פוטנציאל...

פוטנציאל...

לפורום הזה יש אחלה פוטנציאל להפוך לכלי אדיר לתכנון טיולים אבל אף אחד לא עושה כלום! יש אנשים שאין להם חבר´ה לרדת איתם לשטח והם לא רוצים לשלם 200 ש"ח כדי להצטרף לטיול מאורגן עם איזה מדריך שטח צווחן. הפורום הזה זו אופציה אחרת לחפש אנשים לטיולים ולארגן איזה טיול. ואם אף אחד לא מתחיל - אני מתחיל! אני מתכנן טיול מחר, באיזור יערות מנשה והלאה (נראה לאן לנסוע מהאיזור הזה). אני בן 20 מהקריות, יש לי איסוזו איפון 2001. כולם מוזמנים, לא משנה הגיל, סוג הרכב (כל עוד זה ג´יפ ולא איזה ג´יפון בלי הילוך כוח), ומין. הטיול הוא בסביבות 13:00, ומי שרוצה להצטרף - תוסיפו תגובה ויאללה, לשטח!

teen17

New member
היי עידן

נעים לראות אותך כאן. יפה מאוד על היוזמה של אירגון טיול שטח. רוני שמשתתף קבוע בפורום גם הוא מארגן טיולי שטח. אתה מוזמן לידע על הפורום הזה לכל החברים מכרים ושאר האנשים שאתה מכיר. המלצה שלי אליך: כדאי שתארגן את הטיול כמה ימים לפני ולא חצי יממה לפני כדי שאנשים יוכלו להתארגן.

-רוני-

New member
עידן שלום

אם היתה בודק את כל הדף בטוח שהיתה מבין שיש לנו חבורת ג´פים ואנו יוצאים לטיולים בערך פעם בשבוע בדרך כלל בימי שבת, בכל מיקרה נישמח מאד לעוד פרטנר בכייף, ונכון זהוא פורום עם פוטנציל אדיר, לגבי ההזמנה שלך היתי אומר שקצת מאוחר היות ורובנו עם משפחות וילדים כמו שניתן ליראות בתמונות אבל להבא אם יש לך רעיון או מסלול לטיול נשמח להיצטרף, לגבי יערות מנשה יש פריחה אדירה של רקפות והרבה בוץ ועוד המלצה אחת אל תסע לבד לא לגבי העינין של תקלות ברכב אלה המצב הביטחוני קצת חם באזור. בנוסף לכול אשמח לעזור לך לגבי מסלולים ודרכים בשטח להיתראות רוני

באיזור שם?

טוב נו, זה היה תכנון ספונטני של טיול. הבעיה היא שאני בצבא ואני לא יכול לתת התראה של כמה ימים מראש כי אני פשוט לא נמצא בבית אלא בבסיס. לגבי יערות מנשה, האיזור לא כזה קרוב לשטחים פלסטינאים ויש שם הרבה טיולי ג´יפים באיזור.

-רוני-

New member
רמות מנשה- איזור המשתרע

מהכרמל בצפון ועד אחרי אם אל פאחם בואך גנין בדרום.

hagail

New member
זהירות

כשמארגים טיול כזה יש לציין את רמת הקושי . אני מכיר את רמות מנשה טוב מאוד רוב המסלול קל עד בינוני אבל יש גם קטעים קשים ואפילו קשים+ . אז אם אתה יוצא למקום ואיתך חבר´ה ללא ניסיון אז רצוי להיזהר. במיוחד מחבר´ה צעירים או פזיזים שינסו לעלות כל דבר בלי לחשוב יותר מידיי. פשוא חבל ,משהו עלול להפצע או למות . אז סעו בזהירות ותעשו חיים.

גם ככה בסוף אף אחד לא בא

יצאתי עם שני חברים שלי ותפסנו איזה אחד עם מגנום בשטח והוא בא איתנו. רוב הטיול לא היו אפילו מכשולים, סתם טיול חביב שכזה שכולו ליד נחלים. הגענו לעליה 186 (שיש לי רומן קצר וכואב מאוד איתה) ליד גבעת ניל"י. משם נסענו לעמיקם דרך הר חורשן וסיימנו באיזור התעשיה של בינימינה. טיול קצר מאוד, קל מאוד, אבל היה נחמד.

hagail

New member
לי אין כל רומן

עם הנ.ג. 186 פשוט ירדתי אותה, שהיה לי נסיון של חודש עם הרכב (טעות שלי). לאחר שצברתי נסיון גם עליתי אותה .

הרומן שלי עם עלייה 186

הרומן שלי עם עלייה 186 היה קצר וכואב... אבל אני לא יכול לספר לכם. אני מדריך יאגי וחסר שאחד החניכים שלי יקרא את זה! :)

-רוני-

New member
עליה 186 ?? תנו נ"צ לא מוצא

אם אתם מדברים על העליה הגדולה להר חורשן זה 178

hagail

New member
אין לי נ.צץ אבל

העלייה נקראת נ.ג. 186 וכבר נהרגו בה כמה אנשים אחד מהם לפני פחות משנה קצין בצה"ל. זה שנהרגו שם אנשים לא הופך אותה לעלייה קשה או מסוכנת זה רק אומר שאנשים ללא ניסיון או ללא שכל ומחשבה ניסו לעלות. ליד העלייה המדוברת יש עוד עלייה קלה יותר עם כמה מקומות להצלבה . לידיעתכם בחורף העלייה מסוכנת ביותר !!!!

ניסיון

בתור מדריך יאגי יש לי המון ניסיון על טרקטורונים. אני לא סתם נוסע עם טרקטורונים בחוף הים. וניסיתי לטפס אותה בחורף....

למעלה