פוטו רצח???

צודקת

אז באמת יש לך סיבה לא להצטלם. אבל אני דוקא רוצה להתפרסם, ולא איכפת לי מלהצטלם.

union39

New member
חי למעני אני מוכן ללמד אותך הרבה

רקודי זוגות בתנאי שאת לא מהעצלות שלא בא להן להעתיק ותוך שנה את כוכבת ערוץ 2 רוקדים עם כוכבים

../images/Emo9.gif רציני ../images/Emo35.gif

אני כל הזמן מעתיקה בהרקדות בטיילת, אבל אני קולטת מהר ויודעת כבר מלא ריקודים. אני חושבת להירשם לקורס מרקידים.

union39

New member
חי למעני לא ממליץ לך על הקורס

הקורס מאוד קשה ועדיף שתשתפשפי כמה שנים כדי לדעת אם זה מה שאת רוצה לעשות באיזה טילת את רוקדת ? מה אצל שרה אביב איך אני לא מכיר אותך? ואולי כן בפניםתשלחי לי במסר אישי מי את אולי אנחנו מכירים

ריקוד האש-אני תומכת בכל מילה ומילה!

בתור אחת שבורחת ממצלמות (וכבר כתבתי על כך בעבר פעמים רבות בפורום)- אני תומכת בכל מילה שלך. לגדי, יש "פטנט" לעקוף את הנושא...הוא מודיע, שמצלמים רק ריקוד אחד, וכל מי שלא מעוניין להצטלם, יכול (מרגע שיופעלו המצלמות) לסור מהרחבה... ממש חוכמה גדולה
...שהרי, הצילומים לא מסתיימים לאחר ריקוד אחד. הרי בד"כ, הצילום הראשון לא מצליח. ואז, חוזרים על הריקוד (ומן הסתם- על הצילומים). ואז, שוב תקלה...וחוזר חלילה. וכך יוצא, שמפסידים זמן יקר מההרקדה. זה תמיד מזכיר לי, שלפני מספר שנים, הופיעו באוניברסיטה מצלמות טלוויזיה. גדי (שכנראה, נשאל לפשר המצלמות) הסביר שמצלמים את ההרקדה לערוץ של ה"נשיונל גיאוגרפיק"
...נו, כנראה שחיפשו חיות בהרקדה שבאוניברסיטה. מיותר לציין, שאין קשר בין מידה היופי או סיבה אחרת להסתתר ממצלמות. פשוט, לא כל אחד ואחת מהרוקדים מעוניינים "לדגמן" על מסך הטלויזיה או באתר האינטרנט של אחד המרקידים. לסיכום - בקשה מהמרקידים- אנא, כבדו את הרוקדים שלכם, והודיעו שבוע מראש על עריכת צילומים במהלך ההרקדה.

../images/Emo204.gif ../images/Emo45.gif בעיקר למשפט האחרון...

אגב, חשבתי גם על בעייה אחרת שעלולה להתעורר....
במידה ולא אופיע בצילום... אצטרך אח"כ לתרץ לבעלי איפה הייתי בזמן הצילום....

תגידי שבזמן הצילום היית מאחורי העץ

את לא מכירה את המערכון של ה"גששים"? יש ל"גששים" מערכון, שבו הם מראים לגברי תמונה. בתמונה מופיעים יצחק שדה, יצחק רבין...וכשהם ("פסח" ו"ינואר") נשאלים היכן הם בתמונה...הם עונים: "פה יש עץ?...אז, אנחנו מאחורי העץ"

../images/Emo204.gif דבק'וש... ש*אני*....

לא אכיר את "מאחורי העץ" של הגששים...
"... ב- 48 זה לא הלך... זה רץ..."

ריקוד אש אין קשר בין יופי או כיעור

לבין הצילומים, מי שלא רוצה להצטלם יכול להיות יפה או מכוער זה בכלל בכלל לא משנה, חוץ מזה כל אחד והיופי שלו

מנשיונל חיפשו חיות ברחבה, דבקה????

אני כבר שמעתי ממישהו את הכינוי "חרגולים" בנוגע אלי ולחברי הרוקדים - הוא אומר שאנחנו בעצם חרגולים המתחבאים בגוף אנושי. הוא מסביר זאת בעובדה שאנו נוהגים להתכנס יחד, נחילים נחילים (בפיו) במטרה לקפץ בצוותא... אולי זה הוא שהגה את הרעיון לחקר היצורים המוזרים הללו המקפצים על רחבת הריקודים בעבור נשיונל גיאוגרפיק???

והנה הקישור לכתבה מהנשיונל גאוגרפיק

יוני 2000 - ערוץ נשיונל גאוגרפיק בוחנת את תופעת ריקודי העם מבחינה חברתית ומדעית.

../images/Emo51.gifרויטל! כתבה מעניינת....

מהיכן הכתבה? האם מהאתר של גדי? אצלי ה"חיות"
המצולמות ע"י ה"נשיונל גיאוגרפיק" יצאו מטושטשות...האם גם אצלכם?

למעלה