פוטו רצח???

פוטו רצח???

אתמול בהרקדה הקיפו אותנו צלמים, שמכינים איזושהי תוכנית לערוץ 2 (משהו עם קובי מיכאלי). הם צילמו על הרחבה ומחוצה לה בין השעות 8:15-22:30. לי הצילום מאוד הפריע, ומעבר לעובדה שאני באופן כללי שונאת שמצלמים אותי, זה גם גרם לי להתבלבל בצעדים... אחד האנשים פני למרקיד והעיר לו על כך. הוא נענה כי: הם לא מצלמים את כולם, אלא רק אנשים מאוד מסויימים לטובת התוכנית. ומי שזה עדיין מפריע לו, שישב בינתיים בצד, יש עוד ערב שלם של ריקודים. אותי התשובה הזו לא סיפקה, במיוחד משום שאח"כ הצלם עמד בדיוק מולי (מרחק של 20 ס"מ מבן זוגי)! ואני שואלת- מה דעתכם? האם זה בסדר לצלם בהרקדה? אולי היה ראוי לפרסם בכל דרך אפשרית את העובדה שמצלמים עוד לפני ההרקדה, כך שאנשים (כמוני למשל) היו יכולים לבחור אם להגיע או לא להגיע? באופן אישי, הרגשתי קצת כמו כלי, שאין שואלים את פיו. וזה לא משנה אם צלמו אותי ספציפית או רק את האנשים שיופיעו בתוכנית- לי זה הפריע לרקוד, וזו סיבה מספיק טובה כדי להודיע מראש בפעם הבאה. שלא יהיה ספק- אני יודעת שלפעמים צילום בהרקדות הוא מקדם מכירות מצויין לריקודי העם. אז צלמו- רק תנו לי את האופציה להישאר מחוץ לתמונה...

כמובן שאם את לא רוצה להצטלם לא

יכולים לצלם אותך נגד רצונך וזה גם נגד החוק, בדרך כלל שיש צילומי טלויזה המרקיד מכריז שיש צילומי טלויזיה ומי שלא רוצה לא מצלמים אותו

משהא

New member
נדמה לי שרבים פשוט לא מבינים את

השאלה אינה אם אוהבים להצטלם או לא אלא זכות הפרט. אין כל רשות וזכות למרקיד או לצוות צילום להכנס ולצלם אלא אם המרקיד פרסם זאת והודיע מראש !! רוקד שהגיע להרקדה, שילם וונכנס לאולם בלא שהוזהר זכותו לתבוע כל שירצה ויש תקדימים לכך. על אחת כמה וכמה אם אינו רוצה שיצלמו אותו. מעבר לכך כולנו יודעים שיש זוגות בינינו שרוקדים עם בני זוג נפרדים, ואחרים שחיים בחטא וכל חשיפה יכולה לגרום להם נזקים רבים. ידוע לי על מקרים אחדים שחשפו רוקדים/דות ע"י בת/בן הזוג עקב צילומים שפורסמו והובילו להגבלות קשות בהמשך. במקרה אחד צילומים שפורסמו בפורום רוקדים, מהרקדה בתום לב היו הקש שגרם לגירושים של זוג בעייתי כאשר האישה שגלשה בפורום ורוקדת בנפרד ראתה את בעלה עם רקדנית מחלוקת שאסרה עליו להפגש איתה. במקרה אחר הורדה בדחיפות תמונה שבה נראו זוג שחשיפתו הייתה בעייתית. אני אישית מוכן שיסתובבו ויצלמו, אני לא שם לב ולא מתבלבל ולא איכפת לי אבל אל נא נקל ראש בדבר עצמו שהוא פלישה לפרטיותו של הרוקד. ריקודים שמחים אורי גבעוני

האמת שבכלל לא חשבתי

על הנקודה הזו שהעלית. אני פשוט לא אוהבת להצטלם. נקודה. בלי קשר למי יראה או לא יראה את הצילומים ואם בכלל הם יפורסמו. ואני חושבת שזו זכותי להגביל ולבחור את הדברים אותם אני מעוניינת או לא מעוניינת לעשות. כך שמבחינתי החדירה לרשות הפרט היא עצם הצילום ולא חשיפתו. כך או כך-יש פה בעיה.

