פוטרתי מיובנטוס :-\

פוטרתי מיובנטוס :-\

אחרי שנתיים במועדון פיטרו אותי, אחרי שהעונה השניה היית צולעת. עונה ראשונה: רכש- 3 שחקנים- בינהם רוברטו קולאוטי ומוקואנה, שנהם ב2 וחצי מליון יורו. לא מכרתי אף אחד משמעותי. השגים: אליפות, 98 נקודות, הסגנית מילאן היית עם 83! היו לי שני הפסדים וחמש תוצאות תיקו, קיצור עונה מצויינת. רוב העונה אני זוכר שטרזגה וזלאטן היו כובשים כל משחק לפחות שער אחד כל אחד. היית עונה מצויינת, אולי שניים שלוש שחקנים לא שיחקו טוב. ליגת אלופות- שמינית גמר- בארסה! המשחק הראשון 1-1 אצלי בבית, המשחק השני, אחרי שאני מוביל 3-0 המשחק הסתיים 4-4. עונה שניה: על הפנים! סימתי מקום שלישי, כשמילאן ואינטר מעלי בהפרש של 10 נקודות בערך. ליגת אלופות- מקום שלישי בבית, כשבנפיקה וריינג'נס מעליי. גביע אופ"א- ניצחון על גלאטסריי, ניצחון על לברקוזן, ניצחון על קלאב ברוג הבלגית, ניצחון בשיניים על בטיס, ובגמר ניצחון 3-2 על ריאל מדריד, עם שער בהערכה. הבעיה היית שלא הבאתי שחקנים, כשיש לי שחקנים כבר מבוגרים בסגל כמו טוראם, נדבר וקנאברו. גם קמרונסי, זמברוטה, זבינה, בלארסי לא תיפקדו כל העונה כמו שצריך. אחרי שלא קניתי כלום בתחילת העונה, בפגרה הבאתי את גבריאל היינז, נייגל דה ג'ונק, ואן בומל, מאקסוול ועוד בלם בלגי מוכשר oliver deschacht. עכשיו כשאני מתארגן לעונה השלישית, פיטרו אותי במפתיע, אבל שיהיה... אני אתחיל משחק חדש כנראה עם המחשב החדש!

inko

New member
לא נורא

זה לימד אותך כמה דברים לפחות ויהיה לך מחשב חדש אז מזל טוב. בכל אופן,באמת מומלץ לקנות עוד שחקנים,למרות שהיית יכול לנסות לשחק עם הטקטיקה,ההגנה שלך חלשה אבל יש לך שוער טוב והתקפה טובה,היית משחק יותר התקפי. בכל אופן,לא נורא,במשחק החדש תצליח.

The Bz

New member
התפטרתי מיובה-סיפור בפני עצמו

לאחר עונה וחצי העונות הכי טובות שלי העונה הראשונה הבאתי רק את מאור בוזגלו וקניתי את גיוז'פה רוסי שישר הושאל ואת באבאקאן וולקאן שוער הבא של נבחרת טורקיה כמחליף לאביאטי[שבופון היה פצוע] זכיתי באליפות איטליה בפער של 20 נקודות בגביע האיטלקי לאחר הפסד במשחק הראשון 1-0 לאודינזה והתפוצצתי 5-1 בגומלין ובגמר ליגת אלופות ניצחתי 5-2 טרזגה וזלאטן כבשו כל אחד 35 שערים מוטו אחריהם ב32 דל פיירו וטרזגה הם הכוכבים של המוניאל שבעצם טרזגה כבש הכי הרבה אבל דל פיירו הוביל את איטליה לזכיה מדהימה במונדיאל ווירה זכה בקשר הכי טוב בעולם ושחקן השנה של האוהדים ואני זכיתי במנג'ר השנה ובכל זאת למרות שהמועדון היה דליאייט מהמצב הכלכלי ההנהלה הייתה ורי ורי מאוכזבת ממני והאוהדים בכלל לא רצו אותי והתגבשו בקבוצות וקראו לי להתפטר ככה היה כתוב לא יודע מה עשיתי לקחתי כל תואר אפשרי בעונה הבאה הבאתי 3 שחקני חיזוק מרשימים ביוחד אלבארו רקובה סבסטיאן פרי משו כזה השוויצרי מרטין פוסה משו כזה מאפסניול אם אני לא טועה וינגר בהחלט מרשים מחליף בהחלט ראוי אם לא שווה להחליף את מאורו קמוראנזי:) והאוהדים בהחלט עשו חרם והתחילו לבוא כמויות יותר קטנות והנהלה למרות כל הניצחונות לא שיפרה את היחס ועשיתי טעות שדחיתי כל הזמן את ההצעות ממנצ'סטר ומילאן ועכשיו התפטרתי ואין לי קבוצה:|

The Bz

New member
השגתי 100 נקודות והפרש של 100 שערים

בהחלט מדהים. עונה מדהימה התפטרתי כי אני לא רוצה להיות במקום שאני לא רצוי בו לא יודע איך להביא תמונות כי התפטרתי כבר השתמשתי ב4-4-2 התקפי עם 2 וינגרים עם חץ למעלה קשר קדמי חץ למעלה בד''כ 2 חלוצים קשר אחורי במקום השני הייתה אינטר עם 80 נקודות בהחלט עונה טובה הייתה לה והעונה השנייה שלי הייתי לכל אורכה במקום הראשון שבהחלט אם הייתי ממשיך כנראה היה אותו תסריט מה אני אגיד לכם מוזר..בהחלט מוזר מאור בוזגלו בהחלט שחקן עם פונטיציאל הוא נעשה למחליף הראשון שלי ובמשחקים שהשחקנים נחים הוא פותח בד''כ בהרכב הראשון וגם בלי שום קשר ליונל מסי עשה בעיות ולא בא לא צריך כפוי טובה=] התפטרתי ואני לא יודע מה לעשות חושב אם לעשות שמירה חדשה או להמשיך בשמירה הזאת אם הרזומה מה לעשות?

inko

New member
חכה קצת

בוודאי עוד מעט איזה קבוצה תתפנה, ואז... כך אותה. אם זאת קבוצה קטנה אז תוכיח לעולם שאתה טוב גם אם קבוצות קטנות ואם זאת קבוצה גדולה אז תוכיח ליובה שהם עשו טעות נוראית:) בנוסף אני מזמין אותך לכתוב מדריך על יובנטוס לפינת מדריכי הקבוצות ולהוסיף את בוזגלו לטופיק "סיקור שחקנים".

dlml

New member
סבסטיאן פרי

הוא צרפתי.. אבל אולי התכוונת לאלכסנדר פרי השוויצרי..

The Bz

New member
התלבלתי כי רציתי את סבסטיאן אבל הוא

העדיף את באיירן מאשר אותי=\ נו מילא. אז קניתי את אלכסנדר

TomZiZi

New member
עם רכש כזה? זה רכש שכולו BackUp

חוץ מואן בומל- שגם אותו אתה ממש לא צריך, הבאת רכש על הפנים.

למעלה