פוינט

פוינט

אני לא לומדת קלאסי גבר 4 שנים ויש לי הרבה ידע ואני רוצה השנה (כיתה ט') להתחיל פוינט. אבל יש לי בעיה: יש לי בעיות בברכיים!! למרות שעכשיו כבר בקושי יש לי ואני כבר עושה קפיצות וגרנד פליי'ס!! השנה איך לקבוצה שלי פוינט ואני נורא רוצה להתחיל והיא אומרת לי שזה "לא מודרני כבר" ולא שווה לי ללמוד וחוץ מזה שאני לא יכולה אם אני לא עושה את כל התרגילים אבל היא לא יודעת שאני כבר עושה את כל התרגילים!!! (הייתי בבת-דור בחופש ועשיתי הכל!!) היא אומרת שהם מלמדים "בשיטות נורא ישנות" וזה ממש ממש לא נכון! הם מלמדים מעולה והם הביאו כל מיני מורים שלימדו בכל מיני שיטות שונות...) למישו יש הצעה מה אני יכולה לעשות??? תודה מראש... =]

לא ממש הבנתי אבל

בטח שכן את עולה ל-ט' תתעוררי! גם לי היו קצת כאבי ברכיים ועכשיו קצת עברו לי כי אני רוקדת רק אצל המורה שלי והיא לא נותנת לי לפתוח חמישית ולעשות כל מיני תרגילים כדי שלא יכאבו לי הברכיים ובאמת לא כואבות לי כי עכשיו חופש ובשנה אני במגמת מחול מפגרת בבצפר ששם אני חייבת לפתוח חמישית וכל זה וזה עושה לי ממש כאבים...בבית ספר במגמה אני לא עולה על פויינט אבל אצל המורה שלי כן ועליתי בגיל 12 בערך למרות שהיא מעלה יותר מוקדם קיצר אחרי שטחנתי תמוח תעלי על פויינט שלא יהיה מאוחר מידי טוב אני מקווה שהבנתי מה רשמת ועניתי בסדר...

היית בבת דור עם תמר? ועדי? וענבל? ב

במקרה

למעלה