תפסיקי להיות "ריגשי"

אם לא התאים לך יכולת ללכת לקובי, לבקש את הכסף חזרה וללכת לראות "אבודים" בטלויזיה בבית..

mosbar2

New member
תיקון קל - קובי אריאלי

לא מדובר במרקיד קובי מיכאלי, אלא בעיתונאי ואיש הטלוויזיה קובי אריאלי. לא מבין מה הקשר בין קובי אריאלי וריקודי עם בבית דני. לא הבנתי מדוע הוא צריך "לרקוד" במעגל האמצעי. לא הבנתי מדוע הצלמים שאמורים לצלם רק אותו כפי שהכריזהמרקיד במיקרופון, צילמו במשך יותר משעה בכל פינה באולם כשהמפיקה שלהם מסתובבת סביבם על הפרקט תוך כדי אכילת טוסטים. וחוץ מזה התוכנית "אבודים" בערוץ 10 עברה ליום ראשון.

../images/Emo204.gif ../images/Emo6.gif לפי התיאור שלך.....

טוב שהגעתי אתמול מאוחר... עוד הייתי "חוטפת נרווים" אם הוא היה נדחף לי למעגל הפנימי ודוחק משם את האנשים שאני באמת אוהבת לרקוד איתם....
ואכן, יצא לי לראות את הצוות אורז את מטלטליו ועוזב את המקום....
אגב, מתי ובאיזו תכנית ישודר הקטע שצולם אתמול

בכלל לא ידעתי

שיש מרקיד שקוראים לו קובי מיכאלי... כמובן שהתכוונתי לקובי אריאלי.

קובי מיכאלי, גם מרקיד וגם יוצר ש...

חיבר לא מעט ריקודים. ובינהם את "ירח לימון", "אתה בליבי", "תקוותנו", "בלגן" ועוד.... מעניין...איזה ריקוד רקד קובי אריאלי
...("ניגון חסידי"?
).

זהו.. שהוא לא...

הוא עמד במעגל והצלמים רצו בעיגול סביבו, כך שיראה כאילו הוא רוקד...

union39

New member
זה באמת מרגיז

לא יתכן שאני יתכנן לבגוד בחברה שלי עם אחת הרוקדות ומחר היא תתפוס אותי על חם בטלויזיה קצת פרטיות לא מגיעה לנו הרוקדים הרי שילמנו 25 שקל

union39

New member
שושנה צודקת אני עכשיו על ניוטרל

ככה לא חושב בערך כמו כשאני רוקד ולגבי הנשואים הכל ענין של מה סוכם מראש

צילום ללא רשות-הפיצוי.

ידיעה שפורסמה בימים אלה:תינוקת בת 5 חודשים צולמה ללא הסכמתה ואו הסכמת הורים.לימים פורסמו התמונות בפרהסיה בסטודיו של הצלם,יתרה מזה,התמונות היוו קידום מכירות נאה לצלם.ההורים הגישו תביעה לפיצוי על עוגמת נפש ופגיעה בפרטיות נגד הצלם.לא הוכח שהיתה פגיעה בתינוקת,שכן היא לא נפגעה בפועל,אך מאחר שהתמונות היוו קידום מכירות,קבע השופט שהתינוקת תקבל פיצוי בסך 15000 ש"ח כפצויים,הכסף יסגר על שם הקטינה עד הגיעה לגיל 18 בתכנית צמודה למדד נושאת ריבית והצמדה. מכאו נובע שאם וכאשר ההרקדה המצולמת תשודר בטלויזיה ובאותה תכנית תהיינה גם פרסומות,הרי שאותם רוקדים שלא הביעו הסכמה להצטלם אך צולמו,יכולים לתבוע פצוי לדוגמא כמקדמי מכירות ואף פיצוי על חדירה לפרטיות.

אם את לא מכוערת

מה איכפת לך להצטלם לטלויזיה ? אולי יציעו לך בעתיד תפקיד בטלנובלות ?? הלואי שיצלמו אותי. אני דוקא מסכימה, למרות שאני לא יודעת את כל הריקודים.

למעלה