פוטר & פורים

פוטר & פורים

אצלנו בביה``ס היו המון ``הארי פוטר``ים. אחד שגם בלי תחפושת תמיד אמרו עליו שהוא נראה כמו הארי פוטר (לדעתי הוא סתם אפס, למרות שהארי פוטר לא אפס). ילדים לקחו משקפיים ענקיים, מטאטא, שרביט שאפשר לקנות בכל חנות שנייה, כובע צילינדר, גלימות, וחולצות שחורות עם סמלים של הוגוורטס... איפה יש סמלים של הוגוורטס?? נ.ב: אני התחפשתי לאמינם(!!)

Panther

New member
לקירח

ועשיתי קרחת אמיתית לא הגומי האלה שמותחים על הראש.

Prongs

New member
גבר!

אני גם בערך אותו הדבר... אני לא יודע אם אתם מכירים את זה אבל יש כזאת פרסומות לוואלה! שרואים איזה אחד שגילח את הראש בצורות סימן קריאה.... אז אני עשיתי את זה ואחר כך גילחתי את הכל. Prongs

Hermione

New member
אני הייתי דורותי גייל

אח שלי היה הארי פוטר אצלי בבית ספר לא היו הארי פוטרים בכלל, אבל אח שלי אמר לי שאצלו בבית ספר היה עוד הארי פוטר שלא נראה הארי פוטר בגרוש. יש סמלים של הוגוורטס (בשתי גרסאות)

הממממ

לא התחפשתי לכלום כי ממש לא היה לי זמן אחרי טיפוס מעייף על הר ממנו חזרתי ב12:30 ...יצא שעד 1:30 הכנתי משלוחי מנות...מה הייתי עושה?? בכל מקרה, כשהגעתי לבצפר החלטתי שאני הרמיוני לפני שגילתה שהיא קוסמת (המשקפיים זה חלק מהקטע! אחרי שהיא גילתה שהיא קוסמת היא השתמשה בכישוף להוריד אותם!) בכל מקרה, הצטלמתי עם ``ג`יני`` ו``הארי`` ועכשיו גיליתי מזימה זדונית לשלוח את זה להארי פוטר קו איל! לא משנה! אולי אני אפרסם את זה כשאני אגלה איך לפרסם פה תמונות מסורק מבלי להתקע שעות! -ליאת-

למעלה