במצע של כל מפלגה. כל בני האדם באשר הם זכאי לטיפול רפואי בסיסי ושווה זכויות, ללא הבדל אם הם שמאל, ימין או מרכז.

Harrington

Well-known member
מנהל
אומרים לבחור ב"רע במיעוטו".
אבל מה קורה כשכולם רעים במידה שווה?
פתק לבן.
יש גם פתק סגול...
לא מבין אנשים שיוצאים מהבית בשביל לשים פתק לבן. מילא אם הם מתגוררים (מצביעים) ביישוב קטן וזה יכול לעורר דיון ציבורי עם היוודע מאפייני ההצבעה, ניחא. אבל בעיר הגדולה? מי שלא יודע למי להצביע שיילך לים או יישאר בבית.

כן, אני יודע שיש להצבעתו משמעות כביכול בכך שהוא משפיע על מספר הקולות הנדרשים למנדט. עדיין, בשביל זה לא הייתי טורח.

כמי שאבא שלו טופל על ידי מערכת הבריאות (בגלל דלקת הריאות), חשוב גם מה יהיה רשום בנושא הבריאות במצע של כל מפלגה. כל בני האדם באשר הם זכאי לטיפול רפואי בסיסי ושווה זכויות, ללא הבדל אם הם שמאל, ימין או מרכז.
זה המצב בישראל גם היום. אין סיבה לחשוב שמפלגה כלשהי מתכננת (או תוכל גם אם מתכננת) לשנות זאת.

Lucifer LightBringer

Well-known member
לא מבין אנשים שיוצאים מהבית בשביל לשים פתק לבן. מילא אם הם מתגוררים (מצביעים) ביישוב קטן וזה יכול לעורר דיון ציבורי עם היוודע מאפייני ההצבעה, ניחא. אבל בעיר הגדולה? מי שלא יודע למי להצביע שיילך לים או יישאר בבית.

כן, אני יודע שיש להצבעתו משמעות כביכול בכך שהוא משפיע על מספר הקולות הנדרשים למנדט. עדיין, בשביל זה לא הייתי טורח.

זה המצב בישראל גם היום. אין סיבה לחשוב שמפלגה כלשהי מתכננת (או תוכל גם אם מתכננת) לשנות זאת.
כנראה שהם בדרך לים משם.
יאללה אני שם פתק לבן... שלא יגידו שאני לא בעד דמוקרטיה...

Lucifer LightBringer

Well-known member
הם יכולים להבטיח הכל.
הם לא יכולים להבטיח שהם יקיימו את מה שהם מבטיחים...

ai27

Well-known member
להבטיח זה חינם

למעלה