פוינט....

אממ לאיודעת..../images/Emo110.gif

אני במגמה בבציפר..ואין לנו פוינט..כאילו עושים קלאסי רגיל אין משו מיוחד עם פויינט.. ובלהקה זה ג'אז ולמי שרוצה יש קלאסי שאני בקושי הולכת..וגם שם אין פויינט..

FrEaK DaNcEr

New member
אל דאגה ../images/Emo6.gif

לעלות על פוינט, למרות שזה נותן הרגשת שליטה גדולה יותר זה ממש כואב בהתחלה, וגם דיי הורס כל מיני חלקים בגוף אם לא עושים את זה נכון... (וגם אם כן לפעמים). חוצמזה אני מכירה המון בנות שלא עולות על פוינט, ומאושרות מזה מאוד:] אז תהיי שמחה! ואל תדאגי - אני בטוחה שגם את תתחילי מתישהו!

חחח אמאלה....

ותודה

אני..

יושבת לאכול נגיד.. ואני עם גרביים. אני יושבת עם פוינט כמה זמן.. אותו דבר שאני רואה טלוויזיה או כל מיני דברים..

לי יש טכניקה מיוחדת ../images/Emo8.gif

בכל רגע שהרגל שלך עולה מן הרצפה תמתחי את כפות רגלייך.. זה רק מתי שאת רוקדת..חחח את לא תלכי ברחוב עם פוינט ברגליים..חח(הולכים עם פלקס) אבל אני לא יודע מה את רוקדת אם את רוקדת גאז ,אז לרוב אין צורך לעשות פוינט אבל אם את רוקדת מודרני וקלאסי(שדורשים פוינט) תעשי בכל רגע ..אני בטוח שהפוינט שלך ישתפר... וגם תעלי על קצות האצבעות בסטודיו שאת יחפה ותשארי על קצות האצבעות הרבה זמן..אני חושב שזה עוזר...

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאבל היא יותר בפלקס

מאשר בפוינט, היא מתוחה בד"כ.

חח תאמין לי גם בג'אז דורשים...

פוינט תמיד צועקים לי "אניה פוינט !" בעע שנתיים אני כבר שומעת את זה

המורה שלי

אמרה לנו פעם לשים את הרגל מתחת לספה (אם היא נמוכה) ולעשות פוינט! זה עוזר!

Ballerino

New member
פויינט עד הרצפה.

ראיתי פעם הופעה של טליה פז (כריאוגרפיה של רמי לוי, נראה לי שקראו לזה בליס), בכל מקרה, אז היה שם קטע שהפויינט שלה הגיע עד הרצפה כשהרגל הייתה על הרצפה. ואז החלטתי שגם אני רוצה, אז התחלתי למתוח את הפויינט עד הרצפה. שמתי לב שיש איזשהו הבדל, ושהרגל ממש קרובה לרצפה. אני אצלם תמונה ואעלה אותה עוד מעט למי שלא הבין. בקשר לנעלי פויינט, הם גם ממש שיפרו לי את הפויינט, אני שמה אותם גם בלי אימוני פויינט(כאילו, בשיעור) ואפשר לעשות בעזרתן את אותם תרגילים שהראתם קודם, וזה גם מגמיש (ככה אומרים?!) את הנעל וגם מחזק את הפויינט

השנה../images/Emo9.gifהמורה שלי הבטיחה שאחרי הבחינ

הבחינה אלה שיכולות לעלות על פוינט יעלו ושלא יעקבו אותן יותר
וכבר שאלתי אותה אם אני אחת מהן

amitush26

New member
../images/Emo187.gifממ....

נתנו לי את העצה הזו לפני כמה זמן בפורום וזה שיפר לי בצורה מדהימההה
תעמדי בשישית או בראשונה (זה לא ממש רלוונטי), קחי את הרגל שאת רוצה לחזק אצלה את הפוינט וכאילו... תעמדי על פוינט עם אצבעות מקופלות
את מבינה? כאילו, לא לעשות פוינט! פשוט ללחוץ את הרגל לרצפה עד שתרגישי שהקשת קעורה מהרגיל ושאת לא יכולה יותר, ואז תחזקי את הרגל לפוינט. הבנת? את לוחצת חזק ואת מנסה להכניס את הצורה הזאת לרגל עד שתוכלי להגיע לכזה פוינט מבלי להשתמש ברצפה
ככה תחזקי את הרגל לפוינט, ותראי שלאט לאט זה ישתפר גם ללא הרצפה. לי זה קצת כאב בהתחלה... אני רק אומרת מראש
עמיתוש

למעלה