פוליטיקאים...

נרקיסית

New member
פוליטיקאים...

אתם בטח ישנים לכם, חברי הפורום : ) שינה טובה לכולכם. בינתיים אני אכתוב לי כאן את אשר על ליבי. רציתי לכתוב על כמה מחברי הכנסת הערבים - שבעיני אכזבו קשות. אנשים אלו שיכלו לשמש כאור לכולנו ולכל הצדדים, שיכלו ליצג פן אוניברסלי בפתרון הסכסוך (גם ישראלים גם ערבים - אידיאלי) בוחרים להיות פוליטיקאים צינים עד הסוף ולהצית את הרוחות. באופן אישי אני יכולה לספר לכם ששאני במצב רוח טוב ואני מסתובבת ברחוב (בנק, דואר, חנויות, מוסכים..) אני מדברת עם כולם וסחבקית עם כולם. אף פעם לא שינה לי אם בן-אדם ערבי או יהודי. אף פעם לא הרתיעה אותי מישהו כי הוא היה ערבי או אם שמעתי ערבית. מצידי הוא יכול להיות השכן שלי ליד או בעלי לעתיד. אין לזה שום משמעות מבחינתי. אני באה ממשפחה שכבר יותר משלוש מאות שנה בארץ (לא ידוע לנו על מקורות מוקדמים יותר) ובמשך דורות הם חיו בשלום עם שכניהם הערבים. למה להגדיל את הקרע? עוד דבר.. לפני כמה חודשים הקשבתי לתוכנית של זהבי עצבני. איש אחד התקשר, ישראלי ערבי ואמר שהוא מאוד מאוכזב מחברי הכנסת הערבים לו הצביע (אני לא יודעת לאיזה מפלגה הוא הצביע). הוא טען שהוא לא מרגיש שמיצגים אותו ואת הבעיות היום יומיות בהם הוא נתקל. מה שכן את הפלסטינים הם מיצגים מצויין. הוא ממש רתח מזעם ואמר שילכו לשטחים להיות מנהיגים שם ולעשות שם רוח, כי בציבור שבחר בהם הם ממש לא מתענינים.

B.Shokor

New member
חברי-כנסת לא מייצגים רק את עצמם.

נרקסית יקרה.. כל מה שאמרת זהבבב.. גם אני לא כל כך מתלהב מכל אחד שנמצא בתוך כופסאת הבלגנים בירושליים (הכנסת) ובמיוחד חברי-הכנסת הערבים. לפי דעתי ומתוך ניסיון בנושא חברי-הכנסת הערבים אינם מייצגים את המגזר הערבי במדינת ישראל, הם מחפשים את הרוח ואת הכסא שלהם. וחבל שהרוב של המגזר הערבי עדיין לא מוכן לקבל את זה, אבל פשוט מאוד החברי-כנסתץ האלה משחקים אותה טוב. אין מפלגה ערבית בכנסת למשל בשם ``החירות`` - ``העתיד`` - חברי הכנסת הערביים בוחרים שמות שיכולות לעזור להם כמו למשל: המפלגה המוסלמית בכנסת, ואז כל המוסלמים מצביעים לה. (עבדאלמאלק דהאמשה). המפלגה של הנוצרים ואז כל הנוצרים מצביעים לה. (עזמי בשארה). בקיצור, אני לא חושב שיש בן-אדם אחד בכנסת שמייצג את העם הישראלי בצורה הנכונה. שלך ב.שוקר מ.הפורום

ביילי_007

New member
חברי הכנסת - הם אנשים עם כרסים.. ;-)

חברי הכנסת בישראל, הם אנשים שאיכפת להם רק מקידום אישי והחשבון הטופח בבנק, חברי הכנסת היהודים וערבים כאחד אכיפת להם רק מקידום אישי, ולא שמים קצוץ על הציבור בישראל. יש לי הצעה!! בוא נתמודד לכנסת ולראשות הממשלה בבבחירות 2003, אני תומך בקלייר לראשות הממשלה ;-)

B.Shokor

New member
ביילייייייייייייייייייייייייייייי..

מה זאת אומרת שאתה תומך רק בקלייר? מה אמרו לך יעני שאני קטן????????? הא???. טוב טוב, אני לא מקנא בקלייר, להפך, הלוואי שכולם בכנסת כמו קלייר, אבל גם לי החשבון בנק במינוס ואני צריך ל........ שלך ב.שוקר מ.הפורום

ביילי_007

New member
שוקר אתה יכול להיות הסגן..אבל קלייר

שוקר - אתה יכול להיות סגן ראש ממשלה, אבל קלייר נועדה להיות מנהיגה - קלייר לראשות הממשלה, אני רק רוצה תפקיד קטן, לא משהו גדול - רק להיות נשיא ארצות הברית ;-) תודה, ביילי הנשיא הבא ;-)

קלייר

New member
ביילי הרעיון מוצא חן בעני חחחחחחה

רק אין לי את נעלי גולדה חמד,מודה לך כל רצוני להנהיג את עמנו לעתיד יותר יפה , ולך בטוח רק נשיאות ארצות הברית

B.Shokor

New member
מהה?אני נשאר כל החיים שלי מ.הפורום?

לא חשבתם על איזה שהוא תפקיד בשבילי, אופסססססס..

קלייר

New member
אתה הנשיא שלנו שוקור יקר :)

אתה תמשיך בעבודת הקודש שלך ובעיני אתה מלך ,ביילי מתוק יש לציין, אך אני שונאת פוליטיקה כי מחצית האנשים לא באים לכנסת למען העם, למען משכורת מובטחת לכל החיים אז בוא נשאר פה ונקווה שנצליח לקרב בין העמים ותאמין לי חשוב יותר מכל תפקיד

B.Shokor

New member
רק המחצית? כ-ו-ל-ם קלייררר

כל חברי הכנסת הם שם בשביל הכסא ובשביל הכיס והורח ולא בשביל העם. ואגב, סתם אמרתי בצחוק שאני רוצה תפקיד, הפורום הזה יותר טוב לי מאלף תפקיד שיגרום לאנשים לשנוא אותי ולהפגין נגדי. שלך ב.שוקר מ.הפורום

קלייר

New member
נהדרר שוקור יקר /שלא תעיז ללכת B-)

אתה תעיז ללכת לכנסת -אני אקח לך את הכסא חחחחחחה

B.Shokor

New member
זה תלוי קלייר יקרה,

אם את נשארת פה בפורופם אני לא הולך, ואתם את עזובת אז גם אני עוזב ;) :cool: שלך ב.שוקר מ.הפורום

קלייר

New member
חתמתי קבע-אולי קולי ישמע :)

ואוכל מעט להראות שדרך השלום הפתרון היחידי ,נהדרררררר ויתרת על הנשיאות

all

New member
שוקור לנשיאות

אולי אני לא מסכים עם הדעות שלו, אבל אכפת לו, הוא מקשיב, עונה, ואין לו עדיין אלצהיימר.

B.Shokor

New member
אממ, נשיאות?

טוב, המון המון תודה לך על האימון, רק רציתי להגיד לך שכמוני במגזר הערבי יש עוד מלא. שלך ב.שוקר מ.הפורום

קלייר

New member
חשבתי שכמוך יש רק אחד?

חחחחחחחה ,מקווה שעוד רבים יהיו כמוך כי מיוחד אתה

קלייר

New member
אתם מתוקיםםםםם משהו :)

גם אצלי חסרים כמה אפסים לחשבון כמה טוב שאתם גורמים לי לחייך אני מתה עליכם תמשיכו כך ואני בטוחה שאין איש שיוכל לעמוד בפניכם

למעלה