פוליגרף

אנדרי ז

New member
פוליגרף

מחר יש לי את השלב הסופי, בדיקת הפוליגרף. זה שזה לא חוקי כבר שמעתי פה - לא רלוונטי לצורך העניין. מה שמעניין אותי, במיוחד בתור מישהו שאין לו מה להסתיר, זה מה הסיכוי שהפוליגרף יוציא אותי בטעות שקרן למרות שאני דובר אמת, ומה צריך לעשות כדי למנוע זאת. האם יש משהו שלא כדאי לעשות ביום הבדיקה, כמו להתעצבן, לעבוד קשה מדי, לישון לא טוב וכו'.

אנדרי ז

New member
לא הבנת

אני לא רואה בכלל על איזה שקר יש להם לעלות. השאלה אם משהו שהוא אמת יכול להיקלט בטעות כשקר.

זה לא עובד ככה

הפוליגרף כלול בגדול מ 2 חלקים: 1. שיחה איתך וגם שאלון , שמקבלים עליך רושם כללי 2. הפוליגרף עצמו. תכלס את הבדיקה עצמה אתה עושה רק עם 10 שאלות מאד ספיציפיות, וזה נעשה כמה פעמים. האם ניסית סמים קשים ב 5 שנים האחרונות, האם הורשעת בפלילים ודברים כאלה, חוזרים על זה כמה פעמים . פעמים על יבש ואז את הבדיקה 3 פעמים בערך. בנוסף בהתחלה עשו לי משחק קלפים שמבקשים ממני לבחור קלף מתוך ערימה, למשל בחרתי 5 אדום ואז הוא שאל אותי האם לקחתי 5 אדום ואני אומרת לא (שקר בכוונה) והוא מראה לי איך רואים שאני משקרת. כלומר, כל ההתרגשות שלך (הזעה קצת לחץ וכו') יודעים שזה התרגשות... אין לך ממש ממה לדאוג.

למעלה