פוטותרפיה

allpix

New member
פוטותרפיה

אני צלם מקצועי ותיק המתמחה בין היתר בפוטו תרפיה לשיקוף אמת של דימוי גוף ונפש שירות אמין דיסקרטי הכולל העברת החומר המצולם מידית למחשב האישי בבית המטופל לפרטים נוספים במסרים

אקווסיביום דיכוטומטרוסינום

שיטה חדשה שפותחה במעבדות עזר מציון לאבחון באמצעות סוסים. ידוע כי סוס הבית המצוי Equus kiang מלווה את המין האנושי עוד משחר ימי הבריאה. ולא בכדי.
(וגם די לחכימא ברמיזא) ברבות השנים התפתח קשר מיוחד בין ההולך על ארבע למדדה על שתים, נוצרה הכרות עמוקה שהגיעה לעיתים עד לזואופיליה מהסוג האינטימי ביותר (בשנות השמונים אף ידענו לצטט ציטוטים נבחרים מהז'אנר. בד"כ דו הברתיים ), על קשר אמיתי ועמוק זה בין הסוס לרוכבו פותחה התורה העתיקה של דיכוטומטרוסינום, אותה אנו משיבים אל האנושות המודרנית באהבה רבה. רכי הלב פתחו עשרות חוות לטיפול באמצעות רכיבה על סוסים. יש הסוברים כי ניתן לטפל באמצעות רכיבה זו בבעיות רגשיות, בסגירות, בהתנהגויות אובססיביות שנמשכות שנים, באובדן זהות ובתלישות מהמציאות. מנסיוננו, החוות הללו יודעות לטפל אך ורק בבעית תזרים המזומנים של בעליהן. אנחנו, כפילנטרופים ואוהבי באדם באשר הוא החיינו את שיטת האקווסיביום דיכוטומטרוסינום, בה הסוס הוא הרופא, ובה היוצרות מתהפכות ומותר האדם מן הבהמה. הטיפולים נעשים בדסקרטיות מלאה, בחדרים ממוזגים ועל מצע של תבן טרי (האלרגניים בינכם יוכלו לקבל מצע קינואה אורגנית בתוספת חי זוזים סמליים). הצלחה מובטחת לאחר הטיפול השלישי. (יש לציין כי השיטה זוכה לתופעת לוואי מופלאה. בנוסף לטיפול בבעיות הנפשיות, היא גם פותרת בעיות בשקדים, בטחורים ובאקנה וולגריס (חטטת בלשון העם) בעור הפנים. יש הזוכים גם לירידה במשקל או לחלופין לתוספת אבץ בדם) להשיג בחנויות המובחרות.

allpix

New member
תודה על התגובה אין כמו סרקזם שנון בצהרי היום

למי שלא מכיר הנה קצת רקע מתוך תכנית לימודים של אונ ת"א http://www.socialwork.tau.ac.il/new...9-26-52&id=598:2010-06-02-07-42-40&Itemid=290 פוטותרפיה היא זרם עכשווי שהתפתח בתחום הטיפולי הפסיכותרפי, העושה שימוש באיכויות צילום הסטילס והווידיאו. השילוב בין צילום ובריאות הנפש החל להתפתח כבר בשנת 1848, פחות מעשר שנים לאחר המצאת הצילום. מאז עברה הפוטותרפיה התפתחויות רבות וכיום אנשי טיפול וחינוך בעלי גישות שונות, עושים שימוש בכלי הצילומי בעבודתם הפרטנית והקבוצתית. מטרת הפוטותרפיה אם כן היא להפוך את הצילום לכלי טיפולי שניתן באמצעותו לעבוד עם אוכלוסיות שונות. הצילום ככלי טיפולי מסייע לעקוף הגנות, ליצור תקשורת לא מילולית ומגביר את תחושת השליטה אצל המטופל. מנקודת מבט פילוסופית ניתן לומר שהטיפול הפוטותרפי מכונן את חקר המבט שכל כך דומיננטי בתרבות הפוסט מודרניסטית כיום, ושם דגש על המאבק הסמוי והגלוי בן הקול והמבט. הצילום עוצר את הרגע ומאפשר התבוננות מעמיקה בפרטים שאינם נגלים ביום יום. הדגש בטיפול הפוטותרפי הוא גם על התהליך וגם על התוצאה: בחדר הטיפול ובמציאות עצמה. שימוש בתמונה המצולמת בתוך הטיפול משמעו ההתבוננות בתצלומים. התבוננות שמאפשרת למטופל להעלות חלקים מסיפור חייו, מתחושותיו המודעות והלא מודעות. תמונה מצולמת היא גירוי ויזואלי שבאמצעותה מטופל יכול לספר סיפורים המובילים לתובנה. כך למשל, באלבום התמונות המשפחתי יש תיעוד של כל ההיסטוריה המשפחתית ושל כל החוויות שעיצבו את חיי המשפחה. העבודה הטיפולית עם האלבום המשפחתי נותנת אפשרות למטופל להבין את המשמעויות הנסתרות בצילומי המשפחה שלו, ואף לבוא במגע עם המיתוסים המשפחתיים ועם נושאים לא פתורים. כמו כן המטופל יכול לחוות את עצמו בשלבי החיים השונים שלו מתוך התבוננות בצילומיו. אפשרות נוספת היא שימוש בצילום פעיל במהלך הטיפול. למשל תמונות שהמטופל מצלם - המטופל יכול לצלם בתוך או מחוץ לכותלי חדר הטיפולים. בדרך זו ניתן להכיר טוב יותר את המטופל באמצעות האובייקטים אותם הוא בוחר לצלם ומשמעותם הסימבולית עבורו. יש אף חשיבות לאופן שבו הוא מתמודד עם אקט הצילום: מידת ההחלטיות, ההיסוס, הנכונות להתקרב וכן לתגובותיו לתוצרים הצילומיים שלו. כלי נוסף הוא פורטרט עצמי. המטופל יכול לצלם תמונות שמייצגות אותו או צילומים של עצמו. הפורטרט העצמי היא מעין מראה שדרכה המטופל יכול ללמוד על התפיסה העצמית שלו ואף לעבוד על הדימוי העצמי שלו בעזרת המטפל. האפשרות השלישית היא שהמטפל מצלם את המטופל - לעיתים המטופל יבקש מהמטפל לצלם אותו בתוך חדר הטיפול, כשהוא מביים את הצילום. באמצעות האקט הצילומי המטפל מעניק למטופל את המבט המשקף, שהופך לתיעוד קונקרטי. למעשה זוהי דרך לתקשורת לא מילולית. איני פסיכולוג ואני לא מציג עצמי ככזה. הצילומים מיועדים למטופל כדי לקיים דיאלוג עם עצמו והדימוי הנישקף מהצילומים וכצלם שצילם לא מעט אנשים הן במסגרת עבודה מגזינית מערכתית והן במסגרת טיפולית מיוזמת מטופלים יש לי את הכלים והמיומנות להעניק שרות יעיל ומעצים. המטופל יבחר לנתח את הצילומים עם מי שמתאים לו איתי/מאמן /פסיכולוג/חבר וכד

