פוטושופ 7

sectioni

New member
פוטושופ 7

איך ניתן לשנות למשל פונט עבור כמה שכבות טקסט בבת אחת?

shup

New member
עד כמה שידוע לי

אין אפשרות לעשות דבר כזה.רק אם הפכת את שכבות הטקסט ל"path". (פקודת resterize layer כשאתה על שכבת הטקסט בעכבר ימני. אז אפשר לאחד את השכבות (ctrl+e) ולצבוע ביחד. אם מישהו מכיר דרך אחרת אשמח ללמוד.

../images/Emo2.gif הפוך גוטה!!! הפוך!!!!

rasterize
הבנאדם שאל איך אפשר להחליף פונט... אין איך (לא כמה שידוע לי).. צריך ללכת שכבה שכבה, פוטושופ היא לא תכנת טקסט, ולכן יכולות הטיפול בטקסט שלה רחוקות מאלה של מעבדי תמלילים...

tal rom

New member
מסתבר שבאדובי חשבו עליכם

אז כדי לשנות כל פרמטר שנמצא בחלון המלל בקבוצת שכבות, עקבו אחרי השלבים הבאים: 1. קשרו את כל שכבות המלל ניתן לגרור את העכבר לחוץ לאורך אזור הקישור בשכבות )ליד העין(, כך לא צריך ללחוץ על כל שכבה בנפרד כדי לקשר אותן 2. הקישו ALT+Shift 3. כשהמקשים עדיין לחוצים, שנו את הפרמטרים בחלון המלל התוצאה - כל השכבות ישתנו יחד כך ניתן לשנות גודל. צבע, פונט, רווחים בין השורות ועוד... טל

yanivfel

New member
WOWWOWOWOWOW../images/Emo67.gif

מדהים!!! טריק חביב ביותר שלא ידעתי!!! כל הכבוד לטל!
ואגב... לא בדקתי את זה במק, אבל בפיסי, על גרסא 6 זה עובד בלי צורך ב-ALT. מספיק להחזיק SHIFT. תודה על הטיפ!!!

sectioni

New member
תודה! עכשיו רק.. עברית בפוטושופ..

כל הפונטים שיש לי שם .. העברית היא בגיבריש.. מה עושים? אם יש הבדל בין גרסת החלונות.. אז אני צריך פתרון גם ל 98 וגם ל 2000

ששש... כנס בשקט, ואל תגלה ליניב

אני אגלה לך איפה בדיוק אתה יכול למצוא את כל התשובות על איך כותבים עברית בפוטושופ... המפה לאוצר הידע הזה, בקובץ המצורף...

liat ליאת

New member
אתה בטח צוחק...

כל מה שראיתי שם זה משפט כזה: משה המזלג, בואו להגשים חלום, הגרלת הגרין קארד עכשיו!

tal rom

New member
טוב אז ככה

התלהבתי מזה שאני זוכר את הפתרון ובאמת לא צריך ALT אז תודה יניב. ובקשר לדוקומנטציה לא כל כך מצאתי את זה בספר או בעזרה טל

liat ליאת

New member
כשרונות חדשים מתגלים פה...

וואלה, כל הכבוד לך! לא סתם אומרים לי בלי סוף שעוד יש לי מה ללמוד מהאחים הקטנים...

FourAces

New member
הכשרון הזה הרבה יותר גדול...

ויש לו ידע בתחומים שאתם עדיין לא חלמתם לשאול עליהם

למעלה