פויה.

קוֹבּ

New member
פויה.

קניתי עכשיו את pies descalzos, אחרי שכבר יש לי את donde estan los ladrones (וחושב שהוא אדיר, ואחד הטובים לא רק שלה אלא בכלל, והכרתי אותו עוד לפני שהיא התפרסמה באנגלית), ואת laundry service וoral fixation. בוא נגיד בעדינות שזה דיסק מכוער.
. אני מקווה שיקח לי קצת זמן ואז אני אתרגל ואתאהב. אבל אולי לא. וזה הגיוני, לדיסק שיצא בשנת 96 (בת כמה היא היתה שם? קטנה יחסית). ועדיין, חבל לי קצת. אם מישהו רוצה להמליץ על השירים הכי טובים שם, שאני אשמע קודם כדי להתרגל - אני אשמח. המשך יום נעים.
.

perrinat

New member
../images/Emo2.gif אני אוהבת אותו...

טוב, האמת בהתחלה רק אהבתי את השיר הראשון ולקח לי זמן להתרגל אליו. היא בת 18-19 שם. איזה סגנון שירים אתה אוהב, שאני אדע על מה להמליץ.

קוֹבּ

New member
לא יודע. יפים? ../images/Emo6.gif

בינתיים אגב, את השיר הראשון מהדיסק הזה אני הכי שונא.
נדמה לי שיש לנו טעם שונה. מDELL אהבתי הכי את: inevitable odtavo dia sombra de ti tu וגם את השאר אהבתי מאוד, אבל לא כמו את הארבעה האלה. לעומת זאת חיבבתי פחות את que vuelvas לדוגמה. זהו, אם זה עוזר

perrinat

New member
אז נסה את:

Antología-2 Quiero-4 5-Te Necesito 8-Pies Descalzos, Sueños Blancos 10-Dónde Estas Corazón 11-Se Quiere, Se Mata

pringles1

New member
../images/Emo99.gifAntología../images/Emo99.gif

אחחח אילו מילים יש בשיר הזהההה

darling2

New member
החלטתי להכנס ולראות..

את מה שכתבת.. ואחרי שמיעה ראשונה של הדיסק, אין לי מה להגיד חוץ מ... להסכים איתך,
הלחן מעצבן אותי, אבל נקווה שאחרי שמיעה שנייה יהיה יותר טוב.

smgfan

New member
שירים מומלצים שלי מתוך האלבום!

Estoy Aqui Antologia מצויין!
Pies Descalzos, Suenos Blancos Te Espero Sentada - מומלץ! מיוחד לטעמי. Un Poco de Amor Donde Estas Corazon ד"א, מאיפה קנית? כמה עלה? אני כבר די זמן מחפשת את האלבום

קוֹבּ

New member
קניתי מ'דיסק קלאב' בבאר שבע,

חנות מצוינת ועשירה עם מחירים ממש זולים. עלה לי 40 ש"ח אני חושב. ואני עדיין לא מתחבר לדיסק, אבל אחרי כמה שמיעות הוא לפחות נשמע פחות זוועתי.
. תודה על העיצות.

למעלה