פוך זה טוב

Panther

New member
פוך זה טוב

שמתי לב שעכשיו, כשאני ישן עם שמיכת פוך, אני ישן הרבה יותר טוב. זה גורם לזה שהחלומות שאני חולם לפני שאני מתעורר הם הרבה יותר ריאליסטים. היום בחלום שחלמתי לפני שהתעוררתי, עבדתי על המחשב, וזה היה כ"כ מציאותי שלא שמתי לב שזה חלום. הייתי בכיתה של שיעור תנ"ך, והיה מורה שהקול שלו היה כמו של מישהו מוכר מהטלויזיה שעושה דיבובים, והמורה הזה נראה כמו מורה אמיתי שיש בבצפר שלי. היה מולי מסך מחשב ועכבר, אז קראתי אימייל בזמן השיעור. אני זוכר אי מייל אחד שהיה מחברה (Company) מסוימת שכנראה לא קיימת במציאות, ומה היה כתוב בו. מה שמוזר הוא שאח"כ קראתי אימייל אחר שהתקשר לאימייל הזה, וחזרתי לאימייל הראשון והוא לא השתנה בכלל! נשאר אותו דבר. לסיכום - למי שישן עם סמיכה רגילה עדיין, תעברו לפוך, זה טוב.

shabaz

New member
אני פשוט אוהב

לישון עם שמיכת פוך כי זה נעים... זה כזה cuddly ושטויות שבז

Cheetah

New member
אני תמיד הנחנתי שזה בגלל שינוי הטמפ

... אמרתי כבר שיש לי יותר חלומות צלולים יותר צלולים בחורף, ובמקרה אני גם משתמש בשמיכת פוך בחורף, אז אולי זה בכלל לא השמיכה אלא העונה, אולי זה ההפך, לא משנה.

BladeRaider

New member
זה לא ממש קשור

אבל כשיש חום גבוה (כמו במחלה), החלומות מפורטים ומציאותיים להחריד. מניסיון.

Cheetah

New member
"זה לא ממש קשור"??

וזה עובדה או שאתה סתם אומר? כן גם לי היה חום גבוה והזיות, וגם מניסיון יש לי יותר חלומות צלולים בחורף אז בבקשה ממך, אני לא הולך להוכיח שזה קשור, אבל לפחות תוכיח שזה לא קשור אם אתה רוצה לשלול את זה.

BladeRaider

New member
???

מי שלל מה רק ציינתי שכשאני חולה ויש לי חום החלומות שלי מפורטים להחריד

Panther

New member
בטח שזה קשור, שתוק כבר

זה קשור מאוד, כי אנחנו מדברים בת´רד על ההשפעה של חום על החלומות, ומה שהוא אומר קשור מאוד, כי זאת דוגמא שמאוששת את הטענה שלי שאם יותר חם החלומות יותר מפורטים.

Dazed&Confused

New member
אויש...

לי נראה שהוא התכוון שהנושא שהוא עצמו כתב עליו קצת לא קשור לת´רד... ופנטר... שוב ברחת.. אל תתמם.

Cheetah

New member
מצטער...

כנראה שהבנתי את דבריו של בלייד לא נכון, אז הוא אמר שמה שהוא אומר לא ממש קשור למרות שזה כן היה ממש קשור, טוב... ועוד משהו... חום גוף גבוהה, זה לא אותו דבר כמו סביבה חמה. הידעתם שלמישהו יכול ליהיות חום 42 ולהרגיש קפוא למרות שהוא נמצא בסביבה של 34 מעלות? ובקיצור אין הרבה קשר בין החום גוף לחום של הסביבה ולתחושה שמרגיש הבנאדם.

BladeRaider

New member
אבל...

א) סביבה חמה מחממת את הגוף. ב) לכן מרתי שמה שאני אומר לא בטוח שממש קשור לנושא הת´רד

Cheetah

New member
המשך ההודאה היה לפנתר, ו...

סביבה לא משפיעה אבל על הטמפרטורה של הגוף, מה אנחנו זוחלים?

BladeRaider

New member
ובכן...

אם היא לא משפיעה, למה אנחנו מזיעים? כדי לבטל את ההשפעה i rest my case...

Panther

New member
וואלה נכון

גם אני שאני חולה יש לי חלומות יותר מציאותיים, אבל ההבדל הוא שכשאני חולה יש לי סיוטים בד"כ. עכשיו אני הולך לספר על עוד סיוט שהיה לי בהשפעת גורם חיצוני, מי שמעניין אותו שיקרא: פעם עשינו שיפוצים בבית, והשיפוצים היו בקומה מתחתי של הבית, אבל הייתה מחיצה שהפועלים לא יכלו לעבור לחלק שלי של הבית. היה לי חופש, וישנתי עד מאוחר. ואז כנראה שמעתי את הדפיקות והקדיחות וחלמתי על איזה ענק שמנסה לתפוס אותי ואני ועוד אנשים ירינו בו וזה לא השפיע עליו.

למעלה