פוטושופ

פוטושופ

אהלן לכולם....אז ככה רציתי להראות לכם משהו ואשמח לקבל תגובות... אני שומרת המוןןןןן עבודות איפור, במקרה עבדתי על תמונה מפה שיוסי כהן הלא הוא יותם איפר....סתם השתעשעתי בה בפוטושופ....ותראו מה יצא...מצורפות התמונה המקורית ושלי תהנו!

נסחפתי עם הסומק?

אז זהו שבכלל לא זה עדין ויפה וחוץ מזה איזה שפם אתה מדמיין לך לא הבנתי?! אבל תודה בכל אופן

little bony

New member
לשנות לרעה..

אני אהבתי יותר את של יותמי החמוד:) אבל זה נחמד..

זה לא רק שיער וסומק

זה ההחלקה על העור שלה זה צבעים אחרים לצללית זה סומק זה צבע אחר בשפתיים זה שיער זה אפקט של שימר... זה עבודה קטנה שאולי גברת "ליטל בוני" או מה שזה לא יהיה לא מעריכה למה??? כי זה לא יותמיייי אוי

אבל ת'נקס אניוואי

אני לוקחת את הערות ה"לא מחמיאות" בחפיף, כי אני יודעת שכל מי שרואה את מה שאני עושה מתלהב מהם... למרות שיש כאלה שלא.... אבל עוז לא הבנתי איפה ראית הסחפות בסומק ושפם, אשמח לדעת :)

little bony

New member
ממש רואים איך את מקבלת תגובות שלילי

שליליות.. אני חושבת שהיא נראתה הרבה יותר טוב בתמונה המקורית שאכן יותמי איפר.. מה הקשר בכלל? זה פשוט שדעתי היא שהעבודה שלך לא יפה.. למה את חייבת תמיד להסחף לוויכוחים..?

לפי דעתי....

חדשה פה דרך אגב. במקום לשנות על המחשב בפוטושופ תראי את זה במציאות בתמונה ריאליסטית ואז תשווי... הוא איפר מאוד יפה, אז נכון שכשהפנים חלקות והשיער שונה אז הכל משתנה, בהתאם! את לא צריכה לקבל את זה בצורה כל כך שלילית בסך הכל ביקשת תגובות ואני חושבת שקיבלת את שרצית. כל אחד בדעותיו. אני אישית חושבת שזה מאוד יפה והשילוב יצא מהמם אבל רק חבל שהיא כבר התחתנה וזה עבודת מחשב... בובה.

RReuTT

New member
פיצוץ! ממש אהבתי.

ולדעתי האיפור שאת עשית מחמיא לה הרבה יותר.

little bony

New member
../images/Emo41.gifהתנצלות לצוף../images/Emo41.gif

למרות שאני עדיין חושבת שהתגובה שלך הייתה דוחה ברמה.. מה שגרם לתמונה להראות מזעזע היה כנראה המחשב שלי הסתכלתי על התמונה דרך המחשב בבצפר היום והיא דווקא די יפה... כאילו ממש אהבתי!

yottami

New member
חזרתי זה היה קצר.......והתגעגעתי...

צוף שלי ראיתי שבחרת בתמונה שלי והחלטת לעבוד עליה......ראשית זה מחמיא לי מאד.....שנית עבודה יפה מאד.....אם כי...השפתון קצת ורוד מידי ולא הולך כל כך עם איפור חום......והחום על העפעף לא מטושטש...אבל בכללי יפה מאד ...ותודה......ושוב לכל הבנות החביבות חזרתי ואפשר להמשיך להתיעץ איתי........יותם

yottami

New member
לא כל המאפרים הומואים....כנסי...

והשאלה שלך קצת דפוקה את לא חושבת?.....אני ממש יושב פה וצוחק..אני לא מאמין שעדיין שואלים את השאלות האלו?.?....אחותי אני ממליץ לך יותר להתחבר לחברה הנאורה ולהבין שסטראוטיפים על הומואים פרחו מן העולם הזה מזמן............ביי

אני מכיר כמה סטרייטים

שהם מאפרים.. למרות שלפי מה שנוכחתי לראות הומואים בדרך כלל הרבה יותר מוכשרים מכל אותן מאפרות פישיות מכל אותם המאפרים שאוהבים דגים

אגב..ברוכה הבאה!!

ההמולה סביב העזיבה שלך היתה כל כך גדולה ודרמטית שכבר הייתי בטוח שזה לתמיד.. בכל מקרה ברוכה הבאה

למעלה