פוליטיקה ועבודה....

פוליטיקה ועבודה....

לפני מספר שנים, מצבו של המלאך היה בכי רע: הוא סרב לסיים את התואר (ממש לקראת הסוף), למד תיכנות מחשבים והיה גרוע בזה, וחזר חזרה למצב של אלה המשתחררים מהצבא רק בן 27 מודעה אחת תפסה את עיניו: "דרוש מומחה לשיווק לשוק האמריקאי" המלאך, שעוד לא ניסה כדבר הזה, הלך לראיון שם התרברב בשפה האנגלית אותה רכש באוסטרליה, וכמו כן טען שהוא בעל ניסיון בשוק האמריקאי. צ'טים בנענע, זה מה שהוא ידע. אבל, התקבל לעבודה. ימים כלילות עבד המלאך, 18 שעות ביום גם לעבוד אבל בעיקר ללמוד עברה חצי שנה. העבדות נשאה פרי המלאך החל לקחת על עצמו את החברה כולה על כתפיו באותם החודשים הבוס המרושע דאג להתעלל בו ובאלה שהוא פיטר...יום יום... המלאך שחשב שהוא עלה על נתיב חייו המקצועיים ולא ויתר. שום עלבון אישי לא יגרום לו לעזוב עברה שנה המלאך נעשה דומיננטי יותר ויותר המחזורים גדלו והגיעה השעה. כשטובת החברה בעיניו, הוא הפסיד 80 אלף דולר בחודשיים הכישלון צרב והבוס של המלאך פוטר וכך, 18 חודשים מכניסתו, הפך המלאך למנכ"ל. שמונה חודשים עברו והמלאך ביקש תוספת שכר. סירבו, "המצב עדין" כך אמרו יום אחרי, התפטר המלאך כעבור חודש, הקים חברה משלו הלקוחות המרוצים שמחו להמשיך איתו החברה הקודמת נסגרה. והיום...שנה וחצי אחרי, המלאך עדיין בלי פאלם, עם פון ישן, מעשן סיגריה וצוחק סוף

אש אש

New member
תותח אחי אה? :)

שרק יהיה לך בהצלחה למה האייקונים שלי התעייפו?:( טוב הוכת לשפוך עליי מים ולכבות את האש שלי כדי שאוכל להירדם.

תודה נשמה יפה...

ולילה טוב... (יש כל מיני סוגים של מלאכים, לא?

שילה1

New member
שלא ייגמר לך לעולם....../images/Emo140.gif

האומץ,היוזמה,ובעיקר-השמחה!

בהצלחה + עצות בונות

אהבתי את כתיבתך בגוף שלישי. מאחל לך כמובן הצלחה רבה כעצמאי ומאחל שהלקוחות ימשיכו להיות מרוצים, שהחברה שלך תשגשג והמחזורים יגדלו כמה שיותר. ולעתיד חיובי יש לי כמה עצות אליך, אם יורשה לי. תזכור מאיפה באת, איך התחלת וכמה קשה עבדת בכדי להגיע לאן שהגעת. אל תתרברב, אל תתנשא, תדבר עם עובדיך בגובה העיניים ותתיחס אליהם בכבוד הראוי. אל תשמח לאידה של חברה שנסגרה. אתה צודק בכך שפאלם ופון חדש לא עושים את האדם, תמשיך ככה. אהה..כן.. תשתדל שלא לצחוק כל הדרך אל הבנק זה לא בריא, תמשיך להיות רציני ועם יד על הדופק. ולבסוף ... אם אנחנו כבר מדברים על בריאות, תפסיק לעשן
.
שנשמע רק בשורות טובות.

המלאך מודה על תשומת הלב ועל

העצות המועילות. מובן, שהעבר חשוב לא פחות מהעתיד. מי שלא ידע תהומות לא יידע פסגות, לא? בקשר לחברה הקודמת... המלאך חייב לה את ההמשך המוצלח ואת ההתחלה זה נגמר על בסיס מקצועי נטו לגבי העישון...לא קל... לפני 3 חודשים המלאך התחיל לשחות. מאז הוא מחרחר ושוחה הוא לא מבין את הקשר בין עישון לשחיה עדיין מה שנקרא, אין שכל אין דאגות...

אש אש

New member
../images/Emo24.gifאני אומרת לכם בעידן הזה...

לא ישנים בלילות :) ברוכה הבאה חברה
וברוך הנימצא מלאך. היה לי WOW תודה לכם.

Hope2004

New member
השם מטעה...

אולי נשי קצת אבל....בכל זאת... מקווה שנהנית היום

למעלה