פולו החדשה

efeinsch

New member
פולו החדשה

זה אמור להיות דוח תנועה... הקונספט - מעוררת תשוקה

efeinsch

New member
וואלה? ../images/Emo13.gif

לא הייתי הכי שלם עם האימג' של השמשה הקדמית. הכי רציתי תמונה של פקחית רושמת, אבל באף אחת שמצאתי הפרופורציות לא היו נכונות (היה בלתי אפשרי לראות את מספר הטלפון). שמח שאהבת, יש עוד כמה בקנה

גת וייס

New member
חסר...

אם לא היית כותב בגוף ההודעה מהו הקונספט, אני לא בטוחה שהייתי מבינה מה אתה רוצה במודעה. סלוגן סוגר אולי יכול לעזור. אבל גם עם הסלוגן, עדיין יהיו חסרים חלקים בסיפור: למה הטלפון דווקא על דו"ח תנועה? (מההודעה השנייה שלך הבנתי שזה כאילו הפקחית כתבה, אבל זה באמת לא ברור) איך מי שכתבה את הטלפון יודעת שהמכונית שייכת לבחור? ואם זה בגלל שהיא ראתה אותו יוצא מהמכונית, אז אולי היא כתבה את זה בגללו ולא בגלל המכונית? הרעיון יפה, אבל לא עובר ככה. אולי בתסריט.

10יוסי10

New member
צודקת, ובנוסף לזה

הקונספט הזה כבר קיים, ועשו לו מודעות טובות יותר לטעמי. במודעות שהיו לקחו את הקונספט הזה לכיוון הומריסטי - כומר שמסתיר את הפרצוף שלו עם הספר, אמא שמסתירה את העיניים של הבת שלה וכו'.

קולמוס

New member
חביב אך דומה

מדי לקמפיין ניסן - וולכאם טו תל אביב. אגב, אינטואטיבית (לא הוכח מחקרית) לגברים יש יותר חיבה למכוניות.

MaleMan

New member
עצה לכל מי שמבקש כאן ביקורות

לעבודות שלו (ואני מתכוון כמובן לצעירים שמגיעים לכאן): לעשות פרינטים על קונספטים קיימים זה מגניב. באמת. אבל זהו, לא מעבר. כשאתם באים למנהלי קריאייטיב בסוף שנת 2006 זה לא מזיק שיש יציאה אחת או יותר בתיק עבודות, אבל אם רוצים גם להתקבל אז מומלץ בחום שיהיו בתיק עבודות עם קונספט שאתם חשבתם עליו. לי לפחות, זה מאוד עזר.

efeinsch

New member
אין צורך לצעוק

יש מספיק חומר מקורי. כשחשבתי על הקונספט "מעוררת תשוקה" ידעתי כי הוא לא מקורי, וכי מומש כבר בצורות שונות. באתי עם רעיון הפקחית המאוהבת מכיוון שהוא נראה לי מתאים להוציא את הקונספט החוצה איתו. באותו עניין, האם אתה באמת חושב כי אין מקום לתקיפה של קונספט קיים מנקודות שונות? האם זה לא ברור כי קיימים קונספטים מוצלחים שאפשר עוד להמחישם מכיוונים נוספים? לסיום, כהומאז' לTIC, תמיד יבוא איזה מישהו שיגיד שראה את אותו הפרינט\תסריט שיצא לפני 6 שנים בBBDO מלזיה, כך שאין גבול בנושא הנ"ל. אם אני חושב שתקפתי נקודה חדשה, גם אם על קונספט קיים, וזה מספיק מוצלח בכדי להעביר את המסר (לשם כך אני אגב שם את העבודות פה, כדי לראות אם המסר עובר), זה עושה את העבודה מבחינתי.

גת וייס

New member
מסכימה איתך ../images/Emo45.gif

ומעבר לכך... אני חושבת שתקיפה של קונספט קיים ממקום חדש, מוכיחה שאתה יודע לחשוב קונספט. וזו תכונה מאוד חשובה אצל קופירייטר!

למעלה