פוליטיקה מלוכלכת

yelena405

New member
פוליטיקה מלוכלכת

לכל תומכי תנועת שינוי שלום רב לקראת מערכת הבחירות הקרבה כל תנועה מעסיקה נערים צעירים שיעבדו למענה, אבל מתוך הניסיון שלי לא כולם יקבלו את הכסף המגיע להם. לפני שלוש שנים נערכו בחירות לראשויות מקומיות ואני עם חברי עבדתי למען תנועת שינוי, בסוף הבחירות תנועת שינוי הפסידה בבחירות וסרבה לשלם לנו את הכסף ממגיע לנו. סמנכ"לית שינוי עליזה גלילי שהיתה צריכה לטפל בעיניין זה במשך שלוש השנים האחרונות אמרה לנו: " אני לא קיבלתי את החומר".... "אני לא זוכרת את פרטי התיק".... "עבר הרבה זמן מאז ועיניין התישן" ...."התיק נדוש ויש לי דברים חשובים יותר לטפל בהם". כלומר כמו שהבנתם כסף אנחנו לא נקבל, וכבר השלמנו עם העובדה זו, אבל היתי רוצה להזהיר את הנוער שעובד היום למען תנועת שינוי כי את הכסף שמגיע להם הם ככול הנראה לא יקבלו. אשמח לקבל תגובות בעיניין בתודה מראש איסמקוב אלכס

misipipi

New member
למה השלמתם עם זה?

לדעתי זה גניבה לכל דבר, הכסף היום כבר צריך לשאת ריבית דריבית. תפנו לבית דין לעבודה תתיעצו גם בפורום חוק ומשפט. שיהיה בהצלחה.

אלכס שלום

צער לי לקרוא את מה שכתבת אך הדברים אינם משקפים את המציאות. אין אדם בשינוי שלא מקבל שכר על עבודתו בתקופת בחירות. מנסיון אישי אני יודע שהתשלום מועבר בזמן ובהתאם לסכום שעבורו עבד האדם. בד"כ הדרישה לתשלום מועברת על ידי יור סניף או מרכז מטה למשרדים הראשיים בתל אביב והמשכורת מגיעה כסידרה. צער לי שלא הסדרת את הנושא בזמן, לדעתי מדובר באי הבנה.

ביאטה

New member
באיזה סניך מדובר ?

מי היה איש הקשר ? אנא פנה אליי במסר אישי. תודה.

eitangn

New member
לא

שינוי הנה המפלגה היחידה ששלמה לכל ההספקים ונותני השרות, ובזמן, ואין לתשלום כל קשר להצלחה או כישלון. איני יודע מה הסיפור שלך, אך זה כלל אינו דומה להתנהלות שינוי. היכן הועסקת? ע"י מי?

izzyr

New member
מאוד מוזר...

כמי שניהל את הקמפיין הבחירות בירושלים בבחירות האחרונות לכנסת ולעירייה. אני חיב לציין כי אין אדם שלא קיבל את התשלום המגיע לו. אפילושני צעירים שהגיעו לאחר 3 חודשיים!! וטענו שעבדו, אנו מצאנו איפה הם עבדו (האדם שלא דיווח קיבל על הראש) אך הם קיבלו את הכסף שהגיע להם. על כן אני מאוד מופתע מהודעה זו. אין לי דרך להסביר אותה.

misipipi

New member
אני מקווה שעכשיו(לאחר 3 שנים)

במיוחד כשמדובר בתקופת הוא יקבל את התשלום ריבית דריבית+פיצויים לעוגמת נפש.

izzyr

New member
אנו לא יודעים את פרטי המקרה

אני לא הייתי ממהר לפסוק בעניין יחסי עבודה. לא אני ולא אתה יודעים מה קרה שם, האם יש וויכוח לגבי השעות? האם יש בכלל טענה כי הוא לא עבד? אנו לא יודעים זאת, אלו הם טיעונים משפטיים. ברמת הנורמה, אני יכול להעיד כי ידוע לי על פי המערכות בירושלים, כי כולם קיבלו את כספם. אין בכך כדי לקבוע האם במקרה הספציפי הזה נעשה דבר שלא כשורה או שהכול התנהל כפי שצריך. הייתי ממליץ לכולם לעשות כך

misipipi

New member
מסכים, אך...

אני מבין שזה לא מדובר באחד, אלא מספר עובדים. הוא כתב גם: סמנכ"לית שינוי עליזה גלילי שהיתה צריכה לטפל בעיניין זה במשך שלוש השנים האחרונות אמרה לנו: " אני לא קיבלתי את החומר".... "אני לא זוכרת את פרטי התיק".... "עבר הרבה זמן מאז ועיניין התישן" ...."התיק נדוש ויש לי דברים חשובים יותר לטפל בהם". כלומר הוא אומר שהתיק היה בטיפול 3 שנים, אני מאמין שאת עניין ה"3 שנים טיפול" ניתן לבדוק במיידי באירגון שינוי

izzyr

New member
שוב אנו לא מכירים את המקרה

אני מכיר את עליזה טוב מאוד, גברת יעילה מאוד וישרה מאוד. אולי היא אמרה לו "אני לא קיבלתי את החומר" כלומר לי קיבלתי מידע שאתה בכלל עבדת אצלנו, אני לא משלם סתם למי שדורש, אנא תפנה למי שהעסיק אותך. לאחר זמן כנראה הוא פנה שוב, ואז היא אמרה לו, שהיא לא זוכרת את השיחה איתו, כי אולי היא לא זכרה. וכו'.... הרעיון שאנימנסה להגיד, זה שלא טוב להכריע בדבר שאין אנו יודעים עליו מאומה. יתכן שנציג שינוי בעיר של אותו בחור בכלל יטען שהוא לא מכיר אותו, אנו לא יודעים.

asafz8

New member
אלכס,

הנוער שפועל למען שינוי עושה זאת בהתנדבות מלאה וללא תשלום. על המקרה הספציפי שלך לא ארחיב, כי זאת עשו קודמיי.

למעלה