"פוטו רצח" נסיון ראשון

yaelli10

New member
"פוטו רצח" נסיון ראשון

צריכים לעשות לאלה דרכון, אז ניסנו פעמיים לפני כשבועיים ונדחנו ע"י "משרד הפנים" כאן מכיוון שגודל הראש בתמונה אמור להיות 2 ס"מ, אסור שיופיעו הידיים שלי, כאילו דהא - עדיין לא יושבת בעצמה... תמונה מס' 1 - אלה התעוררה (לא הערתי אותה) אבל זה בדיוק שתי שניות אחרי שהיא יצאה מהעגלה. כמובן שלא אהבתי את התמונה וביקשתי עוד .....

yaelli10

New member
פוטו רצח - נסיון שני

נו... טוב, כאן אלה התעוררה ומאוד אהבתי את התמונה. אבל כאמור, ביריוקרטיה, לא מקבלים..... אז זו לא תמונת הדרכון.

yaelli10

New member
"פוטו רצח" נסיון שלישי שבועיים אחרי

היום שבתי לאותה חנות ודרשתי תמונה חדשה, שכן אנחנו חייבים דרכון. ודי נמאס לנו מהטרטורים האלו.... אז הרי התוצאה.

טאש

New member
אחלה תמונת פספורט../images/Emo45.gif

אלהלה- עכשיו כשיש לך פספורט את מתקרבת לביקור......

יעלי תמונות מהממות למרות שזה פוטו

רצח גם אנחנו עשינו ליובל דרכון עוד בזמנו כשנלחצנו מהמלחמה כמה שילמת על התמונות? יש היום כאלה מבצעים 6 תמונות רצח ב10 ש"ח ואני שילמתי 4 תמונות 25 ש"ח משהו כזה לא זוכרת

yaelli10

New member
תמונה אחרונה

אלה בתנוחה הקבועה שלה בימים האחרונים.

זואי11

New member
גם תהלי מתה על האוניברסיטה הזו

אגב, יש איזו דרך לכבס את זה ??

טאש

New member
יעלי - אלה בדרך להתהפכות

אחרי שביתה בת שבועות נדבי חזר להתגלגלות הצד הזו לפני יומיים-שלושה, ואתמול הוא התהפך ככה מהגב לבטן. (הוא מתחיל טיפה אחרת. הוא מרים את הרגלים לבטן ואז נוחת על הצד ומשם ממשיך).
ות לאלהלה המתוקה ממני

טאש, הוצאת לי את המילים מהמקלדת

והתמונה השניה באמת מהממת גם לדעתי, שלא לדבר על התמונה השלישית

nush1

New member
איזה פוזה של דוגמנית

תמונות מקסימות היא נראית נורא חשובה! זה אומר שאתם אוטוטו בארץ?????

mikihc

New member
איזה מוזר..

בארץ כמובן שלא מקפידים על דברים כאלו. אני עשיתי עכשיו דרכון לאילון, והידיים שלי מופיעות בתמונה, וכמובן שלא אמרו לי שום דבר על כך. טוב, כל מדינה והחוקים המוזרים שלה ביי, מיקי

mili999

New member
האמת שכל התמונות יפות ...

אלה ממש מתוקה בכל התמונות

טוטי30

New member
אפילו בפוטו רצח היא נשארת מדהימה!

יעלי, את מוציאה לה דרכון ישראלי או הולנדי? אני מבינה שיש לה אזרחות הולנדית מעצם זה שהיא נולדה בהולנד, לא? היא כל כך מתוקה!!! זה מזכרת לכל החיים אחר כך - תמונת דרכון ראשונה
מתי חופשת מולדת?

למעלה