אל תפגע

הסרקאזם לא היה מכוון אליך. סתם התאים לי לשרשר אל מה שכתבת. אני בהחלט מכיר בחשיבות הפוטוגרפיה (במיוחד עבור חברים כמוני, בעלי קשיי התבטאות). עלה והצלח. (ואם יבוא לי קצת פפלינוס מהפרסומת ששמתי, אז בכלל יהיה סבבה, וגם הסוסים וחמיס ישמחו)

menny1970

New member
../images/Emo160.gif אין לי מושג מהיכן הגעת אבל.....

ממליץ לך לגלוש קצת בגוגל ולגלות שפוטו תראפיה הנה תורת רפואה אשר מנצלת גלי אור מספקטרום האור הנראה (על ידי העין תחת עדשות) שונות לטיפולי עור ברמות שונות.
החל מתדר 420NM שמטפל באקנה,
אור על בסיס LED ועבור דרך UVA וכמובן UVB לטיפולי פסוריאסיס ויטיליגו אקטניק קראטוסיס ושאר נגעי עור.
אל תשתמש במילים מפוצצות כי תמיד יהיה משהו אחר שאולי יודע קצת יותר ממך...... וכמובן לא נותר אלא ש- RTITAN יגיע ויסביר לך עוד כמה דברים.........
שיהיה לך ערב טוב
מצ"ב לינקים כדי שתבין שאתה OUT OF YOUR LEAGUE ואל תתעסק עם אלו שעוסקים ברפואה כבר 21 שנים...... היו רק 3 לינקים אם תרצה עוד אשמח לתת לך....

allpix

New member
אתה

בהחלט צודק יש רפואה באור כפי שהבאת ויש טיפול בצילום אלו שני דברים שונים. מאחר והפורומים מטרתם שיתוף ידע מצאתי לנכון להביא למי שמעונין. אם ניתן היה להמחיש כאן את הניצוץ בפניהם של מטופלים שמגלים בתמונות שלהם שוב ושוב פרטים וניואנסים שמעולם לא חשבו שקיימים בהם. זה אמנם חדש יחסית והגישה הספקנית די מובנת . רק אומר שאם לא הייתי מאמין בטיפול והקסם שהוא מטיל במי שעובר זאת לא הייתי מציע זאת.

בהיותך אשף מנועי חיפוש

אני בטוח שמצאת גם את זה. ובטוח שהצלחת להבין שמדובר בזרם של טיפול פסיכולוגי (להבדיל מהטיפול הרפואי\פסיכיאטרי ) באור.. דווקא יש לא מעט במה שהבחור כתב, וזה בהחלט יכול לעזור לאנשים. אם כי אני חושב שיש מקרים בהם הטיפול החדשני שפתחנו אצלנו (מעבדות עזר מציון), יכול להיות אפקטיבי יותר.במיוחד במקרים אקוטיים של סופרביה ונגלוריה.. (נראה אותך מגלה מה זה - רמז, תנסה לכתוב את זה בשפה אחרת..)

למעלה