פויז (פויזן?)

Fonia

New member
פויז (פויזן?)

(איך אומרים? פויז, או פויזן? זה עם החוטים והכדורים בקצה) איש נדיב באיזה טיול נתן לי לנסות לשחק בזה, ונדלקתי. אני כבר כמה שנים שולט בדוול סטיק, והחלטתי לנסות גם את זה. הבעיה היא שהטיול נגמר, ואיתו גם ההדרכה שלו. אני מנסה ללמוד דברים חדשים לבד, בעיקר מדברים שראיתי שהוא עושה אבל מעבר לדברים פשוטים אני לא מצליח לקלוט את מהלך הכדורים באוויר (את מהלך הידיים אני אבין כבר לבד). יש אולי איזה אתר עם תרשימים? הסברים? תודה רבה

eiraz

New member
home of poi

זה אתר שמתעסק בתחום הפוי יש שם מדריך לתרגילים ובנוסף אם אתה מאזור הדרום או המרכז אפשר להיפגש ואני אלמד אותך

Fonia

New member
תודה

יש שם באמת הסברים על כמה תרגילים נחמדים מאוד. אני עדיין מתחיל ולא פעם ולא פעמיים אני דופק בעצמי את הפויז... יש דרך יעילה להגן על עצמי חוץ מללבוש שריון אבירים בתוספת מגן בייצים מסיבי? עוד שאלה - כמה מכות יכול לספוג אזור חלציים ממוצע לפני שהוא יוצא מכלל תפקוד?

eiraz

New member
הגנה לפוי מממממ לצערי לא

עם הניסיון אתה תגלה שהפוי יותר נשלט וגם אם הוא מגיע לכיוונך תוכל לנווט אותו באויר ולהיחלץ מפגיעה עד לשלב זה תאלץ לספוג את המכות בשקט בגלל זה אני ממליץ בחום על הפוי בטריה של בויום שעשוי מחומר ממש רך ונעים וגם במהירות גבוה ופגיעה ישירה לא כואב בקשר לאזור החלציים אני לא רופא אבל ספגתי לא מעט מכות בהתחלה והכל נשאר באותו המקום ובלי פגם אז נראה לי שאין לך בעיה ושוב אני שואל מאיפה אתה כדי שאולי נוכל להיפגש ושיהיה בהצלחה עילם

h o n e y b e e

New member
לא כה ולא ככהע

שלום, אני חדש בפורום אבל ותיק בתחום הג'אגלינג. בעיקרון קוראים לזה פוי, ברבים פויים. אנשים אומרים "פויזים" השם של זה באנגלית. יחיד-poi רבים-pois ולכן אנו קוראים לזה פויזים ולא פוים כמו שזה במקור.

למעלה