פוינט

עדי77889

New member
פוינט

האם בסטודיו אצלכן הבנים עולים על פוינט? מכיוון שאני בן יחיד אני עולה והבנתי שלא בכל מקום זה נהוג

the mush

New member
איפה כתוב? מי אמר?

זה כמו להגיד שחצאית זה רק לנשים.
ש.. ש.. כדורגל זה רק לגברים. הכל זה דברים שהתרגלנו אליהם. אצלי בסטודיו אני חושבת שאין בנים שעולים על הפוינט. אבל שמעתי לא מעט על מקומות כאלה... לעדי- בבלט הקלאסי עיקרונית גברים לא אמורים לעלות, אבל אני משארת שכל עוד אתה נהנה, למי אכפת מה אמורים לעשות ומה לא? הא

Vitamin Chick

New member
לי לא אכפת:)

בלט קלאסי כשמו כן הוא - קלאסי, שמרני הרבה מן הדברים שאת עושה בקלאסי מקורם בהרגלים מימים עברו ועליהם את לא שואלת "איפה כתוב ומי אמר?" כמו למשל הטרן אאוט... ככה נהוג בבלט קלאסי, פוינט היא נעל נשית ובנים לא עולים עליה אם אני הייתי מורה לא היה לי אכפת אבל כל אחד והגישה שלו ליסודות הקלאסי וכו'...

מעניין...באיזה סטודיו?

מעניין מאוד! באיזה סטודיו אתה? אני בן ובחיים לא ראיתי בן שעולה על פויינט?!?!

Black Star

New member
ברוב המקומות זה לא נהוג

אבל זה לא בלתי אפשרי. ובמקומות מסוימים נותנים גם לבנים לעלות על פוינט (בשיעורי טכניקה כמובן, בדר"כ לא בהופעות...) ע"מ לחזק את הטכניקה שלהם בעוד דרך. לי אישית יש ידיד שרוקד על פוינט, ועושה את זה מדהים...

ש ו ר ט י

New member
כן, גם אני מכירה את זה

בכל מיני מקומות משתמשים בפוינט שאמצעי חיזוק עבור הבנים וכך גם הם רוקדים בפוינט. לפי דעתי, אפשר ליצור מחול מודרני מדהים עם בנים חזקים על פוינט. זה הכל עניין של פתיחות וגישה. מיותר לציין שבבלט הקלאסי רק בנות עולות על נעלי פוינט

מרנינית

New member
אמממ

לי היה בסטודיו הקודם מישהו שניסה לעלות על פויינט אבל התייאש דיי מהר חחחח...
ושוב, זה לא בלתי אפשרי...להפך, זה יכול לחזק את הבנים בצורה מדהימה! זה אומנם לא נהוג ומוזר אך זה אפשרי

למעלה